PDA

View Full Version : probleme cu Erectia

hell boy
29-11-2005, 23:34
buna ziua!
Numele meu este ANDREI
O sa va para ciudat ce o sa va scriu dar am nevoie de ajutor si sunt disperat.
Nu am erectie totala penisul meu e pe jumatate mort si nu stiu din ce cauza nu am vorbit cu nimeni despre asta.
Viata mea sexuala a fost destul de activa, dar nu mi sa intamplat asa ceva.
Am 19 ani am o prietena de ceva vreme. Nu am mai fost cu nici o fata de vre-o 2 luni. Atunci penisul meu functiona bine. dar acum parca nu mai vrea sa faca sex. Cand e in erectie daca nu il stimulez dupa 5-10 secunde se lasa, ce sa fac? ce metode sa incerc ca sa isi revina? oare sunt impotent? E posibil sa nu am o compatibilitate sexuala cu prietena mea, adica corpurile noastre sa nu se atraga? ea arata destul de bine.
Inteleg ca acesta e un site pt cei cu probleme in culturism. si eu practic acest sport si nu pot sa traiesc fara sa trag de fiare am conditii bune de antrenament. M-ar ajuta un supliment care contine arginina sau un complex de aminoacizi de ex: AMINO-R?

Va rog sa ma ajutati cumva sa trec peste aceasta problema si sa revina totul la normal.

Va multumesc mult!!!

osmr
30-11-2005, 00:22
...salut,

nu sunt doctor...dar incerc si eu sa imi dau cu parerea...cred ca la tine ii doar o problema de ordin psihologic...ori esti prea obosit...ai prea multe probleme...incearca sa te relaxezi si sa nu te mai gandeasti la treaba cu erectia...cu cat te gandesti mai mult cu atat mai repede iti "moare"...mai repede...atata timp cat o poti aduce la o erectie buna...chiar si stimulandute...nu esti impotent stai linistit...vezi poate are ceva prietena ta care tie nu iti place...incearca sa gasesti "defectul"...si sa vezi cum faci sa nu te mai gandesti...se poate si asta...si eu spre exemplu mai demult nu "puteam" face sex decat cu blonde...eram pur si simplu "fixat"...pe blonde si nu imi puteam scoate asta din minte...putea sa fie o bruneta sexi,sexi...ca nu se ridica baiatulll...deci gandestete daca iti place prietena ta...si MAI ALES DACA O IUBESTI...zici ca ai 19 ani ...trebuie sa sti asta...

Dr.S.Damian
02-12-2005, 00:08
Sunt de acord cu ce spune osmr.
Analizeaza relatia cu domnisoara. S-ar putea sa fie o problema.

ioanna
05-12-2005, 12:16
mai, voi aveti ce aveti cu blondele. auzi, tu, sa nu se scoale decat la blonde...damn!nici daca bruneta stia ce face?!?

osmr
06-12-2005, 00:27
Originally posted by ioanna
mai, voi aveti ce aveti cu blondele. auzi, tu, sa nu se scoale decat la blonde...damn!nici daca bruneta stia ce face?!?

...nici daca bruneta....am spus ca era o problema psihologica...si cred ca era destul de grava...nu stiu inca daca mam "tratat"...ca nu am incercat cu nici o brunet

p.s brunetele ptr. mine sunt ca orezul si mamaliga(tot ptr. mine) ...nu le pot inghiti :D ...(gluma):)...

ioanna
06-12-2005, 17:07
se spune ca brunetele sunt ai focoase....ai traume din copilarie legate de brunete? :))) nu toate is la fel. daca luciu e mai "slabuta" la capitolul neuroni in functiune, nu inseamna ca toate is la fel. serbane, nu sari!:D

hell boy
06-12-2005, 17:14
cred ca stiu care e problema.
am incercat sa fac niste exercitii ca sa se ridice, si functioneaza.
am incercat asta : stat in sezut pe pat cu picioarele desfacute (cracit) si am uncercat sa incord muschiul penisulul pulsand 3 serii de cate 34-45 repetari si functioneaza.

