PDA

View Full Version : fantezii si altele...

ioanna
28-11-2005, 11:28
ia spuneti voi, cand se poate de nevulgar ca ne da doctoru afara de pe site, ce fantezii se intampla sa mai aveti, daca tot e rubrica asta, s-o mai "invioram" nitel...n a u g h :D :D :D

Dallyla
28-11-2005, 19:42
pai de care fantezii Ioanna?Ca daca e vorba de fantezii sexuale nu se avanta nici unul,spre deosebire de alte subiectem o t o r

Dr.S.Damian
28-11-2005, 19:52
Am eu doua fantezii care imbina cele 2 mari preocupari ale mele: medicina si fitnessul.

1. Cu o asistenta medicala in sala de fitness

2. Cu o fitness-oaica in camera de garda la spital.

Ambele supraponderale :D

Dallyla
28-11-2005, 19:55
Imi place ca o tii tot in bransa Serbane:D

Dr.S.Damian
28-11-2005, 20:00
Ce sa fac, deja e deformare profesionala... :D

Dar hai sa nu-i stricam subiectul Ioannei, ca poate chiar sunt oameni care au fantezii pe care vor sa le impartaseasca cu noi.

Dallyla
28-11-2005, 20:03
fii sigur ca nu avem asa multi viteji in zona:D vorba aia...la placinte inainte,la razboi inapoi!!!
Mintea umana e prea plina de "girusuri",care pot ascunde multe,mai multe decat admitem noi:cool:

Dr.S.Damian
28-11-2005, 20:10
Stiu. Pana acum sunt singurul care a scris ceva. Si nu una, ci doua :D

Dallyla
28-11-2005, 20:15
io ma invart in zona doar,astept startul:D

Dr.S.Damian
28-11-2005, 20:26
3,2,1 START m o t o r

Dallyla
28-11-2005, 20:31
oki D-le Doctor!!!Eu as vrea sa fac o treaba cu anestezistul,inainte de interventie:D

Dr.S.Damian
28-11-2005, 20:49
La cat sunt de stresati unii anestezisti (mai ales inainte de interventie), cred ca o sa ai o dezamagire.
De fapt, tu zici "o treaba"... asa ca depinde la ce te referi ;)
Poate vrei sa rezolvi un rebus.

Dallyla
28-11-2005, 20:53
Hmmmm,Serbane,nu puteai sa taci?poate pacaleam pe altiim o t o r .limba asta romana tare e cu capacane

Dallyla
28-11-2005, 20:58
vad ca suntem singurii care avem fantezii,si care avem curaj sa le dam pe fata(asa la misto doar)m o t o r

Dr.S.Damian
28-11-2005, 21:04
Stai sa-si faca lumea curaj. Sa vezi atunci puhoi de mesaje :D
Ca pana acum, parca suntem pe chat.

Dallyla
28-11-2005, 21:11
tatoneza fiecare,pana vine unu si sparge piata...;;vezi apoi ce balamuc iese:rolleyes: ,abia astept,
pe bune acuma....mie imi place lenjeria fantezie,sunt moarta dupa ea,f l o a r

osmr
28-11-2005, 22:01
Fantezie???...hmmm...eu as "face-o"...cu Ioanna timp de 6 ORE!!!...si dupa aia imediat cu Dalyla numai o ora ca mai mult nu "poate-or-vrea"...si dupa aia cu Dr. Serban (...era sa o comit acuma sa imi dau fanteziile pe fatza....ufff...)...sa comentez pe larg aici pe forum DESPRE...voi ce credeati???:D

p.s please smile!!!...just smile...

Dallyla
28-11-2005, 22:06
moama.....mai baiete era sa ma ard......cu tigara :D ,ca am scapat-o din mana cand am citit postul tau
Vezi ca ai bataie de cap cu Ioanna :) ,eu sunt mai docila,si mai usor de multumitk i s s

Satanique
28-11-2005, 22:17
AAA hai ca intru eu in joc...inainte de asta, dl. Serban Damian merita felicitari pentru cartea despre streching, am cumparat-o si contine exercitii eficiente....in toate, inclusiv in chestii dragastoase.
Uitati care e fantezia mea.... sa o fac in lift cu o frantuzoaica blonda rrrrrr-ita. Poate sa fie si o romanca din Bordeaux. Pupici rrrr-itelor

Dr.S.Damian
28-11-2005, 22:20
Omule, tine-ti fanteziile in frau ca sunt nevricos la chestii d-astea si reactionez urat :D
Nu am nimic cu homosexualii - in afara de faptul ca nu suport ideea (oricat de open minded as incerca sa fiu).c u s s

Dallyla
28-11-2005, 22:26
mai Satanique....nu ai dat-o bine tata,ca io sunt ssssss-ita din mosi stramosi:D .si sunt si brunetam o t o r

Dr.S.Damian
28-11-2005, 22:27
Satanique,
Mersi pentru aprecieri.

Cu ocazia asta mi-ai adus aminte de batrana mea fantezie, de care am si uitat (sau mi-am reprimat-o) : o asiatica!
Era sa... odata cand am mers la Amsterdam, dar costa 100 guldeni (adica vreo 50 de dolari) si pe vremea aceea eram un student amarat... si oricum mi-e prea frica de BTS-uri.

osmr
28-11-2005, 22:27
Originally posted by Dr.S.Damian
Omule, tine-ti fanteziile in frau ca sunt nevricos la chestii d-astea si reactionez urat :D
Nu am nimic cu homosexualii - in afara de faptul ca nu suport ideea (oricat de open minded as incerca sa fiu).c u s s

...era o gluma...stai linistit ca nici eu nu pot sa ii vad...in semn de protest port numai haine largi...:)))))))...sunt deja promis unei FEMEI...:)...trebuia sa iti dai seama ca glumesc numai cand am zis ca vreau cu Ioanna 6 ORE....pai ce vrei sa raman olog ???

Dalyla...in poza nu se vede ca ai fi rrrrita...sau ssssita...???:)))))

Dallyla
28-11-2005, 22:29
Serbane,am tatonat noi cat am tatonat....si am vorbit deschis....si vad ca am ajuns la niste adevaruri.:D
Vezi cate poti descoperi pe un forum?Exact ce spuneam de mintea asta umana,unii au cam multe "santuri"m o t o r

Dallyla
28-11-2005, 22:31
pai da un zoom mai osmr

osmr
28-11-2005, 22:38
Dr. apropo de Asiatice...pai aici la mine la facultate am asiatice toate gusturile...din Japonia,China,Coreea,Taiwan,etc...si sunt dornice sa o faca cu europenii si negrii...mai "dornice" ca asiaticele nu am prea vazut...am auzit niste "povestiri fantastice"...de la niste camarazi de aici...deci care mai are fantezii cu asiatice incercatile...:)

Dr.S.Damian
28-11-2005, 22:40
Originally posted by osmr
Dr. apropo de Asiatice...pai aici la mine la facultate am asiatice toate gusturile...din Japonia,China,Coreea,Taiwan,etc...si sunt dornice sa o faca cu europenii si negrii...mai "dornice" ca asiaticele nu am prea vazut...am auzit niste "povestiri fantastice"...de la niste camarazi de aici...deci care mai are fantezii cu asiatice incercatile...:)

Damn :mad:

Sunt om insurat, cu copil...

osmr
28-11-2005, 22:49
...uffffffffffffffffffffffffff ...deja eram cu mana pe mobil...si scriam un mesaj:....Hi Minako ( colega de grupa)...I have a mobile number for you ;) : 0040722.616785...!Good Luck!:))

Dr.S.Damian
28-11-2005, 22:52
Esti pur si simplu sadic :D

Lasa ca o sa o pun din cand pe nevasta-mea sa isi tina cu mainile ochii oblici :D

osmr
28-11-2005, 23:01
Esti pur si simplu sadic :D

Lasa ca o sa o pun din cand pe nevasta-mea sa isi tina cu mainile ochii oblici :D

...asta chiar ca ii tare...:))))))))...ma gandeam ce o sa faca ala care are fantezia sa o faca cu o negresa...si are o nevasta norvegianca

Satanique
28-11-2005, 23:51
Daly am scris ca vreau cu o frantuzoaica blonda, dar merge si o romanca din bordeaux. poza asta (a ta) e mai reusita.
dl. Damian va ajuta cu ceva stretching-ul? la iubire ma refer..... poate ne invatati ceva lucruri noi, asa va faceti reclama si la "Stretching-secretul flexibilitatii"

Mai, da' cea care a inceput topicul asta nu mai scrie nimic sau priveste de undeva ce scriem noi si se distreaza pe seama noastra?

