PDA

View Full Version : vergeturile

canibalu
28-10-2003, 19:20
Salut dle doctor ..pai.. acuma aproximativ 4 luni .. m-am uitat in oglinda.. si am vazut..ca pe spate ..aveam cateva dungi rosi..adik vergeturi care nu le-am dat f mare importanta......acuma de 1 luna.. au inceput sa para si sub biceps..si 2,3 pe pipept..

de la ce apar.:?antrenament cu greutati ? ingrasarea prea rapida, ?
cum pot de ele?
eu tin cura de slabire..dar nu f severa de 1 saptaman.. ( pot scapa asa de elel) ? ..mersi si bafta..astept un raspuns! :p m a d f l o a r

Dr.S.Damian
28-10-2003, 22:08
Citeste acest articol (http://www.topculturism.ro/viewdetails.php?link=61&t=2&id=&idm=3&ida=0) unde vei gasi raspunsurile la intrebarile tale.

_G_
28-10-2003, 23:21
scrie ca vegeturile nu pot tratate; adica urmlele (micile "cicatrici")raman mereu? (cam acum 4 ani am avut un coleg care era DISTRUS de vegeturi la bieps, zona dintre pectorali si mana, si la umeri. Cam intr-un an i s-au "vindecat", pielea din acele zone find normala) Sau exista mai multe tipuri de vegeturi?

Dr.S.Damian
29-10-2003, 16:21
Cicatricile tot raman, dar devin sidefii, apropiate de cularea pielii si in timp, mai ales daca se bronzeaza mai multi ani la rand, nu se mai cunosc. Asta e valabil in special pentru vergeturile mici.

canibalu
29-10-2003, 20:56
k va multmuesc pt raspunsuri ..! hey _G_ prietenu tau a tinut ceva regim ..sau asa pur si simplu i sau vindecat ,,?

_G_
30-10-2003, 12:06
n-a tinut nimic.....oricum el facea ceva parshiv, pt ca inainte de a incepe sala era subnutrit (nu exagerez), exrem de slab, si dupa numai 2 luni s-a umflat f mult (fatza de starea initiala),...s-a "umflat"(si avea destul de multa grasime, sau apa) mult si era distrus de vergeturi (cum am mai zis)......cine stie ce-o fi luat (pe ascuns)

canibalu
30-10-2003, 16:14
10x... eu acuma tin regim si sper sa treaca .. ..orcum vor trece odata si odata..!
10again:cool: