PDA

View Full Version : Unguent cu testosteron??

Nicusor
01-09-2005, 10:26
Dl. dr. , exista asa ceva pe piata romaneasca? Unguent cu testosteron, sau ca si un fel de plasture cu testosteron? Afara stiu ca este asa ceva, dar in Romania... ?

Dr.S.Damian
01-09-2005, 11:56
Se poate prepara la orice farmacie.

Nicusor
02-09-2005, 08:42
Si din cate imi puteti spune dumneavoastra, un asemenea unguent aplicat pe piele ar avea vreun procentaj de absorbtie?
S-ar absoarbe ceva din el in sange sau macar in tesuturile adiacente locului unde m-as unge cu el?

Dr.S.Damian
03-09-2005, 15:47
Sigur ca exista un grad de absorbtie, insa este foarte redus.

Nicusor
04-09-2005, 11:50
Acuma probabil o sa spun o prostie... dar din cate stiu eu, la pubertate testosteronul este cel care determina marirea penisului(grosime, lungime). Am vazut pe net ca unele site-uri ziceau ca cu crema cu testosteron aplicata pe penis si glandul penisului ar avea ceva efect in marirea lui... Eu am 20 de ani si sunt inca in crestere(banuiesc), oricum de pubertate am trecut(banuiesc LOL) dar as vrea sa incerc un astfel de unguent. Intrebarea mea pt. dv. este , ar putea avea efect asa ceva pt marirea penisului(glandului)?

Dr.S.Damian
04-09-2005, 12:46
Draga Nicusor,
Cunosti expresia "frectzie la un picior de lemn"?
Cam asta vei face cu acel unguent.
Eu zic sa stai linistit si sa incerci sa depasesti preocuparea asta pentru dimensiunile penisului. Majoritatea sondajelor efectuate printre femei au aratat ca acestea acorda in principal atentie "tehnicii" si mult mai putin dimensiunilor.