PDA

View Full Version : Concludent

IANIS
31-10-2003, 14:32
d'accord mon chef,cu scrisu.
nu ma pot inregistra din motive de securitate si ca sa pun acolo niste date false nu prea imi face placere si cu asta sper ca am rezovat problema.
despre domnul stefan stroe este imposibil sa nu stiti.dumnealui a facut o emisiune pe prima tv-exploziv.
il est un vrai legionaire si cred ca el a luptat pentru el nu pentru franta.franta asta e un adevarat putregai,aproape jumatate din populatia frantei reprezinta parte algeriana cred ca nu mai e nevoie de nici un alt comentariu,mai ales ca bunicul meu este de origine franceza si am mai fost si acolo-niste nemernici,din cauza lor si a intregii europe occidentale am stat sub comunism timp de 50 ani de nici acum nu ne mai revenim si mai au si tupeul sa ne spuna "mes cheres compatriotes " mai jigodiii ca astia nu am vazut,va rog sa ma credeti dumnule damian.
inca odata imi de scuze pentru faptul ca nu ma pot inregistra din motive de securitate.
stiti cum e cu hecaria asta.

have a nice day

Dr.S.Damian
31-10-2003, 15:54
Ok, asta e... Nu te inregistra :) Desi nu cred ca ai avea vreo problema. Singurul care ti-ar putea vedea IP-ul sunt eu si nu ma ocup cu hackingul :D
Tot ce te rog este sa folosesti "post reply" pentru adaugiri la un subiect deja inceput (cum ar fi acum: daca vrei sa imi raspunzi, nu apasa pe "new thread", ci pe "post reply").

Mi-am adus aminte de Stefan Stroe. Am crezut ca e cineva din culturism si imi storceam mintile sa imi aduc aminte de el. Da, facea emisiuni interesante, dar nu l-am mai vazut de mult la tv.

Cat despre francezi: nici eu nu ii inghit, fiindca din cata istorie am citit eu, intr-adevar ne-au vandut si ne-au lasat cu ochii in soare de cate ori am avut nevoie de sprijinul lor.

VIOREL67
31-10-2003, 18:42
interesant!sii cine sunt aia care nu nu ne-au vandut?hai ca subiectul este greu si imi place..