PDA

View Full Version : Cinici particulare!

Unregistered
29-10-2003, 11:18
Domnule doctor,

Exista in Romania clinici particulare nutritioniste?

Imi doresc foarte mult sa ma duc la o astfel de clinica pentru testari, analize, dieta controlata, sport zilnic, unde sa fii tinut inchis ca sa nu poti "calca stramb".
As vrea sa stiu daca exista asa ceva exact cum vedem noi in filmele americane:).
Mi-e greu sa cred ca avem asa ceva dar eu macar am intrebat.

Sau macar in vreo tara vecina noua, exista vreuna?
Cam la cat estimati ca s-ar ridica pretul?

multumesc.

PS// greutatea mea nu este una alarmanta dar asta mi-as dori sa fac...

Dr.S.Damian
29-10-2003, 22:44
Sincer sa fiu, eu nu stiu nici una, in sensul la care te referi tu - nutritionist pentru oameni sanatosi, cure de slabire etc. Probabil exista.
Medici nutritionisti exista, stiu sigur, fiindca exista specializarea "diabet si boli de nutritie", dar cred ca acestia lucreaza mai mult prin spitale.
De exemplu la Medsana (www.medsana.ro) este un medic nutritionist. O consultatie este 3-500000 lei si am vazut ca au si consultatie de dietetica la 275000 lei. Ai putea incerca.
Afara nu stiu cat costa, dar banuiesc ca foarte mult.

VIOREL67
29-10-2003, 23:32
singura clinica specializata vine din interior tau
am observat si am mai scris despre subiectul asta care ne da bataie de cap si dupa regimul impus si rezultatele multumitoare pot spune ca mentalul este principalul factor ,nicidecum dietele si fitzele.
daca nu iti faci o pregatire temeinica ,orice dieta se duce de rapa:(
pot spune ca am tinut destul de mult o dieta bazata pe scaderea caloriilor si a mers bine ..dar vorba lui Doroftei am clacat sau mai bine spus m-am inecat ca tiganul la mal...:(
sper sa imi revinn dar sunt constient ca trebui sa ma incalzesc pt. a da startul;)

_G_
29-10-2003, 23:43
pai tu trebuie sa iti faci cel mai bine un program pt tine.
singur poti sa vezi efectele si sa iei decizii (bune) mult mai repede, cred ca se invata f repede chestia asta....plus ca acum exista multe surse de informatii (desi la mine pana acum, cea mai buna sursa a fost tot netu', dar...), inveti, mai pui 1-2 intrebari pe forum....oricum faza e, cum a zis si viorel67 ca nu tre' sa te-astpeti la o "clinica-minune", totul depinde de tine....