Dr.S.Damian
29-11-2005, 08:53
Adica cum sa ma ajute la iubire? Sa fiu mai flexibil, ca sa fac "acrobatii"?
N-am remarcat asta in mod particular :D

Dallyla
29-11-2005, 11:14
lasa Satanique,ca vine Ioanna acus.....si atunci sa te tii bine,sa vezi ce iesem o t o r ,

p.s.merci pt aprecieri:)

Dallyla
29-11-2005, 11:28
dar daca iubita ta practica streching...este altceva:) ,daca are mobiltatea crescuta....atunci sa te tii bine:D
sa lasam astea la o parte,mai spuneti ce fantezii mai aveti,ca este foarte interesant subiectul:)

ioanna
29-11-2005, 12:00
damn, am lipsit si eu cateva ore si a iesit dezastru din bietu meu thread!!!!!!mai, oameni buni, calmarea.....in primul rand, vreau sa te felicit pt poza, Dallyla, arati super bestial, esti foarte frumoasa. in al doilea rand, serbane, esti cam ciudat la faza cu fanteziile cu tipele supraponderale si mai am o intrebare:nu-mi spune ca din toate fitness-oaicele care ti-au trecut pragul nu ai incercat nici una?hihihih:D ups!esti insurat...naspaaaaa!
in al treilea rand, osmr, nici daca as fi pe liber n-ai avea sansa cu mine:esti prea "rapid" pt gustul meu...in 6 ore te usuci de toate fluidele:D :D :D
mie, una, mi-ar placea in sala de fitness, p toate aparatele...cu cioco...imagine that...;) :D :D vad ca nu prea v-ati inghesuit cu "confesatu"...sa vedem care e cea mai "unusual"...eu nu mai am pt ca le-am pus pe toate in aplicare...

apropo, chinezoaicele sunt foarte firave pt barbatii mai "bine"...hai, curaj, care e urmatorul la rand cu confesiuni?:D

Dallyla
29-11-2005, 12:17
merci Ioanna,:p
iar i-ai lovit pe baieti:D ,lasa-i si pe ei sa se exprime,macar aici daca in alta parte nu prea au cum:D
vis-a-vis de asiatice,sa fie oare un substrat cum ca barbatii prefera femeile slabe?:rolleyes: ,e un mare semn de intrebare(d.p.d.v.-ul meu)...

ioanna
29-11-2005, 12:26
nu vrioam sa zic ca prefera slabele, ci ca doar sunt prea slabute pt cei mai masivi...in toate "cele"...:D daca intelegi. sunt foarte firave. mie nu-mi plac ca femei...

si totusi.....hai, nu-mi spuneti ca nu va place subiectul.....eu am zis, sa vedem baietiie v i l

Satanique
29-11-2005, 12:42
bine ioanna, le-ai pus pe toate in aplicare dar pe aia cu sexul anal nu, doamne fereste pentru tine, ca sa nu te kci pe tine pe strada... :p hai ca glumesc nu te mai supar mult, ajunge ca arati bine. te-am pupat. pa

ioanna
29-11-2005, 16:50
mai, tu stii ce naspa e? nu iti doresc sa experimentezi asa ceva, adica sa te apuce pe strada. repet, nimic din ce imi complica existenta sau imi modifica stilul de viata nu incerc. adica dupa aia sa ai tot timpu grija ce si cu si cat manaci? pt voi barbatii e usor sa ziceti ca nu voi avetyi pe urma probleme.....voi doar bagati treaba in "priza" si iesiti cand sinteti gata, dupa aia noi tragem spuzele!nu ma interseaza sa incerc asa ceva, am intrebat doar sa verific cele spuse de fetele alea, mi-era lene sa ma uit prin carti de sexologie...

ioanna
29-11-2005, 17:31
cand ziceam de asiatice, nu ma referam la tine, serban. citeste ce am scris mai sus ca sa pricepi ce scriu aici. eu m avut o colega asiatica si era foarte micuta. ti-era frica sa nu se destrame daca o atingeai.ma rog...fiecare cu fanteziile lui...mie imi place bondage. tare muuuuuuuult!!!yummyyyy...acuma depinde cine se lasa "bondat", eu sau el...

Dallyla
29-11-2005, 17:32
ce Satanique?Ai avut tu fantezia asta?cum a fost?Poate ne dai detalii,ca suntem dornice sa aflam.....cu teoria satm bine,practica ne omoara:D

ioanna
29-11-2005, 17:36
care fantezie???a, apropo, satanique,tu ai ceva personal cu mine.."Mai, da' cea care a inceput topicul asta nu mai scrie nimic sau priveste de undeva ce scriem noi si se distreaza pe seama noastra?"- eu mai am si ore la faculta, stii!?!?!?:D :D zii fantezia, zii-o

Dallyla
29-11-2005, 17:37
Ioanna eu ma intrebam daca satanique a avut si el fantezia cu analul:D

ioanna
29-11-2005, 17:47
a, nuuuuu!eu eram aia, da mi-a trecut cand mi-ai zis ce se intampla:D !stii, mi-era lene sa caut intr-o carte de sexologie...apropo, am vazut o tipa careia i-a intrat un mar in fund si altu in vagin(scuze serban, daca e vulgar) si alta careia i-au intrat doi penishi(care-i pluralu!?!!-penisuri, nu?) in anus......wow:eek:

Dallyla
29-11-2005, 18:05
daaa,am vazut si eu asa ceva,si prima mea intrebare a fost:Oare este posibil asa ceva?:p si am ramas masca.se pare totusi ca e posibil asa ceva:cool: ,sunt destule care au prea multa adrenalina

ioanna
29-11-2005, 18:12
eu sunt de acord cu chestiile "picante" si "rolurile" sau "jucariile", imi plac chestiile tabu, sunt Scorpion-astia sunt mai asa...:p dar totusi, exista o limita a bunului simt...ati experimentat in mare careva? sau pe plaja, sub cerul instelat?

Dallyla
29-11-2005, 18:27
pe plaja,sub cerul instelat.....sa iti tremure "ceva" in tine de frig.....bravo ioane:) ,si te mai trezesti si cu o iritatie de toata frumuseatea prin zonele alea mai suave....de la nisip:)
Cu rolurile si accesoriile mai merge:p

ioanna
29-11-2005, 18:28
:D :D eu n-am avut nimic dupa...;)
ia zi, asa ca intre fete, care roluri iti plac si daca le-ai jucat?dupa iti zic si eu

Dallyla
29-11-2005, 18:35
pai......tipa care face house keeping(mai la inceput )apoi m-am facut mai rea si mi-am luat costum de diavolita si m-am comportat ca atare si politista,care nu da amenzi,ci trece direct la la corectii:D
acu zi tu,sa vad pe unde te situezi:)

ioanna
29-11-2005, 18:40
asistenta, profesoara, eleva, pacienta etc mai sunt si altele, mi-e rusine sa le spun, poate se uiat cineva cunoscut ca am belit p...:D

Dallyla
29-11-2005, 18:41
ei canci,daca se uita ce?astea sunt fantezii decente.....alea indecente sunt mai palpitante.....:D

ioanna
29-11-2005, 18:44
da, stiu, da sa lasam si baietii sa vb despre ei. tot noi face monoloage aici:D ei stau si privesc dinafara

m-ai lasat singura?!?!

Dallyla
29-11-2005, 18:48
nuuuuuu
dar nu prea sunt baieti in zona,cred ca apar mai pe seara,si o sa se amuze copios pe seama nostra:eek:

VIOREL67
29-11-2005, 19:35
de ce sa ne amuzam?

este doar de invatzat:D

Dallyla
29-11-2005, 19:36
da?hai zi si tu ce fantezii ai!,dar decente,si in afara de asiatice:D

ioanna
29-11-2005, 19:45
Originally posted by Dallyla
da?hai zi si tu ce fantezii ai!,dar decente,si in afara de asiatice:D
da tu ce crezi, mei, ca toti vor asiatice?!!!!!!!!altceva mai putin lipsit de clisee n-aveti?:D

VIOREL67
29-11-2005, 19:50
"dar decente":D :rolleyes:

ce inseamna cuvantul asta ?
sunt convins ca DEXul imi arata altceva:D

Dallyla
29-11-2005, 19:55
ma refer acelea care nu atenteaza la demnitatea umana(gen filme XXX),ca alea sunt scarboase rau de tot:eek:

ioanna
29-11-2005, 19:57
hai, fiti seriosi si vb despre topicul asta, lasati filmele alea, asta e realitatea!!!!!!!e randul baietilor sa vb:D ;)

VIOREL67
29-11-2005, 19:59
mama ,dar postati nu stai pe ganduri:D
nici nu postez bine ca deja sariti:D

heeee..m-ati prins in joc ,cum se spune la mijloc....na ca am scapat o fantezie:D

Dallyla
29-11-2005, 19:59
pai mai Ioanna,acele filme sunt o sursa de inspiratie pt barbati,pun parriu ca peste 50% ar vrea sa faca la fel:) ,dar nu poti spune pe fata aceste lucruri:rolleyes:

ioanna
29-11-2005, 20:08
na, eu nu mai stau pe net ca mai am si o viata sociala si tre sa ies prin oras. voi scrieti acolo ce trebuie sa scrieti si ne vedem maine!va cam eschivati de la subiectul principal. astept maine sa vad posturi asa cum trebuie...asa, mai picante

Satanique
29-11-2005, 22:33
Ioanna chiar nu am nimic cu tine, chiar imi placi asa cum esti in poza, chestia cu analul... ma iau frigurile cand ma gandesc, parca nu as vrea sa imi chinuiesc iubita... nu stiu ce satisfactie poate avea ea si nu sunt prea egoist in chestii de-astea... va mai spun o fantezie de-a mea, prima era cea cu frantuzoaica rrr-ita in lift... a doua in ordinea preferintelor ar fi cam asa... in toaleta unui restaurant... nu e vhiar asa de greu de obtinut, nu? Ioanna tu ai incercat asta... ultima ca sa imi spui daca poate iesi ceva bun... merci... inca o data nu am nimic cu tine, poate eram cam ne fu.. ieri :)). apropo, si eu am fost student ca si tine ioanna, nu de mult timp am absolvit, pot doar sa te sfatuiesc sa te distrezi cat poti de mult si cu cat mai multi (he he he) .pa f l o a r

Kyokushin
30-11-2005, 00:48
Lumea si fanteziile...

lol

Satanique tu ai user de fata sau esti roaker?

Poti sa nu-mi raspunzi, asta e fantezia mea :D

Satanique
30-11-2005, 09:04
da sunt °roaker° reprofilat de la hip hop :D
si nu sunt fata
kyo tu esti instructorul ala de karate care a luat bataie ieri_ he he he

ioanna
30-11-2005, 21:26
in toaleta e cam stramt si nu mere pt un act in sine. depinde acuma daca buda e mai mare sau nu. nu am de ce sa incerc cu mai multi, nu ma interseaza. am trecut de varsta la care salivam dupa orice tip blond care semana cu brad pitt. sorry sa te dezamagesc!!!!!!!:D grow up!m o t o r

Satanique
30-11-2005, 22:52
bine ioanna, bravo! ai inceput sa exteriorizezi in mod gresit anumite comlexe, cred ca esti doar o tipa care se crede faina si desteapta dar nu e nimic de capul ei, am cunoscut multe ca tine.... am incercat sa mai glumesc dar nu intelegi un cazzo...

Kyokushin
30-11-2005, 23:08
Originally posted by Satanique
am incercat sa mai glumesc dar nu intelegi un cazzo...

Pana sa vi tu aici nu era cearta... daca te crezi satan, nu esti acela... esti doar un copil care se vrea mare...

De ce-ti spun asta? pentru ca unii mai cunosc si limbi straine, iar cazzo, golaneste spus e penis...

Citeste bine regulamentul si fara injuraturi!

Nu sunt eu moderator, dar daca nu s-a sesizat nimeni e necesara interventia asta!

Kyokushin
30-11-2005, 23:25

kyo tu esti instructorul ala de karate care a luat bataie ieri_ he he he

Glumele tale sunt rasuflate frate, esti calic nepoate...

Poate ca am luat bataie ieri, intr-un contest muzical, unde mi-am sustinut neamul:D , poate ca am luat bataie, pentru ca nu am stiut sa dau din acordeon manele... deah, nu le indragesc; eu imi sustin rappartea, sunt hip hoper, si o sa fiu, nu o sa devin cine stie ce... am facut noua ani de muzica, clape... respect muzica, e arta... dar imi mentin drumul, ceea ce nu se poate spune de tine!

Apropo sa nu fiu rau! Manelele iti plac domnule Satanique? Poate azi nu, dar maine da!:D

Na frate, vezi, asa se face o gluma, sper ca nu te simti jignit!

Respect pe cei care respecta!

Peace!

Satanique
01-12-2005, 01:24
bravo kyo te crezi mai bun pentru ca esti fan hip hop... fie ... ascult si hip hop ... manele nu ... va las in mediocritatea voastra si in pierderea voastra de timp... am o sugestie ... in loc sa pierdeti vremea pe aici, cu exceptia momentelor in care aveti nevoie de sfaturile d-lui Damian, poate va apucati sa faceti ceva bani cu ajutorul internet-ului, exemplu www.aesea.com sau faceti orice altceva dar in compania unor prieteni sau orice altceva decat o tastatura. adio kyo si adio bagaboanto (ioanna)

Dr.S.Damian
01-12-2005, 09:08
Mai, ce se intampla aici?

De ce trebuie sa stau ca SRI-ul cu ochii pe voi sa nu va jigniti sa nu vorbiti porcarii?
Eu am incercat sa mentin pe formul asta un ton moderat si sa facem un schimb de idei, nu de rautati.

Ce aveti de impartit?

Kyokushin
01-12-2005, 11:09
bravo kyo te crezi mai bun pentru ca esti fan hip hop... fie ... ascult si hip hop ... manele nu ... va las in mediocritatea voastra si in pierderea voastra de timp... am o sugestie ... in loc sa pierdeti vremea pe aici, cu exceptia momentelor in care aveti nevoie de sfaturile d-lui Damian, poate va apucati sa faceti ceva bani cu ajutorul internet-ului, exemplu www.aesea.com sau faceti orice altceva dar in compania unor prieteni sau orice altceva decat o tastatura. adio kyo si adio bagaboanto (ioanna)

Problema e ca Sat ala era un nesimtit...

A intrat aici ca sa-si faca reclama la un site... si sa isi bata joc de useri... era prea cu nasul pe sus...

