View Full Version : ramat cu gantera
1. la ramat cu gantera, bratul se duce pana la nivelul corpului sau gantera (adica cat mai in spate posibil) ?
2. spatele il fac cu bicepsul, fac ramat cu gantera si tras la ceafa iar la biceps cu bara, cu gantera la banca Scott, ar mai fii ceva pt spate ce ar trebui sa fac ?
multumesc :)
Dr.S.Damian
22-10-2003, 21:47
1. Gantera se ridica pana in dreptul pieptului.
2. Tractiuni, ramat cu haltera sau bara T, indreptari – acestea sunt de baza.
am cautat aceste exercitii(indreptari, ramat cu haltera) dar nu le-am gasit pe vreun site cum trebuie executate, imi putet spune direct pagina pe care le gasesc.
Daca fac ramat cu gantera este necesar sa mai fac si cu gantera ?
Nu sunt prea multe exercitii: tractiuni, ramat cu haltera sau bara T, indreptari, ramat cu gantera si tras la ceafa + 2-3 exercitii la biceps ?
Dr.S.Damian
23-10-2003, 13:20
Pentru exercitii mergi aici (http://www.exrx.net/Lists/ExList/BackWt.html) .
Tot siteul este foarte bun, asa ca te sfatuiesc sa il studiezi cu atentie.
Exercitiile pe care ti le-am enumerat sunt alternative posibile. Alege cate trei la un antrenament.
1.problema este ca nu cunosc asa de bine limba engleza :(
2.imi puteti scrie dumneavoastra in romana please :))))
3.inca ceva cum se lateste spatele ca sincer nu prea inteleg se latesc oasele umerilor ?
Dr.S.Damian
24-10-2003, 22:34
E o buna ocazie sa incepi sa inveti engleza :)
Oasele umerilor nu se latesc, insa prin dezvoltarea muschilor aspectul va deveni... mai lat.
1. Ce muschi sunt "aripioarele" ?
2. Ce execitii sunt pt dezvoltarea acestora ?
Dr.S.Damian
25-10-2003, 14:03
Marele dorsal - tractiuni la bara, ramat.
ce repede a-ti raspuns :) .. pe mIRC nu intrati ?
ramat cu gantera e bun nu ? care ar fii mai bun ?
Dr.S.Damian
25-10-2003, 18:17
Numai de mirc n-am eu timp...
Ramatul cu gantera este bun, insa cel cu haltera este mai eficient pentru a dezvolta masa muculara fiindca permite utilizarea unei greutati foarte mari. Dar din cand in cand poti sa schimbi intre ele exercitiile asa cum iti spuneam.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.