View Full Version : slabire
Ciao!Am 20 de ani,sunt endomorfa,am 1,59 m si 53 kg .Sunt foarte grasa si vreau sa slabusc neaparat.Alerg de aproape 1 an s+regim adecvat.Cu toate aste nu am slabit prea mult.De alergat nu mai pot din cauza friguluiiar la sala nu mai exista steper.Sune-mi te ror ce pot sa fac ca sunt disperata!raspunde-mi cat mai curand posibil ca nu ma mai suport.De precizat ca nu am mai alergat de vreo luna si mi-am pierdut rezistenta.Multumesc anticipat!:(
Dr.S.Damian
23-10-2003, 11:20
Esti enorm de grasa, ma intreb cum de te mai suporti???:D
Draga Karry, inceraca sa fii realista: ai o greutate foarte buna raportata la inaltimea ta. Problema ta este la nivel de perceptie a propriului corp. Incerca sa te placi asa cum esti si sa nu iti chinui corpul cu regimuri de slabire, fiindca nu ai nevoie de asa ceva.
Mergi la sala si adopta un program de exercitii de fitness (cu greutati mici-moderate) si in cateva luni vei observa o schimbare a aspectului pe care nici nu o banuiesti acum.
nu inteleg de ce spui ca nu sunt grasa,fiindca am au strat considerabil de tesut adipos pe abdomen,coapse,fesieri si picioare.As dorii sa-mi spui ce trebuie sa fac.Nu pot sa mai alerg,ma duc la sala de 3 ori pe saptamana si nu stiu ce cantitate de carbohidrati,grasimi si proteine trebuie sa consum.Te rog ajuta-ma
Dr.S.Damian
01-11-2003, 23:52
Din punct de vedere al proportiilor, esti ok.
Combina antrenamentul aerob cu cel cu greutati, asta e solutia. La sala unde mergi trebuie sa fie o bicicleta, un stepper, o banda de alergat sau alceva. Folosetse-o.
Despre alimentatie: 2500-2700 kcal, 55% carbo, 35% proteine, 10% lipide.
multumesc mult ptr sfaturi ,sper sa-mi foloseasca
JohnnyBravo
03-11-2003, 14:58
45-47kg ar trebui sa ai ca sa fii "in shape"
calculeaza-ti nr de calorii consumate zilnic si pe cele care le introduci pe care va trebui sa le reduci cu 300-500 mai putin.
merci!dar cum trebuie sa-mi calculez caloriile necesare?
Dr.S.Damian
05-11-2003, 23:10
Te folosesti de tabelul de pe site cu valoarea energetica a fiecarui aliment si incerci sa compui ce ti-am spus eu, in functie de preferintele tale alimentare. E pur si simplu aritmetica.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.