PDA

View Full Version : BRate

DUMITRESCU MIH.
24-10-2003, 22:05
salut..long time no speak:)
asa..deci
de ceva vreme , fortat mi-am schimbat si antrenamentul,..de 3ori pe sapt si cam aiurea,parerea mea..
luni,vineri,sambata..da altfel nu prea am cum..cls12-a...meditatii ,:(((
si fac asa..luni-piept+triceps,vineri-spate+biceps,sambata-umeri+picioare...
intrebarea mea...
la biceps fac cam 3 tipuri de ex..flexii cu bara dreapta..cu gantere si flexii concentrate(ma gandeam si hammer da nu cred ca pot asa mult)..dupa un antrenament foarte intens pentru spate(5 serii de tractiuni la bara fixa de incalzire+9serii de tractiuni la helcometru,pefata,spate si cu maner,+3 serii de ramat la cablu)
dupa un antrenament ca asta bicepsul e foarte obosit..
si totusi ultima oara l-am antrenat destul de tare..a2-a zi nici nu-mi simteam mainile..usor usor a trecut:)
intrebare: nu risc sa ma supra antrenez?adik nu-mi poate dauna? oricum nu vad sa fac regrese ..
si mai am o problema care ma deranjeaza..
dupa un antrenament asa greu..(la spate+biceps doar) imi scapa ganterele din mana..nu mai am forta in degete..si ma mir dece...?
antebratele le am dezvoltate mult..
ce-as putea face sa-mi maresc forta-n degete?flexoarele de otel ar ajuta?mi-e frica sa nu-mi dezv prea mult antrebatele si sa arat ca popeye:)
salut:)

Dr.S.Damian
26-10-2003, 19:33
Despre biceps: nu cred ca il supraantrenezi, ci il Antrenezi (cu A mare :)).
Despre problema cu degetele: nu ai de ce sa te miri, ba eu zic sa te bucuri, fiindca asta poate fi un semn ca tragi intr-adevar tare. Ai putea sa folosesti un flexor sau un colac de cauciuc, dar nu e obligatoriu. Numai faptul ca faci atata contractie izometrica (priza pe bara) este un antrenament suficient. Nu confunda flexorii degetelor cu cei ai mainii.

DUMITRESCU MIH.
26-10-2003, 21:44
da..nu-i confund:)
banuiesc ca ma antrenez tare..ca nu prea am vazut pe multi sa foloseasca cordelute de prins baral,nici eu inainte nu foloseam..dar acu am mai slabit:(
deci sa continui cu biceps dupa spate:)