View Full Version : suplimente la varsta de 14 ani???
Unregistered
17-10-2005, 15:49
Buna ziua!Citesc sfaturile dvs. si sunt f. incantata pt. informatiile date!As dori si eu sa primesc un sfat de la dvs.!Am 14 ani ,fac inot de performanta ,antrenament intens dimineata si seara.Folosesc vitamine (Centrum),Arginina(pt. protectia ficatului),pot folosi aminoacizi si Ideal Protein????Pot fi daunatoare la varsta de numai 14 ani??Daca nu si ma ajuta in sustinerea efortului fizic va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa le iau.Inainte sau dupa antrenament?Astept raspunsul dvs. si va multumesc!
Dr.S.Damian
17-10-2005, 22:01
Teoretic poti sa le folosesti, desi ar fi bine sa iti cunosti exact aportul de proteine din alimentatie, fiindca s-ar putea sa nu ai nevoie de ele.
In cazul tau, cel mai potrivit ar fi un supliment cum este Nutrifort, din care sa iei o cupa inainte de antrenament si una dupa. Aminoacizi poti sa iei 10-12 tablete pe zi, impartite in 3-4 administrari.
eu zik sa te bucuri de copilaria ta la 14 ani si sa lasi suplimentele mai era pe alt site unu de 14 ani care zicea k are 37 in brat si k vrea sa mai creask .eu zik sa nu va mai bage parintii internet
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.