View Full Version : Dureri in laba piciorului
Stimate d-le doctor,
Este foarte dificil sa acordati consultanta pe net,fara a vedeea pacientul , insa expun si eu problema mea medicala,in speranta ca voi fi inteles si ajutat.
Deci,asa cum am postat cu citeva luni in urma,alerg pe banda destul de mult (6-7 km ) aproape in fiecare zi,incaltat doar cu ciorapi,conform politicii salii.
De la un timp,in laba piciorului drept ,in treimea dinspre degete,aproape de "radacina degetelor" , se simte o vaga durere,din cind in cind,in special cind ridic degetele (indoi acea treime in sus).Este o durere suportabila,usoara,mai mult o jena,dar care sper sa nu se acutizeze.
Tot am sperat ca trece,dar vad ca nu se intimpla nimic.Dureaza cam de 3 luni.
Am mai avut eu dureri in brate,in coate,de la ridicatul de greutati,dar au trecut pe masura ce inaintem cu antrenamentul.
Aceasta jena,pe care o pot identifica usor ridicindu-ma pe virfuri,nu a disparut.Repet,durerea nu este permanenta , ci apare tot la 2-3 zile.
Ce credeti ca ar putea fi ??
Va multumesc anticipat
Dr.S.Damian
08-09-2005, 10:21
Banuiesc ca e vorba de o fasciita plantara. Citeste aici http://www.doctor.info.ro/html/fasciita_plantara.html
Sfatul meu e sa iti gasesti o sala unde poti alerga incaltat. Eventual ia 1-2 saptamani de pauza de la alergat si unge-te cu un antiinflamator in fiecare zi de 1-2 ori (Fastum Gel, Diclofenac).
buna ziua. am si eu o problema similara, de ceva timp resimt o durere in laba piciorului stang, putin mai sus de degete in general atunci cand fac efort, cand alerg dar uneori si din senin. am citit articolul dumneavostra, dar in acel articol scria despre durerile din calcai, iar eu resimt durerea putin mai sus de radacina degetelor, pe partea superioara a labei piciorului.
Just4fun
13-08-2010, 00:41
Simt si eu unele durere cum ai zis tu da doar atunci cand faca gambe cu peste 150 de kg in rest nu simt dureri.Vezi poate ai vro vena sucita eu am patit acum 2 ani era o durere ingrizitoare nu puteam calca in unele momente durerea nu era permanenta
hieronymus
13-08-2010, 15:59
Faci gambe cu 150 kg?
Te referi la ridicat pe varfuri cu haltera pe umeri?? s c a r e
Daca face cu haltera pe umeri,cade si el si haltera in pamant :))
@ daca dedera vede acest mesaj,o sa constate ca justfun n-a zis ca a pus 4 cm in 2 luni :))
Faci gambe cu peste 150 kg?
Te referi la ridicat pe varfuri cu haltera pe umeri?? s c a r e
hiero ti-am corectat postul,pai ce faci,nu te exprimi bine?Tot nu ai inteles ca printre noi sunt viitori campioni la power?Daca la gambe face cu PESTE 150kg,cu cat o face presa?Baietii nostrii de 60 kg pun 300kg la presa,unii fac indreptari cu 110.El cu cat o face la presa?Sa fie o tona?Tu ce spui?
^o tona?ce tot spui acolo,o tona e putin:)))))))
Am uitat ca foloseste energizantul care a revolutionat lumea culturismului,Xplode.1 plic de XPLODE = 50kg in + pe bara.
Am uitat ca foloseste energizantul care a revolutionat lumea culturismului,Xplode.1 plic de XPLODE = 50kg in + pe bara.
cum naiba ? eu am luat 1 plic si nu am pus 50 kg in + pe bara. hmmmm. de acum incolo voi lua toate plicurile deodata. just4fun, fereste-te, ti-am pus gand rau :D
in fine, asta e, lumea ar fi prea plictisitoare daca nu ar fi si din astia
cum naiba ? eu am luat 1 plic si nu am pus 50 kg in + pe bara. hmmmm. de acum incolo voi lua toate plicurile deodata. just4fun, fereste-te, ti-am pus gand rau :D
Inseamna ca nu esti facut pentru sportul asta :( =))))))
dedera,imi recomanzi 3 plicuri de xplode pe zii,ca sa imping cu 150kg :X :))??d u a l
Simt si eu unele durere cum ai zis tu da doar atunci cand faca gambe cu peste 150 de kg in rest nu simt dureri.Vezi poate ai vro vena sucita eu am patit acum 2 ani era o durere ingrizitoare nu puteam calca in unele momente durerea nu era permanenta
eu nu fac gambe cu greutati asa mari.oricum...cand fac picioare nu simt nicio durere, ci atunci cand merg sau cand alerg.nu cred ca e o vena pt ca am tot incercat sa masez zona. simt o durere in os...
badrhari2008
22-08-2010, 20:20
katalin si dedera vorba lu unu "ba ati uitat ca sunteti pe forum de culturisti =)) " cum sa nu-l crezi p just4fun ca daca se enerveza face acus cu 200 :))
dedera,am facut presa cu 300kg.
katalin si dedera vorba lu unu "ba ati uitat ca sunteti pe forum de culturisti =)) " cum sa nu-l crezi p just4fun ca daca se enerveza face acus cu 200 :))
important este sa executi forma corecta. adica pe langa sa faci toata cursa ( nu ma refer doar la gambe ) , pe langa faptul ca negativul trebuie sa fie mult mai incet decat pozitivul, trebuie ca la fiecare repetare sa stabilesti o legatura psihic ~ muschiul lucrat si sa simti fiecare fibra musculara de la acel muschi. cand se vor respecta toate astea, atunci poate sa faca si cu 999999999999 kg, dar cum mai nimeni nu respecta cu sfintenie acele reguli...
