View Full Version : Pentru Doamna Maya
DOAMNA MAYA SFATUL MEU ESTE SA RENUNTATI PE CAT POSIBIL LA EXERCITIILE IN SPATII INCHISE.AM VAZUT CA CINEVA V-A SFATUTIT SA ALERGATI IN LOC DE BICICLETA.VEDETI D-VOASTRA SI ALERGATUL ASTA ARE SI EL ROSTUL LUI.UNA E SA FACI CATEVA LANSATE SI ALTA E SA ALERGI ASA FARA SA TE MAI OPRESTI NEAVAND NICI MACAR UN RITM.(NENOROCESTE GENUNCHII)
EU VA RECOMAND NISTE SCARI REGLEAZA BATAILE INIMII,TONIFICA MUSCULATURA APROAPE INTREAGA,INSA CEL MAI MULT LUCREAZA MUSCHIUL FESIER SI GAMBA(GEMENUL) SI NU UITATI DE RESPIRATIE E CEA MAI IMPORTANTA,MUSCHIUL TREBUIE OXIGENAT TOT TIMPUL ALTFEL NU LUCREZA
SI VA MAI DAU UN SFAT :PENTRU A VA MODELA INTREGUL CORP LUATI LEGATURA CU UN PROFESOR DE FITNESS CARE SA VA FACA UN PROGRAM PENTRU ACASA SA PUTETI LUCRA TOATE GRUPELE MUSCULARE FARA NICI UN APARAT ASA CUM LUCREZ EU INCLUZAND SI SCARILE CU GREUTATI LEGATE PE PICIOARE
CAM ASTA E.VA UREZ SUCCES
Multumesc pentru sfaturi, probabil ca la primavara o sa ma apuc mai serios de treaba :). Problema e ca eu sunt o persoana foarte sedentara si deocamdata chiar si o "biata" bicicleta reprezinta o schimbare majora in regimul meu de viata. In plus, nu imi doresc neaparat muschi, ci doar o conditie fizica mai buna, pentru ca, desi n-am corp de manechin, sunt destul de multumita de el. Problema mea nu e neaparat sa remediez ceva, ci mai ales sa previn niste eventuale acumulari de grasime. Cat despre scari, eu stau la 2 :) dar ma gandeam sa-mi iau si un stepper, care am inteles ca are acelasi efect asupra muschilor. Si, eventual, o sa-l folosesc pe balcon.:)
VIOREL67
07-11-2003, 19:03
sincer sa spun ,referitor la ce ati postat,steparul este cu mult mai bun decat bicicleta..si se lucreaza aproximativ toate grupele.numi sanatate si cele bune!
cred ca trebuie abordat cu ceva mai multa seriozitate acest sedentarism de care vb doamna maya,sedentarism combinat cu stres.de fapt daca stau bine sa ma gandesc la sclavagizmul care e in romania ar fi ceva normal ca doar n-om avea salarii a la banca mondiala.vedeti dumneavoastra sedentarismul asta si stresul in general apar datorita unei economii subterane de tip underground totul aproape se leaga de economia unei tari.
insa din pacate "domnul" adrian nastase,olteanu asta cu par pe limba ne tine intr-o ec de tip underground
de ce?
simplu,pai societatea civila nu a mai evoluat din decembrie 89.
au murit copiii aceia care au iesit atunci in strada iar jigodiile adica clasa politica cu clientela ei,aduna roadele.
am ajuns rau si asta din cauza noastra,numai din cauza noastra fiindca ne lasam manipulati.
o sa spuneti ca nu am altceva mai bun de facut decat sa vb despre lucruri banale.
banal e cand zaci in prostie si nu atunci cand te revolti la ceea ce se intampla in tara ta.
la o vizita pe care am facut-o in franta am stat de vb cu cineva care ne-a vizitat tara,imi spunea:aveti o tara atat de frumoasa dar pacat ca e locuita de cine nu trebuie.
subiectul care ar trebui sa va intereseze in mod obligat este mentalitatea,mentalitatea oamenilor,a romanilor care se pare ca prefera involutia.daca o tinem asa vom ajunge de unde am plecat adica sa traim in grote si poate si mai rau si cand spun asta imi asum intreaga responsabilitate.
am crezut in aceste generatiii tinere,bine am spus am crezut.
si sa mai intri si pe un site de specialitate si sa afirmi ca sa luam steroizi ca sa crestem mari,pe mine unul ma lasa rece.
sper ca nu va plictisesc si daca o fac e ok,e loc si de mai bine
m-am obisnuit cu criticile dar macar sa fie facute de oameni competenti, cu responsabilitate.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.