Scuze pentru interventie, dar era necesara... si eu sunt un pacifist de altfel, chiar daca uneori critic, incerc sa fie cat mai constructive...

Eu la Sat i-am platit cu aceeasi moneda... oricum nu era mare lucru de capul lui, doar un razvratit venit aici sa critice si sa faca reclamam la altceva... daca avea alt interes nu-si punea un nick
de acest gen...

Respect si toate cele bune!

ioanna
01-12-2005, 11:22
bine ioanna, bravo! ai inceput sa exteriorizezi in mod gresit anumite comlexe, cred ca esti doar o tipa care se crede faina si desteapta dar nu e nimic de capul ei, am cunoscut multe ca tine.... am incercat sa mai glumesc dar nu intelegi un cazzo...

nu ma supar. te inteleg. si eu ascultam rock la un moment dat si stiu cum e sa fii neinteles...daca tu crezi asta, imi pare rau pt tine. ai inteles gresit ce voiam sa zic, eu glumeam in celallt post. intr-adevar, de cand ai venit aici, ai jignit pe cine ai putut. eu imi cunosc valoarea si nu trebuie sa vina un crossover ca tine sa-mi spuna cine sunt si cum sunt. nu-ti mai fa reclama si get a life fara a jiigni pe altii. esti genul de rocker(sa nu zic roaker, ca sa nu jignesc) frustrat si ataci alte persoane fara sa-ti fi facut cineva rau.sunt obisnuita sa fiu caracterizata gresit pt simplu fapt ca-mi exprim parerea fara teama, daca nu poti respecta asta, sorry. fiecare are complexe, nu exista persoana fara complexe...zici ca de capu meu nu e nimic, da de capu tau ce e?da hai ca desteptu cedeaza si nu mai scriu nimic. nu vreau sa jignesc gratuit.. citeste ce am scris mai jos sa te lamuresti....

ioanna
01-12-2005, 11:27
am trecut de varsta la care salivam dupa orice tip blond care semana cu brad pitt. sorry sa te dezamagesc!!!!!!! grow up!

aici voiam sa zic ca nu ma mai uit dupa tipi de cand am o relatie stabila si cand am zis "sorry sa te dezamagesc" insemna ca nu mai pot sa-ti urmez sfatul sa fac cu cat mai multi."grow up" era o gluma, in sensul ca la varsta noastra de peste 20 de ani, ar trebui sa ne maturizam si sa cautam altceva. nu ti-era adresata, era exprimata in general...pacat ca n-ai citit pana la capat sa intelegi ce vroiam sa zic. oricum, eu nu cred in razboiu asta al hip hopperilor cu rockeri, asa ca hai sa ne intelegem si sa trecem peste jigniri, bine, satanique?:) eu n-am nimic cu tine...

ioanna
01-12-2005, 11:31
serbane, sa revenim la ale noastre...poate se mai potolesc si ei...deci, ce ziceai, ca-ti plac supraponderalele??strangeeeee:confused: :D stiu ca glumeai, da totusi...:D

Kyokushin
01-12-2005, 17:45
:)

m o t o r

Bounce baby, bounce :D m u l t i b a s k e

ioanna
01-12-2005, 19:31
la ce te referi, kyokushin?h a h a

Dr.S.Damian
01-12-2005, 20:03
Originally posted by ioanna
serbane, sa revenim la ale noastre...poate se mai potolesc si ei...deci, ce ziceai, ca-ti plac supraponderalele??strangeeeee:confused: :D stiu ca glumeai, da totusi...:D

Nu, chiar nu-mi plac supraponderalele, dar imi plac tipele "cu carne pe ele".
Intre o grasuta si o slabanoaga, as alege grasuta. Pe care as ajuta-o sa devina normala :D

ioanna
01-12-2005, 20:23
apropo de femei cu carne pe ele, ea e Allison Jones-cam uratica la fata, da corpul e bestial

ioanna
01-12-2005, 20:24
ea e shantelle

ioanna
01-12-2005, 21:00
cu fomei d-astea sa tot ai fantezii :D pana si mie imi plac foaaaarte multn a u g h

Dr.S.Damian
01-12-2005, 22:39
Mda...
Desi nu prea ma omor dupa negrese.

Nu imi vine acum in cap alt exemplu decat Carmen Electra, desi s-ar putea sa mi-o iau de la voi, fiindca e un fel de Luciu americana...

Kyokushin
01-12-2005, 23:58
:D

Asta e!

Dar e putin mai definita decat cea de la noi...

ioanna
02-12-2005, 12:24
prima tipa din poza nu e negresa, e doar mai bronzata. carmen electra mi se pare ok ca persoana, am vazut cum apare la tv, prin interviuri, dar e destul de slabutza dupa gustul meu:D n-am nimic cu ea, dar cum ai zis, e un fel de luciu americana, mai mult sau mai putin.mulatrele sunt mult mai fine la trasaturi decat negresele. si oricum, era culmea, tu, serbane, instructor de fitness si culturism sa-ti placa scheletronii ambulanti:D m o t o r

ioanna
02-12-2005, 13:31
mai, serbane, am cautat pt tine asiatice care practica fitnessul, am vrut sa le postez pozele aici, da n-am gasit decat asiatice care practica...altceva:D se pare ca ele nu se prea dau in vant dupa sportu asta sau ma insel eu?

Dr.S.Damian
02-12-2005, 13:46
Esti foarte amabila, dar chiar are rost...?
Adica unui om la cura de slabire te duci si ii arati un tort de ciocolata? :D

osmr
02-12-2005, 18:16

...pai decizia de a "gusta" sau nu din tort ii apartine celui care tine cura:D ...

...eu zic sa nu o mai "lungiti" atata cu pasiunea lui Dr. S Damian...ca ce sti prin ce revista sau ziar o sa vedeti :D:

"Dr. S Damian si Pasiunea ptr. Asiatice"

....Dr. S Damian un recunoscut Dr.........are o pasiune nebuna ptr. asiatice....."...cam asa o sa sune articolul cu pricina:) ...si nu ii aia buna..:D

Numa Bine

ioanna
02-12-2005, 18:45

:D :D hai nu te supara!eu, una chiar eram curioasa cum ar arata una de asta care face fitness. dar se pare ca nu prea se inghesuie:D gata, nu mai zic nimic, stiu ca esti la "cura";)

ioanna
05-12-2005, 12:13
si totusi am gasit. da nu te supara pe mine, bine?promit ca e ultima oara cand mai pomenesc de asiatice:D pt tine special:
Tiffany Yee

ioanna
05-12-2005, 12:56
:)

ioanna
05-12-2005, 12:57
;)

ioanna
05-12-2005, 12:59
si ultima...tot ea...la concursf l o a r

Kyokushin
05-12-2005, 15:08
Incorda-s-ar :D

Kyokushin
05-12-2005, 15:12
doar ca e putin creola :D

poate are tata negru :))

Hai, glumeam... astia din partea de N-E a Asiei sunt putin mai bronzati

Dr.S.Damian
05-12-2005, 16:38
Cine stie, poate ma trezesc cu admiratoare asiatice la usa :D

ioanna
05-12-2005, 22:13
mai, da voi m-ati cam dezamagit...n-ati vb de nici o fantezie in special...eu cu dallyla am tot incercat sa va facem pe voi baietii sa va deschideti, dar nimic.....p l a n g eu asteptam kestii fierbinti, una, alta...m-ati dezamagit...:(

VIOREL67
05-12-2005, 22:27
fantezie cu dedicatie

VIOREL67
05-12-2005, 22:29
ioanna
din cate stiu baietii sunt putin mai pudici..degeaba intaratzi tu:D

oricum nu va speriem:rolleyes:

ioanna
05-12-2005, 22:35
mai pudici my ass!!!!!cand e vb de sex, saliveaza ca si cainele lu pavlov!:) ;)

ioanna
05-12-2005, 22:37
cel putin barbatii peste care am dat eu in trecut zici ca erau programati sa faca sex.nu cu mine, ca le paletam cate una de nu se vedeau, ci asa in general, se vedea cum le tremura izmenele