Prietena mea vrea doar sa primeasca fara sa se implice prea mult in actul sexual adica (te apuci de mine) in schimb eu vreau sa fiu dominat nu dominator. incerc sa ma transpun in dominator dar s-ar putea obisnui si e rau sa faci doar sex oral fara sa primesti nimic in schimb.
o relatie perversa din punct de vedere sexual si imi place asa.

ioanna
06-12-2005, 17:25
Originally posted by hell boy
cred ca stiu care e problema.
am incercat sa fac niste exercitii ca sa se ridice, si functioneaza.
am incercat asta : stat in sezut pe pat cu picioarele desfacute (cracit) si am uncercat sa incord muschiul penisulul pulsand 3 serii de cate 34-45 repetari si functioneaza.

Prietena mea vrea doar sa primeasca fara sa se implice prea mult in actul sexual adica (te apuci de mine) in schimb eu vreau sa fiu dominat nu dominator. incerc sa ma transpun in dominator dar s-ar putea obisnui si e rau sa faci doar sex oral fara sa primesti nimic in schimb.
o relatie perversa din punct de vedere sexual si imi place asa.

wow! mai bine lasa exercitiile si lasa-ti imaginatia sa zboare. sexul nu inseamna "iti dau doar daca imi dai si tu", e o contopire si daca o sa continui sa gandesti asa, nu te mira ca ai probleme. pe prietenul meu nici nu trebuie sa-l ating ca sa i se scoale!

osmr
07-12-2005, 01:00

wow! mai bine lasa exercitiile si lasa-ti imaginatia sa zboare. sexul nu inseamna "iti dau doar daca imi dai si tu"

preferi numa sa dai si sa nu primesti nimika???tiar conveni ca prietenul tau sa se uite la tv in timp ce tu transpiri???si la sfarsit sa spuna SPLENDID!...normal ca nu trebuie sa zici la inceput:....Imi faci si tu ....???ca daca nu eu nu iti fac...!...dar treaba trebuie sa fie reciproca :D

. pe prietenul meu nici nu trebuie sa-l ating ca sa i se scoale!

...dupa cum stim toti prietenul tau ii o EXCEPTIE printre barbati...ar mai fi doi trei pe ici pe colo...printre care si unul aici pe forum...deci sa nu implicam exceptiile...:D:D:D...defapt amandoi sunteti o EXCEPTIE de la "Sex Normal"...nici nu vreau sa ma mai gandesc la alea 6 ore ca apai nu mi se mai scoala veci..:D.f l o a r :D

ioanna
07-12-2005, 12:03
:rolleyes: :D :D

Nicusor
07-12-2005, 12:08

wow! mai bine lasa exercitiile si lasa-ti imaginatia sa zboare. sexul nu inseamna "iti dau doar daca imi dai si tu", e o contopire si daca o sa continui sa gandesti asa, nu te mira ca ai probleme. pe prietenul meu nici nu trebuie sa-l ating ca sa i se scoale!

Si cu ce il ajuta pe el ultima propozitie pe care ai scris-o? Ia gandeste-te de 2 ori inainte sa scrii ceva. Te dai mare ca ai asa prieten? Hellboy, daca ai erectzie cand te masturbezi, totul e in regula cu tine!

ioanna
07-12-2005, 12:16
"Te dai mare ca ai asa prieten?"- da, de ce nu?putini is ca el. ce-ai facut mai, cu simtu umorului!?!:D :D la multi ani pt ieri!!

ce vroiam sa zic e ca al meu nu se gandeste "mama, acuma ce fac daca nu mai se scoala" sa chestii de genu asta. sunt multi baieti care se streseaza la gandul ca nu-si pot satisface partenera si asat ii impiedica sa aiba o relatie normala...get it?ca sa nu mai zici ca ma dau mare...iete fleoshc:D

Nicusor
07-12-2005, 12:23
Mersi de urare! :P Trebuie sa-ti zic ca am suferit de disfunctie erectila vreo un an de zile din cauza unor probleme psihologice...Crede-ma ca afirmatzia aia pe care ai zis-o u cu pritinu tau ii face rau... crede-ma...

ioanna
07-12-2005, 12:36
scuze, n-am zis-o cu rautate:( stiu cum e blocajul psihologic. si eu am suferit la inceput, dar puterea sta in partener sa te faca sa te relaxezi...