PDA

View Full Version : ...ma dor incheieturile...

osmr
28-10-2003, 14:17
buna,

...am o pb. cu incheieturile...mai ales cu coatele la ambele maini ma dor atat de tare de imi dau lacrimile...si simt o durere si intre biceps si antebrat la incheietura ce persista mereu...am facut si o saptamana pauza...dar cand am revenit la antrenamente a inceput din nou dar mai usor intradevar...am observat ca de cate ori fortez incepe sa doara...sa fie asta cauza..?ce pot sa fac sau mai exact ce sa iau in primul rand ca sa imi treaca durerea si in al doilea rand ca sa nu mai apara...?

thx!

Dr.S.Damian
28-10-2003, 21:56
Deci durerile apar numai in timpul exercitiului? Da-mi niste detalii despre tine, dimensiuni, de cand te antrenezi, cu ce greutati etc.
Poate folosesti o greutate prea mare, care iti solicita excesiv tendoanele si ligamentele.

osmr
29-10-2003, 13:30
...si vin cu ceva detalii...la pb. cu incheieturile...

...1. incheieturile ma dor doar in timpul cand fac antrenamentul...
si un pic dupa...2.am 1,74 75 kg...3.nu am o data exacta de cand am inceput culturismul ba fac 2 3 luni si ma las ba iarasi o luna si pauza un an...tot asa o tin de vreo 3 ani si tot din cauza unor probelme...ba ca ma dor incheieturile ba ma racesc...etc.4...greuutatile cu care ma antrenez?pai la piept 80kg
biceps 35 kg...umeri 50 kg...spate 65 kg...etc..

Dr.S.Damian
29-10-2003, 22:06
Daca durerile apar numai in timpul antrenamentului, atunci nu cred ca ai motive sa te ingrijorezi. Totusi, pentru linistea ta, ai putea sa mergi la un reumatolog.
Greutatile cu care lucrezi nu sunt foarte mari, dar s-ar putea sa fie prea mari raportat la corpul tau, de aceea te sfatuiesc sa mai reduci din greutate atunci cand apar durerile. De asemenea, nu uita niciodata sa te incalzesti foarte bine inainte de fiecare antrenament.

VIOREL67
29-10-2003, 22:19
sa incerci sa iti pui mansete elastice ,deoarece si eu am avut aceeasi problema si prin simpla punere a lor am rezolvat-o.