VIOREL67
05-12-2005, 22:40
heeee..intaratzi nu te joci..dar putzintica rabdare..vorba lui...na ca am huitat...parca Pitagora...si in surt timp se va umple aici cu fanteziiiiiii,,virtuale:D

ioanna
05-12-2005, 22:43
mda...s-o vad si pe asta...eu ziceam ca vreau sa incerc sala de fitness, ca am incerct pe plaja, in apa etc..voi stati si va :eek: sunt curioasa care sparge gheata si vine cu kestii indraznete:p

VIOREL67
05-12-2005, 22:44
esti dura....dar cum in seara asta vine mosul...trec cu vederea

ioanna
05-12-2005, 22:50
mersi pt flori.....sunt dura?nu, deloc...sunt chiar soft...la mine nu vine mosu, ci vine un tanar horny si dotat (prietenul meu). eu nu am fantezii decat cu prietenul meu. ultima mea fantezie se petrece in bucatarie, cu el pregatind cina, gol, imbracat doar cu un sort...the rest is history...;)

Kyokushin
06-12-2005, 00:00
Unora le e cam foame :D

m o t o r

Kyokushin
06-12-2005, 00:07
dar e bine daca intervine foamea...

inseamna ca s-au straduit la antrenamente...

ceea ce denota ca sunt in forma...

si tot asa, povestea se-ncheie asa :) a l c o o

VIOREL67
06-12-2005, 16:54
cabana rustica....zapada din belsug ...semineu frumos tichsit si luminos..blana MARE intinsa si langa frapiera +cupe sampanie din belsug..capsuni..sau orice altceva care se serveste direct de pe piele...si blonda..bruneta..roscata...sau tote trei sa nu existe suspiciuni ca nu imi plac..si la GREUUUUUUUUUUUUU.....o saptamana ca imi este foame....

dhe...de moda veche...

ioanna
06-12-2005, 17:11
asa mai merge! :D da cu mogaldeata aia care se holbeaza ce e?? interesant, doar ca e putin din filme...mie imi place sa visez la ceva cat de cat care sa se poata indeplini. ceva ce nu se poate indeplini la mine e de exemplu un dildo din ciocolata...unde mai gasesti asa ceva?am eu o obsesie cu chestia asta..m o t o r

VIOREL67
06-12-2005, 21:40
deja ma faci sa ma simt MINCINOS:D
cum adica un semineu ..o sampanie..un fruct si o felina intinsa langa mine..ti se pare vis aberant?:rolleyes: ...hmmmm..este ceva aproape...teren am cumparat..bani de vila nu am dar de sampanie rezolv:D
poza ai este a mea dupa antrenament...
sa moara iou daca mai spun ce fatezi am si mai ales cand eram pe val/.......mi l-ai spart:mad:

VIOREL67
06-12-2005, 21:42
a murit muschiul

Kyokushin
07-12-2005, 00:25
Nu bag detalii pentru ca ele se fac pe parcurs... oricum nu asta conteaza...

Am eu o obsesie cu locul de desfasurare... ar fi beton undeva pe o stanca... sau un pisc ceva, spre exemplu zonele aride din Marele Canyon... ar merge si ceva montan... dar imi place caldura, desi nu e o problema, ca se poate creea caldura cinetica f o r t o

sa zbori, nu alta... cu tot cu copilot :D

Cam atat pe ziua de azi

ioanna
07-12-2005, 12:09
Originally posted by VIOREL67
deja ma faci sa ma simt MINCINOS:D
cum adica un semineu ..o sampanie..un fruct si o felina intinsa langa mine..ti se pare vis aberant?:rolleyes: ...hmmmm..este ceva aproape...teren am cumparat..bani de vila nu am dar de sampanie rezolv:D
poza ai este a mea dupa antrenament...
sa moara iou daca mai spun ce fatezi am si mai ales cand eram pe val/.......mi l-ai spart:mad:

au, mami!!n-am zis ca-i aberant, chill out!!!e interesant, doar ca mi s-a parut ca am mai vazut scenariul pe undeva, prin filme...si eu as incerca...:D continua ca e frumos!

ioanna
07-12-2005, 12:13
sunt interesante ambele fantezii...si a lui Viorel si a lui Kyo! doar ca trebuie ceva mai "aievea". unde mergi, frate, la Marele Canion?continuati, ca vad ca v-ati "incalzit"...:D

Kyokushin
07-12-2005, 14:10
Da ce are?

Merg... gasesc si stanca, ca fata am gasit deja :D
Asta e, sunt mai mofturos

Numai noi sa continuam?

Sa mai spuna si altii :)

ioanna
07-12-2005, 14:26
ai gasit fata?!pai, cum arata?:D

Dr.S.Damian
07-12-2005, 14:50
Cand ai copil mic, principala fantezie este sa faci sex... nici nu mai conteaza cum :D

Eu am trecut de perioada critica. Yeeee....y e s

osmr
07-12-2005, 19:21
Cand ai copil mic, principala fantezie este sa faci sex... nici nu mai conteaza cum :D

:eek: ...deci sa nu mai fac copii???sa nu ma mai insor???...intreb ptr. ca mi se apropie ceasul:( ...deja vizitele la "shopuri" cu inele si rochii din alea albe sau inmultit...apropourile dau navala...cum ar fi...daca noi doi am fi...uuuuuuuuu...ce sa ma fac???:confused: ...pot sa fug???exista tratament???...am o gramada de intrebari:D ...casatoritii sa raspunda...!

Dr.S.Damian
07-12-2005, 19:56
Casatoria e optionala, dar facutul copiilor nu (evident sa te si ocupi de ei). E singurul lucru care iti aduce o implinire si o multumire reala.
Propun sa nu discutam despre asta aici (la fantezii). Am facut un topic special.

Topic despre casatorie si copii (http://www.topculturism.ro/dr.redis/showthread.php?s=&threadid=5960)

Aici poate continua discutia curenta.

ioanna
07-12-2005, 21:18
Originally posted by osmr

:eek: ...deci sa nu mai fac copii???sa nu ma mai insor???...intreb ptr. ca mi se apropie ceasul:( ...deja vizitele la "shopuri" cu inele si rochii din alea albe sau inmultit...apropourile dau navala...cum ar fi...daca noi doi am fi...uuuuuuuuu...ce sa ma fac???:confused: ...pot sa fug???exista tratament???...am o gramada de intrebari:D ...casatoritii sa raspunda...!

mai, da tie osmr ti-e cam urat de mariaj, vad. lasa, numa gandeste-te la partea pozitiva:ca poti s-o faci oriunde, oricat si oricum!:D cu sotia, obvious!

osmr
07-12-2005, 21:29
Originally posted by ioanna

mai, da tie osmr ti-e cam urat de mariaj, vad. lasa, numa gandeste-te la partea pozitiva:ca poti s-o faci oriunde, oricat si oricum!:D cu sotia, obvious!

iti raspund la topicul cu casatoria...

ioanna
07-12-2005, 21:29
sper...:o

VIOREL67
08-12-2005, 09:28
Un barbat la spovedanie (umil):
- Parinte am pacatuit !!! s-a mutat o tipa pe scara cu mine ... ce mai, am pacatuit parinte ...
- Zii fiule ... zii ...Dumnezeu iarta!
- Parinte am ajutat-o sa se mute, parinte era imbracata cu niste colanti si-i intrau parinte...
- Zii fiule ... zii ...Dumnezeu iarta!
- ... si avea un maieu transparent... fara nimic... se vedeau sfarcurile parinte...
- Zii fiule... zii ...Dumnezeu iarta!
- ...si ... ce mai AM PACATUIT PARINTEE...
- CUM fiule?... CUM?...
- Cu GANDUL parinte! cu GANDUL!
- Canun fiule, canun... timp de o saptamana sa bei cate o galeata de apa de trei ori pe zi!
- ...? Dar de ce atata parinte ?
- Atata bea BOUL, fiule.

