PDA

View Full Version : antrenament biceps

Adrian
22-10-2003, 13:06
Exista niste exercitii pe care ar trebui insistat daca avem bicepsul "scurt", adica muschiul "nu pleaca din antebrat", stiu eu flexii la banca Scott executate intr-un anumit fel etc.?
Antrenamentul pt. biceps trebuie facut in vreun mod mai special? Cu multe sau mai putine rep. in cazul de mai sus?

Dr.S.Damian
23-10-2003, 10:25
Nu cred ca exista exercitii speciale pentru asemenea situatii. Si forma bicepsului este determinata genetic, fiind distincta de la om la om, asa ca prea mult nu poti sa schimbi, deci ceea ce iti ramane este sa il dezvolti per ansamblu si in acest fel o sa “plece din antebrat” :)

flozor
14-04-2007, 18:09
Flexii la banca scott in superserie cu flexii normale pentru biceps sunt solutia pentru un biceps plin, care pleaca din antebrat, pregateste-te bine pentru ca o sa te astepte multe zile de febra musculara, dar rezultatul lor face sa merite.

GheorgheM
23-12-2007, 00:50
nu inteleg cum vin superserii biceps cu biceps... poate o fi un exercitiu pentru mutanti. stiam ca superseriile se fac pe grupe antagoniste, de obicei.

latrau
23-12-2007, 09:32
Exista niste exercitii pe care ar trebui insistat daca avem bicepsul "scurt", adica muschiul "nu pleaca din antebrat", stiu eu flexii la banca Scott executate intr-un anumit fel etc.?
Antrenamentul pt. biceps trebuie facut in vreun mod mai special? Cu multe sau mai putine rep. in cazul de mai sus?
Vizioneaza threadul "Nu ma dezvolt in brate"

uvas
25-12-2007, 14:17
recomandati-mi va rog un program de antrenament (pt skandenberg)! multumesc

Alessandro
25-12-2007, 15:11
la acest sport iti trebuie antebratu tare http://www.getfit.ro/antebrat.php