DUMITRESCU MIH.
31-08-2005, 10:58
dupa atata timp de pauza revin cu o intrebare.este vorba de prietena mea.Are o problema majora..mai mult impusa de ea...crede k este grasa..nu vrea sa accepte k arata bine chiar daca la 1.58 are 51 putin plinuta..nu este grasa deloc..tine de multe luni un regim infernal, mananca numai pastile si fructe..rar pune gura p vrun aliment ce contine proteine sau hidrati...o cunosc de putin timp si vreau s-o ajut sa-i fiu alaturi..dar nu accepta sa renunte..a facut si gastrita..fumeaza, bea cafea...nu stiu ce sa ma fac cu ea. mai are si alte probleme de sanatate si este foarte complexata..analizele i-au iesit foarte prost toate sub media inferioara..are mai multe globule rosii decat albe...
din cate imi amintesc la clinica dumneavoastra si-ar putea face un tratament, sa-i prescrieti o alimentatie sanatoasa..si care sa-i permita sa se mentina asa .
Nu mai stiu adresa si daca-mi puteti spune telefoanele sa-i fac o programare,banuiesc ca dumneavoastra o s-o consultati, nu?este extrem de dificil cu ea..va rog mult ajutati-ma sa o ajut:D URGENT
si-mi cer scuze k n-am mai postat o perioada atat de indelungata(daca mai ma tineti minte) dar m-am lasat de acest sport:( insa sper k din iarna sa ma apuc iar
din cate imi amintesc la clinica dumneavoastra si-ar putea face un tratament, sa-i prescrieti o alimentatie sanatoasa..si care sa-i permita sa se mentina asa .
Nu mai stiu adresa si daca-mi puteti spune telefoanele sa-i fac o programare,banuiesc ca dumneavoastra o s-o consultati, nu?este extrem de dificil cu ea..va rog mult ajutati-ma sa o ajut:D URGENT
si-mi cer scuze k n-am mai postat o perioada atat de indelungata(daca mai ma tineti minte) dar m-am lasat de acest sport:( insa sper k din iarna sa ma apuc iar