GANDURI SI FANTEZII

:D :D

VIOREL67
08-12-2005, 10:23
http://fantezii.com/inauntru.html

ioanna
09-12-2005, 20:46
ba perversule! crezi ca nu stiu siteu:rolleyes: :D

VIOREL67
09-12-2005, 21:59
:D

ioanna
10-12-2005, 15:41
asta esti tu constipat?:D

VIOREL67
10-12-2005, 23:49
yep..la ce replici imi troznesti....:D

ioanna
11-12-2005, 09:55
incerc sa fiu pe masura ta:D

Alecs22cta
18-12-2005, 19:15
ia sa vedem .....fantezii erotice...hmmmm.......in primul rind am o intrebare,avind in vedere ca sexul e unul dintre sporturile mele preferate,pot sa fac o lista?? :D

ioanna
19-12-2005, 11:27
da-i bice...de aia am si inceput threadu asta, nu?:D

mada1983
22-12-2005, 01:12
fd

:confused: sa vedem...
o camera calda..pat imens..cearsafuri albe de matase..trandafiri multi...muzica buna..sampanie..lumina difuza...:eek: dar... vreu-n barbat pe-acolo? nici unul..nu mai sunt din pacate asemenea raritati.. care sa ofere asa ceva unei fete..:( m o t o r ....

Dr.S.Damian
22-12-2005, 11:33
Si de ce ai pus poza asta?
Ne urasti? :D

mada1983
22-12-2005, 17:59
nu din rautate... am vrut sa va fac si eu sa radeti... nu va suparati pe mine..pls:p f l o a r

ioanna
22-12-2005, 18:38
stiu cum e sa fii inteleasa gresit:D nu-ti fa probleme, cei de aici nu se supara, sunt oameni cu simtu umorului, mai ales Serban...apropo, bine ai venit pe site!asta daca esti noua, ca nu te-am mai vazutk i s s

ilixandru
29-12-2005, 04:09
Nu stiu de ce se tot invarte lumea in jurul degetelor... Fantezii sexuale ,mai ales la barbati : normal ca o sa fie alea din filme ... Ca deh asa e setat creierul nostru , vedem ceva ce ne place , hop incercam si noi ...
Sunt sigur ca perceptiile despre fantezii difera foarte mult intre sexe. La voi fanteziile se bazeaza pe tandrete, romantism ...samd , la noi sunt mai "meltenesti". ca sa zic asa.
Oricum , parerea mea e ca locul fanteziilor , asta in realitate , e undeva dupa inceputul unei relatii ... adik , la inceput nu e nevoie de fantezii , bucuria , excitaita, samd date de noutate sunt suficiente.
Din experienta mea de pana acum nevoia de fantezii apare dupa ce se instaleaza plictiseala , rutina si e nevoie de ceva nou ... In prima luna clar nu ai nevoie de fantezii ... Sunt destule noutati de explorat:D
Cred ca la inceput , fanteziile apar din curiozitate... Cel putin in cazul meu asa e: Cum o fi sa faci aia , aialalta ...? De fapt si cam asta au fost fanteziile pt mine... curiozitate . Si poate cateodata vreo partida sau vreo tipa memorabila din viata mea de care incercam sa imi amintesc cand eram in "impas".

Hai sa nu stric de tot threadu' si sa bag 3 asa (care sunt inca in stadiul de fantezii):
1) Sex cu 2 in acelasi timp- menage au trois-ul d u a l
Da e si un catch aici: sa nu fie ca d-alde Ioana(scuze ca mentionez subiectul din nou) cu 6 ore , ca atunci clar ar fi ultimile ore(ore fericite - da parca nu ti-ai da viata pt asta;) ) din viata mea. Sa fie asa...cum sa zic , mai usor de satisfacut... cu pretentii mai "pamantene" . :p

2) Sex cu o negresa
Am auzit ca se misca super bine si as fi chiar curios. Si in plus am piticii mei pe creier cu negresele.

3) Sex cu una micutza (de inaltime)
Sa poti sa o intorci, sa o manevrezi asa cum vrei tu. nu pot sa zic ca ma atrag fetele micutze in general , dar parca odata as incerca ceva de genul... Pana acum nu prea am avut parte de fete f micutze avand in vedere si inaltimea mea considerabila.m d a

Hai sa o bag si pe a patra :un porno star. Dar care sa se poarte cum se poarta in filme... si nu sa o "fake it" . Adik chiar sa reusesc sa o fac sa se simta bine .Cred ca in momentul in care reusesti sa satisfaci un porno star esti supercampion f o r t o...Deci asta(sa reusesti sa o satisfaci - si nu pe plan sentimental samd... puri si simplu doar sexual ) ar fi "the main shit" ca sa zic asa. As trece-o intre primele 3 realizari din viata :))

Sunt sigur ca nu sunt genul de fantezii pe care le asteptai cand ai lansat thread-ul dar asta e ...sunt un om mai simplu cu idei putine si fixe:P.

ioanna
29-12-2005, 21:36
negresele sunt super, imi plac si mie, dar in legatura cu starul porno...chiar crezi ca femeia aia mai simte ceva?!?hai sa fim seriosi...la ea totul se rezuma la un mecanicism si nu mai simte nimic, din pacate. oricum, sunt fanteziile tale si ti le respect.

Kyokushin
29-12-2005, 22:30
back...

starul porno vine la tine omule ca la o zi de munca... nimic deosebit... la fel cum face o muncitoare la banda... plictisita si dornica sa se termine ziua de lucru

ilixandru
29-12-2005, 23:14
Vad ca toata lume sare la gatu' meu cu staru' porno...
Asta e...unele fantezii sunt facute sa ramana doar fantezii... Realizez cat de mici sunt sansele sa am de-a face cu vreun star porno si si ca cele sa o mai si satisfac sunt si mai mici ... Clar probabilitatea celor doua evenimente tinde spre 0. m d a
Deci nu contest ce ziceti voi. Tocmai in asta sta si fantezia mea. Sa fiu ata de smecher :cool: incat sa reusesc "the unthinkable"... Nu sunt idiot imi dau seama de faptul ca aparatul sexual al don'shoarelor e "dereglat" rau. Da... nu stiu :D ...eh , d-aia e fantezie.
Sa ai la ce te gandi in momentul in care persoana de langa tine nu mai e suficienta, sau ma rog in alte momente in care ai avea nevoie de asta(stiti voi la ce ma refer ;) ).:p

ioanna
30-12-2005, 11:58
Originally posted by ilixandru
Sa ai la ce te gandi in momentul in care persoana de langa tine nu mai e suficienta, sau ma rog in alte momente in care ai avea nevoie de asta(stiti voi la ce ma refer ;) ).:p

pai tu o inlocuiesti pe cea de langa tine, care este reala, cu un star porno din imaginatie?!?!c a p z i daca asta se intampla, ar trebui sa incerci lucruri noi, sa vezi ce ii place, sa o descoperi. nu se poate sa te plictisesti de o persoana, mai ales daca este cea care a fost langa tine la bine si la rau..fiinta umana e atat de complexa, incat nu iti ajunge o viata de om sa ajungi sa o cunosti, atat spiritual, cat si fizic...sunt intotdeauna senzatii noi care trebuie explorate si descoperite...

