PDA

View Full Version : crestere in inaltime...

shman
18-11-2005, 22:34
Am 17 ani si 1.75m, spuneti-mi va rog daca mai pot creste macar pana la 1.80m, daca sala influenteaza negativ acest proces, care suplimente ma pot ajuta? Wining Edge are niste substante care nush' daca is bune ptr mine cum ar fi: electroliti, factori de crestere, glandular balance, steroli si care hormoni m-ar putea ajuta daca suplimentele nu ma pot? Stiu riscurile si is dispus sa risc. Va rooooog........

Dr.S.Damian
20-11-2005, 13:21
Mai ai sanse sa cresti, iar sala nu influenteza negativ. Nu te ajuta prea mult acele suplimente (in privinta cresterii).

shman
20-11-2005, 22:19
Exista un site care vinde suplimente Calivita, au un supliment cu arginine si inca vreo 3 substante si spune ca daca iau astea voi creste inca vreo 2-3cm. Si chiar nu ajuta glutamina si arginina daca sunt luate seara inainte de culcare in cantitati mari?

Dr.S.Damian
21-11-2005, 14:16
Reclama este sufletul comertului...

shman
21-11-2005, 23:57
Cum se poate stimula hormonul de crestere? Si insulina? Si multumesc pentru raspunsurile anterioare.

icemede
22-11-2005, 20:59
"Secretion of growth hormone is increased by exercise, stress, and lowered glucose intake and by insulin and the estrogens"
Iar secretia de insulina cel mai bine se stimuleaza prin carbo(mai ales simpli)

cypro
12-03-2008, 22:39
eu am 15 ani, 1.73...in timpu liber fac ca handbal ca sport profesionist...insa cand nu am antrenament fac acasa exercitii pentru bicepsi si piept.....Nu imi opresc aceste exercitii cresterea in inaltime?....Ce imi recomandati sa fac pentru o dezvoltare mai buna in inaltime?....Si am auzit ca somnul te ajuta mult sa te inalti este adevarat?.....Mai am sanse sa cresc in inaltime? Va rog sa raspundeti...Multumesc anticipat

SquEeK
12-03-2008, 22:44
Chiar nu inteleg de ce va puneti problema cu cresterea in inaltime de la 17 si respectiv 15 ani, mai aveti inca destul timp sa cresteti.

AirDany
13-03-2008, 10:41
eu am 15 ani, 1.73...in timpu liber fac ca handbal ca sport profesionist...insa cand nu am antrenament fac acasa exercitii pentru bicepsi si piept.....Nu imi opresc aceste exercitii cresterea in inaltime?....Ce imi recomandati sa fac pentru o dezvoltare mai buna in inaltime?....Si am auzit ca somnul te ajuta mult sa te inalti este adevarat?.....Mai am sanse sa cresc in inaltime? Va rog sa raspundeti...Multumesc anticipat
pana la 20 ai toate sansele ;) chiar si dupa 20

andreyyy
13-03-2008, 16:00
pana la 20 ai toate sansele ;) chiar si dupa 20
exact, depinde de genetic, daca parintii tai sunt mai inalti am toate sansele sa cresti cat iei si sai intreci, cum esti programat.
Si sala nu afecteaza deloc cresterea, daca faci exercitiile corecte, cu greutati moderate, fara sa trisezii, fara sa riditi deasupra capului sa nuti puna presiune pe coloana, o sa cresti normal.