PDA

View Full Version : suplimente

cristianblue
28-10-2003, 10:01
va salut domnule doctor....am o mica intrebare pt. dvs.? ce supliment la ora asta e intradevar bun pt. masa musculara(vizibil)....?pe piata sint multe tipuri,firme,etc.,multi recomanda diferite feluri ,dar sint sigur ca nu toate sint bune. ce credeti sint mai bune alea straine sau sa am incredere si in cele romanesti(stiti ce se zice de lucru "romanesc".?--calitativ...)
-credeti ca daca voi lua aminoacizi (ce ti e mai bun?)dupa antrenament, se va cunoaste crestesterea in masa? sau trebuie luata o proteina dupa antrenament(buna)? sint buni aminoacizii pt. masa musculara?ce imi recomandati?si cum sa le iau?

Dr.S.Damian
28-10-2003, 21:44
Aici sunt doua probleme: ca sa pot sa spun ca x e cel mai bun, ar trebui sa am niste studii care sa compare mai multe produse; in alta ordine de idei, eu lucrand pentru o anume firma, nu pot sa fac recomandari decat din produsele acelei firme. De aceea, daca vrei o recomandare, am sa iti indic produsul pe care il promoveaza Florin Uceanu si anume Ideal Protein.
Ia atat proteine cat si aminoacizi. Ia Amino R 12-15 pe zi in 3-4 portii.

Te rog sa pui intrebarile acolo unde trebuie. Asta era pusa la "probleme medicale".