Busuioc Paul
13-01-2006, 19:30
Sper k nu deranjez.Dar postez si eu in legatura cu fanteziile.Fantezia mea e k mi-ar place sa o fac cu o bruneta(timp nelimitat) pana cand lesin.Brunetele mi se par cele mai frumoase femei de pe Terra si cele mai dragutze.k i s s k i s s k i s s

ioanna
13-01-2006, 22:21
asa e, asa e!:D

Dr.S.Damian
13-01-2006, 22:48
Dar fantezii cu vreo "broneta" d-aia cu fuste multe o fi avand cineva?

ioanna
13-01-2006, 22:50
Dar fantezii cu vreo "broneta" d-aia cu fuste multe o fi avand cineva?

uaaaaaaaat!?!?????:eek: fuste multe?!?! i don't get it...w h a t

Dr.S.Damian
14-01-2006, 00:13
Haoleu, da te pomeni ca pe la voi prin Temesoara nu este fete d-astea cu fuste multe, care iti gheceste in portofel prin tramvai, manca-ti-as...

ioanna
14-01-2006, 00:16
:D :D :D :D :D :D f
fain asa!

VIOREL67
14-01-2006, 21:16
tiganisme:mad: ...dispare vraja

ioanna
15-01-2006, 19:51
asta nu-i bruneta in poza asta!:D

marius2000
17-01-2006, 23:10
Totul a inceput intr-o seara de vara, undeva intr-un sat la o discoteca. Ea avea 19 ani terminase liceul, si isi dorea foarte mult sa devina femeie. Eram casatorit, si nu prea aveam chef de complicatii, cu toate ca arata superb. Purta o rochita scurta care ii scoteau in evidenta toate formele in adevarata lor valoare. Nu imi amintesc cine ne-a facut cunostiinta (eu eram la pupitrul de mixaj) ci doar ca din aceea clipa nu a mai coborit de pe scena. Statea cuminte linga mine si discutam tot felul de banalitati, cind m-a intrebat intr-o doara daca imi place trupul ei. Am ramas uimit de intrebare dar totusi a trebuit sa recunosc ca are un trup superb pe care orice barbat ar fi dorit, sa-l mingiie cel putin daca nu mai mult.

ia sami spuneti voi cum ati continua fantezia :D

ps. am 18 ani , cum suna ?:D ( ganditiva ca am experienta in ceea ce priveste SEX )m o t o r f l o a r

ioanna
18-01-2006, 10:38
in locul tau,i-as fi spus ca sunt casatorit si m-as fi dus la sotie si i-as fi spus ca-mi place trupul ei, nu la una mica, bagatoare de seama...m o t o r vedeti, voi, barbatii, voi credeti ca femeile sunt ceea ce par a fi. ei, sa stiti ca nu e asa. exista fete de astea disperate care ar face orice sa scape de virginitate si cu primu venit si au muuuuuulta vrajeala...nu bagati botu, chiar daca arata superb. ma rog, asta e fantezia ta, ti-o respect!:D

big little boy
18-01-2006, 20:59
N-am vazut eu bine CASATORIT la 18 ani ?

big little boy
18-01-2006, 21:04
Hai sa pun si eu cateva din fanteziile mele:
1.Sa fie cald afara si sa fim undeva pe camp si sa o pun cu mainile pe capota masinii si sa o iau pe la spate
2.S-o fac cu o blonda da sa fie muta sa nu zica ca nu-i place aia,sau asa si sa o fac cum vreau eu
3.Sa o fac in sala cu o fitnesoaica sau 2f l o a r :eek:

Busuioc Paul
18-01-2006, 21:26
incalzit la sala cu muschi umflati,pulsul mare,transpirat.Misto treaba cu sala.Mai stii poate vrei sa faci in timp ce faci piept poate cade peste muflex bara,sau mai rau ganterele.Crezi ca ii mai arde fitnesoaicei de o partida dupa antrenament.

ioanna
18-01-2006, 23:28
dupa antrenament ai cea mai mare energie. bravo baieti, vad ca v-ati dezlegat la imaginatie:D

Dallyla
19-01-2006, 01:07
eu una nu ma suport nici pe mine dupa un antrenament.....:D ,dar fiecare cu imaginatia lui

big little boy
19-01-2006, 10:36
dupa antrenament eu nu mai sunt bun de nimic,inseamna ca voi faceti antrenament lejerisimo

Drakudemine
19-01-2006, 11:01
Cum naiba puteti dupa antrenament nu stiu :) E adevarat ca nu am mai facut de mult din cauza unei accidentari dar inca imi aduc aminte cum ma simteam dupa. In fine. eram la capitolul fantezii:

1) Pur si simplu sa apara fata goala pusca in fata mea acoperita cu frisca ca un costum de baie. As papa-o toata :)

2) Amandoi legati la ochi - cred ca ar fi o experienta super super tare

3) Sex in fuga, intr-un loc unde poti fi prins lejer. De ex. intr-o cabina de schimbat :)

4) Categoric cu o negresa chiar daca prieteni mi-au spus ca nu e chiar asa super cum s-ar zice.

5) Role playing. Mi se pare foarte excitant si orice rol playing nou e super daca e "jucat" cum trebuie.

Cam atat imi vine in cap. Daca mai imi vine mai spun

ioanna
19-01-2006, 23:40
Originally posted by big little boy
dupa antrenament eu nu mai sunt bun de nimic,inseamna ca voi faceti antrenament lejerisimo

tu nu stiai ca dupa un timp destul de scurt de la antrenament se elibereaza niste hormoni ai bunei stari psihice?! nu te exprima in legatura cu antrenamentul celorlalti pt ca nu stii cum e de fapt.

macho_man
13-02-2006, 20:36
depinde la ce te referi! pentru informare...nu am nici o fantezie...

ioanna
14-02-2006, 11:09
depinde la ce te referi! pentru informare...nu am nici o fantezie...

nu ai ca nu ai, sau le-ai pus pe toate in aplicare?

Satanique
14-02-2006, 13:25
poate ca mucha asta nua re cu ce... he he he

shummy
25-02-2006, 00:12
Eu as avea o fantezie cu Dallya :)!!! :*
;))

shummy
25-02-2006, 00:14
Bineinteles sa nu uitam de Ioana :) amandoua nu ar strica:P...
Stiu ca v-ar place si amandoua:)

alinutza
25-02-2006, 02:15
Chiar e super sa cazi peste un tip in timp ce impinge la piept.
Dar ce ziceti de doua tipe si un tip? :)hmm mie imi place cum suna.

ioanna
25-02-2006, 11:40
shummy, shummy...n o w a y menage a trois as fi avut ocazia sa fac mai demult cu una, dar mi se parea atat de comic scenariul, incat nu ma puteam concentra. parca era rupt din filme porno, totul mecanicizat.

ioanna
25-02-2006, 13:30
cred ca stii cum e senzatia, nu?daca viata si-a batut joc de tine, nu incerca sa le pui in carca altora treaba asta...

Dr.S.Damian
25-02-2006, 13:32
Ei, deja unii au luat-o rau pe aratura. M-am suparat.
Voi incepe sa banez. Unii sunt prea nesimtiti ca sa aiba ce cauta aici.

ioanna
25-02-2006, 13:35
da, Serbane, dar pe mine ma amuza sa vad cate un homo dobitocus cum isi da drumu la gura si scoate numai genialitati...asta e...

Dr.S.Damian
25-02-2006, 13:37
Pe mine nu ma amuza.

ioanna
25-02-2006, 19:38
Kyokushin! de cand nu te-am mai vazut pe aici! ce faci, omu??

viky
17-03-2006, 19:20
cei cu bazaru ista levii?

