PDA

View Full Version : batoanele slabesc?

iulia
07-12-2005, 16:52
batoanele Fibrobat slabesc,s-au doar mentin greutatea? si daca slabesc,cate kilograme in cat timp?vreau sa incep o cura cu ajutorul batoanelor dar nu stiu sigur daca-i bine.va multumesc

iacupaine
09-12-2005, 21:47
:))))
nu slabesti mancand batoane...din pacate.

ioanna
11-12-2005, 14:47
eu am slabit cu batoane in sensul ca mancam in oras cand stateam prea mult pe la cursuri(am cate 6-8 ore cateodata) si in loc sa dau buzna in mcdonalds dupa prostii, imi potoleam foamea cu asa ceva!e esential sa faci si miscare si sa-ti reduci aportul de calorii treptat.

Dr.S.Damian
11-12-2005, 21:01
Batoanele pot cel mult sa inlocuiasca o masa. Asta e singurul fel in care te ajuta la slabit.

osmr
12-12-2005, 00:41
off topic:...cand am vazut postul prima oara am inceput sa rad...ma si gandeam cum se chinuie un Baton sa slabeasca:)))...mancand alte batoane:)))...

on topic:...si eu cred ca o masa poate fi inlocuita cu un baton...cina spre exemplu...dar daca iti chioraie matele dupa 1 poti sa mananci si doua trei(depinde ce batoane):) ...ca nu te ingrasi...problema ii sa dai in ulcer daca o tii prea mult pe batoane:)...cunosc o persoana care manca putin dimineata si la amiaza(si nu prea multe lichide ,ciorbe etc.) iar seara inlocuia cina cu un baton si dupa un timp o venit "nenea ulcer"...cam naspa...
...modul meu Cel Mai Simplu de a slabi:...nu mananc pana zic "uf nu mai pot"!!!si ma tin cu mainile de burta!!!...mananc atat cat "trebuie" fara "prea mult"...si Calitativ!
...Calitate inainte de toate!!!:D