Just4fun
23-08-2010, 09:20
Sunt mai multe moduri de a face gambe dar voi va rezumati doar la un singur exercitiu ca jumate de din cei care vin la sala
oricum nu prea ma int parerea unor asa zisi culturisti care se ascund dupa monitor si eu avatar cu un culturist celebru stiu mai bn cei cu care ma antrenez
Sunt mai multe moduri de a face gambe dar voi va rezumati doar la un singur exercitiu ca jumate de din cei care vin la sala
oricum nu prea ma int parerea unor asa zisi culturisti care se ascund dupa monitor si eu avatar cu un culturist celebru stiu mai bn cei cu care ma antrenez
scuza-ma, dar inseamna ca esti prost gramada. se pare ca nu ai inteles nimic din postul meu. sfatul meu, reciteste-l
apropo, sa pui niste poze cu tine si cu gambele tale, sa ne " luminam " si noi
La 64 kg ce gambe vrei sa aiba?Sau poate gambele sunt jumatate din greutatea lui corporala. m d a
Just4fun,dupa posturile si dupa idelile tale se vede ca inca nu ai invatat multe lucruri legate de antrenament,ai destul timp dar pana atunci,nu te lua de altii.
La 64 kg ce gambe vrei sa aiba?Sau poate gambele sunt jumatate din greutatea lui corporala. m d a
Just4fun,dupa posturile si dupa idelile tale se vede ca inca nu ai invatat multe lucruri legate de antrenament,ai destul timp dar pana atunci,nu te lua de altii.
eu am gambe mari si am 70 de kg :)
la presa fac gambe cu 250 kg (200 incarcare + 50 presa).
Just4fun
23-08-2010, 15:58
Nu a comentat nimeni nimic de tn dedera tu si katalin vad ca va credeti mari zmei si aveti de obiectat la tot ce se discuta pe forum orice ar zice ceilalti voi aveti de obiectat ceva
cat despre gambe nu am specificat cum ma repet sunt mai multe tipuri de exercitii
va grabi sa comentati mai rpd ca fata mare la maritat
daca iq nu va duce nu mai trageti concluzii pripite si nu mai faceti voi deductii
Nu a comentat nimeni nimic de tn dedera tu si katalin vad ca va credeti mari zmei si aveti de obiectat la tot ce se discuta pe forum orice ar zice ceilalti voi aveti de obiectat ceva
cat despre gambe nu am specificat cum ma repet sunt mai multe tipuri de exercitii
va grabi sa comentati mai rpd ca fata mare la maritat
daca iq nu va duce nu mai trageti concluzii pripite si nu mai faceti voi deductii
m u l t i m u l t i m u l t i
f o r t o
:)))))))))))))))))))))))))))
JustFun - future Arnold?
pai si vina cui este ca nu specifici la ce exercitiu ? ca asa zic si eu ca fac la spate cu 160 kg. si ? se intelege la ce exercitiu ? nu. corect este fac indreptari cu 160 kg ( 5 repetari ). asa si tu, specifica la ce exercitiu si nu vor mai exista dubii si ofense asupra ta :)
pai si vina cui este ca nu specifici la ce exercitiu ? ca asa zic si eu ca fac la spate cu 160 kg. si ? se intelege la ce exercitiu ? nu. corect este fac indreptari cu 160 kg ( 5 repetari ). asa si tu, specifica la ce exercitiu si nu vor mai exista dubii si ofense asupra ta :)
La biceps face,ca i-a crescut 4cm in 2 luni cu xplode f u c k o
Just4fun
23-08-2010, 17:26
trebuia sa intrebi de exercitiu inainte
nu te puse nimeni sa presupui daca nu te duce capu si presupui tu asa de capu tau mai bn stai in banca ta
si nu e vorba numa de xplode am mai multe suplimente care le fol printre care si xplode
Chiar tu ai recomandat intr-un thread whey+xplode dupa care ai spus ''eu am luat 4 cm in 2 luni''.Din nou te dezamagesc si iti spun ca daca erai la inceput,cm aia au fost ca un fel de ''explozie''.Dupa ''start'',nu ai sa mai iei tu 4 cm la fiecare 2 luni.
trebuia sa intrebi de exercitiu inainte
nu te puse nimeni sa presupui daca nu te duce capu si presupui tu asa de capu tau mai bn stai in banca ta
si nu e vorba numa de xplode am mai multe suplimente care le fol printre care si xplode
bai copilule in momentul in care afirmi ca te doare in laba piciorului, si spui ca " atunci cand faca gambe cu peste 150 de kg " ( nici limba romana nu o stii ) spui si de la ce exercitiu. dar deh, asta e. lasa, bine ca suntem noi dusi cu pluta si esti tu marele destept
Just4fun
23-08-2010, 21:18
da bn laso asa nu are rost discutia
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.