Alecs22cta
31-03-2006, 18:29
Stai sa-si faca lumea curaj. Sa vezi atunci puhoi de mesaje :D
Ca pana acum, parca suntem pe chat.
MA BUCUR SA FIU PRIMU NEBUN CARE SCRIE AICI DESPRE CE AR TREBUI :D
un din fanteziile mele timpite ca sa spun asa ar fi urmatoarea :
- fosta mea prietena sau oricare fata care ar avea un corp ca al ei
- sandale cu toc inalt (cu bretele din alea subtiri ;) )
- fara nici un fel de tzoale pe dinsa
- sa fie cel mai scurt contact sexual din viata mea (nu de alta dar m-as plictisi),dar sa fim amindoi satisfacuti.
- si acum partea interesanta...sa se intimple in pozitie cat se poate de verticala.....daca se intinde careva pe jos .....strica tot :)))

?????OARE O SA DEVINA REALITATE CHESTIA ASTA?????

ioanna
31-03-2006, 23:18
verticala?!?! cat de verticala?! exista o pozitie, dar preseupune incolaciri

Sakyamuni
06-04-2006, 01:43
De pozitia asta ce ziceti?

Te pui pe pat in sezut, cu spatele la perete (folosesti pe perna pentru a fi pozitia confortabila), genunchii flexati (sa formeze un unghi de aprox. 45° cu trunchiul), (inca o parateza: lumina sa fie destul de puternica pentru a vedea cat mai bine peisajul ce te asteapta) si, in sfarsit, o apuci cu ambele maini (eventual cu priza tip supinatie) si o lasi sa alunece pe genunchi pana ajunge la inaltimea potrivita.

Apoi citesti.

Caramel
11-04-2006, 19:09
Tot ce-mi vine in minte acum e o camera plina de oglinzi (toti peretii si tavanul). Am mai folosit oglinzi si mi se pare superb sa vezi totul si din alte unghiuri...
(Si cu camera de filmat ar fi ceva, dar nu cred ca secompara cu ..."un spectacol live".;) ) In plus cred ca e de efect (oglinzile ca atare, jocul luminii, nu doar privelistea minunata a trupurilor.) - Cristal!

ioanna
12-04-2006, 13:37
am facut-o in oglinda...e beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeton

Nicusor
12-04-2006, 20:49
am facut-o in oglinda...e beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeton
Esti perversa hah? Las ca si io.

ioanna
12-04-2006, 23:19
cum esti pervers?

Sakyamuni
13-04-2006, 01:12
Chiar, cum?

Nicusor
13-04-2006, 18:40
Nush.

hellBOY
13-04-2006, 20:07
nush daca poate fi numita perversitate..,.dar mie imi place sa o musc de gat(k vampiri) cat mai mult......alta chestie sa-i aman cat mai mult extazu...sa o duuc ffoarte aproape de pct culminant si apoi sa incetinesc....si tot asa pana cand nu mai poate si din cate am observat orgasmul e mult mai puternic........si mai am destule chikitze dar sunt pt +18e v i l

Nicusor
13-04-2006, 21:11
alta chestie sa-i aman cat mai mult extazu...sa o duuc ffoarte aproape de pct culminant si apoi sa incetinesc....
Eu o aduc f aproape de puncut culminant si pe urma ma duc acasa.

WOLVERINE
13-04-2006, 21:43
fanteziile mele sunt prea tari ca sa le impartasesc cu altii ... f u c k o

hellBOY
13-04-2006, 21:55
Eu o aduc f aproape de puncut culminant si pe urma ma duc acasa.
tu esti sadic:D

ioanna
13-04-2006, 23:04
nush daca poate fi numita perversitate..,.dar mie imi place sa o musc de gat(k vampiri) cat mai mult......alta chestie sa-i aman cat mai mult extazu...sa o duuc ffoarte aproape de pct culminant si apoi sa incetinesc....si tot asa pana cand nu mai poate si din cate am observat orgasmul e mult mai puternic........si mai am destule chikitze dar sunt pt +18e v i l

bravo! dar nu musca foarte tare ca biata fata s-ar putea sa urle de durere si nu de placere!si ai dreptate, daca incetinesti orgasmul, va fi foarte puternic. si tu Wolverine, ce se umfla pipota in tine atata? zii mai repede si nu ne lasa sa ne curga balele la toti.m u l t i

WOLVERINE
13-04-2006, 23:25
tie nu ti-ar placea ioanna , ca sunt destul de denigrante ... ( pt femei )d e v i l

ioanna
13-04-2006, 23:26
lasa, lasa, eu decid daca nu imi plac. deocamdata vreau sa vad

WOLVERINE
13-04-2006, 23:32
lasa, lasa, eu decid daca nu imi plac. deocamdata vreau sa vad

Vrei sa VEZI ? hai maine pe la mine ca sunt liber ! heh
Nu acum ... serios nu ti-ar placea

hellBOY
13-04-2006, 23:33
adevaru e ca nu toate femeile sunt asa open-minded...k sa faca si unele lucruri care depasesc banalitatea si normalulk i s s

ioanna
13-04-2006, 23:36
bai, uimiti-ma, ce dreacu!! hai ca n-am rabdaree y e

WOLVERINE
13-04-2006, 23:41
vrei sa ma ban-eze de pe site-ul asta pentru totdeauna !

ioanna , curiozitatea poate sa te bage in multe probleme

hellBOY
13-04-2006, 23:44
bai, uimiti-ma, ce dreacu!! hai ca n-am rabdaree y e
sunt foarte multe jocuri erotice care te pot face sa innebunesti.....eu am descoperit doar cateva:rolleyes:

WOLVERINE
13-04-2006, 23:50
sunt foarte multe jocuri erotice care te pot face sa innebunesti.....eu am descoperit doar cateva:rolleyes:

hai mah lasa-ma cu jocurile erotice ... astea sunt fantezii?

hellBOY
13-04-2006, 23:51
hai mah lasa-ma cu jocurile erotice ... astea sunt fantezii?
pai si ce aicea se vorbeste doar de fantezii???????????n o w a y

Dallyla
14-04-2006, 11:47
si eu sunt curioasa in legatura cu jocurile erotice :)...cred ca se incaderaza tot la capitolul fantezii,eventual putem sa facem un thread nou,si sa discutam liber pe tema asta

ioanna
14-04-2006, 17:39
bai Wolverine, daca nu vrei sa spui, atunci ce dreac ne-ai facut curiosi? da si tu un pm, ce mama naibii!!c u s s

hellBOY
14-04-2006, 21:06
negresele sunt super, imi plac si mie, dar in legatura cu starul porno...chiar crezi ca femeia aia mai simte ceva?!?hai sa fim seriosi...la ea totul se rezuma la un mecanicism si nu mai simte nimic, din pacate. oricum, sunt fanteziile tale si ti le respect.

ceva imi zice sa nu fiu de acord cu tinea r g u e

ioanna
15-04-2006, 11:06
da, dupa ce e regizat totul si fiecare centimentru e calculat sa iasa bine pe ecran si dupa ce toata ziua a repetat scena respectiva, crede-ma, sunt fata, la un moment nu mai simti asa tare! iti dai seama daca faci asta in fiecare zi si iti e o meserie?

gorovei-arthur
07-05-2006, 01:42
cu 3 dansatoare de samba pe plaja,noaptea,la lumina facliilor..........

gorovei-arthur
07-05-2006, 01:44
cu 3 dansatoare de sambape plaja,noaptea,la lumina facliilor

Sakyamuni
11-05-2006, 02:04
dupa ce toata ziua a repetat scena respectiva, crede-ma, sunt fata, la un moment nu mai simti asa tare!

Tin minte ca mai demult ziceai ca ai petrecut 6 ore de sex total cu barbatul tau, 6 ore atat de misto incat ai crezut ca au trecut doar 10 minute.
Ne-ai/l-ai pacalit?

Nicusor
11-05-2006, 08:53
Hehe

hellBOY
11-05-2006, 16:13
interesant:D

Dallyla
11-05-2006, 16:35
Foarte....vrem detalii :p