PDA

View Full Version : antrenament de intrtinere

dishku
24-10-2003, 13:20
va multumesc pt ultimele raspunsuri , a-ti devenit cel mai inportant om in privinta culturismului pt mine.
acum mai o nelamurire: ce sa inteleg prin antrenament de intretinere? ce program sa aleg. cate repetari si seri trebuie facute . ce greutate sa folosesc .sa lucrez pana la epuizare .care este pauza dintre serii? as vrea sa ma lamuriti in aceste privinte.
mai am o intrebare . cu culturismul pot sa cesc in inaltime? daca da cum , daca nu aum altfel as putea ?

Dr.S.Damian
25-10-2003, 20:07
Antrenament de intretinere ar putea insemana un program mai lejer, cu greutati cu care poti face 10-12 repetari fara probleme, 3 exercitii pe grupa, 3 serii pe exercitiu. Nu trebuie sa lucrezi pana la epuizare. Pauza intre serii 1-2 minute.
Daca te ingrijoreaza cresterea in inaltime mergi la inot.

_G_
25-10-2003, 23:16
acest antrenament de intretinere e f bun, numai ca nu am gasit pe nicaieri ceva mai mult despre alimentatia in timpul "intretinerii"
si eu lucrez acum la minim, dar v-as ruga sa imi spuneti cate ceva despre alim. pt ca cu 4-6g carbo pe zi, si peste 2 g prot, m-as ingrasa (chiar daca-s ecto.) si ar fi ripite degeaba....cam care sunt valorile?

Dr.S.Damian
26-10-2003, 20:24
Undeva intre 0,8-1,5 g proteine /kgcorp/zi si 5-6 g carbo /kgcorp/zi. Nu ai sa te ingrasi. Aceste recomandari sunt pentru un om sedentar sau care face efort moderat.