View Full Version : Berea si burta
Dr.S.Damian
30-10-2003, 18:36
Un studiu efectuat în sase districte din Cehia a urmărit relatia dintre consumul de bere si obezitatea abdominală. Consumul mediu săptămânal de bere a fost de 3,1 litri la bărbati si de 0,3 litri la femei. Doar la bărbati, consumul de bere s-a corelat pozitiv cu raportul talie- circumferinta abdominală.
Dupa "European Journal of Clinical Nutrition" 2003;57
In traducere libera:consumul de bere mareste BURTA :(
Nimic nou sub soare :D
Mai bag un studiu din seria "chiar aveam nevoie de un studiu pentru asta?" de pe t-mag.com:
Shocking New Obesity Study
In a statement that stunned the research world, Dr. David Ludwig and his team from Boston's Children's Hospital concluded that obese kids eat more than kids of normal weight. Shocking but true. They figured out this perplexing riddle by taking a bunch of kids to McDonalds and watching them eat.
No, really.
What are these stellar researchers going to conclude next? Allow us to draw a few scientific conclusions, no expensive studies required:
• Men like tits
• Ice cream tastes good
• Teenaged males masturbate (in fact, all males do—a lot)
• Eating five pounds of lard: not good for you
• Orgasms feel good
• Celine Dion is really, really ugly
There, look at all the money we've saved on studies!
VIOREL67
30-10-2003, 19:59
am vazut ce ati spus si este logic ..dar cunosc personal ,persoana de sex feminin care consuma zilnic 2-3 litri de bere si asta de ani buni si ..hmmmm ...arata bestial....
Dr.S.Damian
30-10-2003, 23:31
Misto concluziile, Slick :D :D
Dr.S.Damian
30-10-2003, 23:56
Ce n-am reusit sa gasesc eu in articolul respectiv (de fapt era doar abstractul lui) este mecanismul prin care berea induce aceasta marire a circumferintei abdominale DOAR la barbati...
Apropo de bere: ce preferinte aveti?
Eu ma declar fan al berii CIUCAS!! Dupa gusturile mele este cea mai... gustoasa. Si am incercat multe tipuri. Fara sa fiu un consumator de anduranta :D
VIOREL67
31-10-2003, 00:18
perfer rar, dar o savurez(una la 2-3 saptamani)CIUC NEAGRA si culmea este ca de la una bauta devin foarte somnoros sau cad in latura opusa de obosesc facial la cat turui:D
mai merge combinatia de un bun coniac si un trabuc de fitze cubanez inseamna viata reala chiar daca dureaza putin(savoarea nicidecum viata)
si o combinatie buna care am servit-o si eram indragostit in tzari straine care aici nu are consistenta si DANFUL original este un paharel mic de 50 JACK DANIEL"S+una bere (la sticla mica)de Haineken...fericire de scurta durata..
:D
azazel666
31-10-2003, 10:31
Deci (ca sa incep ca rumanu) ::)) berea nu este un aliment preferat de mine din simplul motiv ca nu-mi place gustul. Trebuie sa amintesc ca am 15 ani shi mai am mult de experimentat cu bautura dar trebuie sa fiu de acord cu domnul doctor ca berea Ciucas este cea mai buna care am baut-o.Din pacate aici in Galati nu se aduce. A shi am uitat nu am baut corona ca sa stiu dak e asa buna cum se spune dak a baut cineva sa imi spuna shi mie cum e. :)
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.