View Full Version : exista prietenii adevarate?
eu nu mai cred in asa ceva de cand am fost tradata la fiecare colt de fete pe care le consideram surorile mele de sange. una era sa ma vanda unui peste, alta s-a maritat in spatele meu dupa ce am ajutat-o in tot ce putea fi ajutata, alta incearca sa ma umileasca de fiecare data cand are ocazia...cine a zis ca femeile sunt scorpii, nu se insela...c r y
Dr.S.Damian
11-12-2005, 15:32
Lasa ca nici cu barbatii nu imi e rusine...
Cred ca toti avem dezamagirile noastre.
dar totusi, sa nu existe persoane de incredere si care sa fie la randul lor capabile sa se sacrifice pt tine, nu doar tu sa te sacrifici pt ele...de cate ori n-am stat langa ele cand plangeau si empatizam cu ele...incercam impreun sa gasim solutiile problemellor si degeaba. uite un exemplu. am vrut sa merg la cupa libertatii, era si penibil sa se tina in orasul meu si sa nu merg, dar prietenul meu nu putea asa ca le-am rugat pe colegele mele sa vina, ca le plateam eu biletele...crezi ca au vrut?!?au inventat tot felu de minciuni ieftine...e trist cand te gandesti ca eu saream in ajutor de fiecare data cand aveau nevoie...:(
...prietenii Adevarate exista Ioanna...eu vad ca ai experimentat doar "tradari"...dar dupa cate vad problema ar fii la tine...dupa cum zici cam multe fete te ocolesc:D ...
radu_bivol
11-12-2005, 18:33
daca vrei prieteni trebuie sa fie putin asupriti de tine din toate punctele de vedere si sa vezi cum te ajuta sau mai stiu eu de ce ai tu nevoie(in zilele nostre)
radu_bivol
11-12-2005, 18:39
c i o c a c i o c a a l i e n b l u e si apoi-->rspect d u a l
Originally posted by osmr
...prietenii Adevarate exista Ioanna...eu vad ca ai experimentat doar "tradari"...dar dupa cate vad problema ar fii la tine...dupa cum zici cam multe fete te ocolesc:D ...
cum adica problema e la mine?adica cu ce am gresit, cu faptul ca le-am oferit prietenia mea neconditionata?fetele nu ma ocolesc, dimpotriva, eu sunt foarte sociabila si prietenoasa, dar cand se iveste momentul in care sa demonstreze ca sunt si ele la fel de sincere ca mine, ioc!nu zic ca eu nu fac greseli, Doamne fereste! pe lista celor care fac prostii sunt prima, dar totusi, nu dau cu piciorul sentimentelor umane si curate...
Originally posted by radu_bivol
c i o c a c i o c a a l i e n b l u e si apoi-->rspect d u a l
nu sunt genu...din pacate...am incercat sa fiu mai dura si sunt dura doar cu persoanele pe care nu le inghit, cum ar fi cele arogante, ipocrite, rautacioase etc, insa ma inmoi de fiecare data cand o prietena imi cere ajutorul. de fiecare data cand ma cert cu cineva, eu sunt cea care face primul pas spre impacare. stiu ca nu e bine, dar fiecare are o slabiciune si cand mi-au gasit acest "soft spot", au cam profitat de el...dar nu mai vb demult cu cea care a incercat sa ma faca sa ma vad cu un tip care s-a dovedit a fi peste, am fost radicala pt ca ma cunostea f bine si putea oricand sa ma faca sa o iert, avea tehnicile ei...am preferat sa n-o mai vad never
Originally posted by ioanna
...adica cu ce am gresit, cu faptul ca le-am oferit prietenia mea neconditionata?
poate ele nu sunt de aceeasi parere...
fetele nu ma ocolesc,.............., dar cand se iveste momentul in care sa demonstreze ca sunt si ele la fel de sincere ca mine, ioc!
asta inseamna ca nu au incredere in tine sau se feresc intr-un fel de tine
de ce intotdeauna oamenii cauta scuze???...
radu_bivol
11-12-2005, 20:34
cauta pe dracu' .............(nustiu ce-am vrut sa zic)
Ioana,stii tu vorba romanului:"Esti bun,esti prost".Astfel de experiente ,prin care ai trecut tu,sunt foarte frecvente,dar depinde de tine cata amploare le dai.Femeile sunt diabolice ,capabile de multe lucruri meschine,uneori din rautate,altori din curiozitate.Cert e ca sunt foarte invidioase,iar anii studentiei sunt cei mai propice pt manifestarea acestor comportamente.O prietenie adevarata asa cum vrei tu,are nevoie de maturiatate din ambele parti.
Acum luat un alt aspect,daca dai tot...risti sa ramai falit,asa ca investesti cat merita,vezi primele rezultate si apoi ridici miza.
Ceea ce se obtine usor...usor se duce,nu este pretuit,pt ca nu a fost muncit.Pt ca cineva sa iti obtina prietenia,lasa-l sa munceasca,sa o merite...astfel incat ca sa dai tu un deget acea persoana si iti fi dat deja toata mana.Fii un pic mai rea,nu te arata prea disponibila,iar cei din jur sa nu stie prea multe despre tine,ca e mai bine:)
Si eu am trecut prin belele de genul,dar nu le mai dau nici o importanta...am invatat lectia si merg mai departe,cascand bine ochii la cei de langa mine:D
stiu, asta e un defect de-al meu si nu-mi caut scuze, osmr.pacat ca sunt inteleasa gresit...am sa incerc sa nu fiu asa disponibila, dar stii, cand au probleme, tot la mine vin...si mamea imi spune sa nu mai fiu asa deschisa cu lumea ca nu e bine. acum, norocul meu ca-l am pe preietnul meu, ca altfel as fi fost singura. eu cred ca prietenia sincera se naste mai ales intre barbati si femei, decat intre acelasi sex...
radu_bivol
12-12-2005, 21:00
eu cred ca ar fi mai bine cum spune mama ta,eu la fel sunt deschis fata de altii si le pun sufletul pe palma in fata celorlalti,tre sa fii putin mai dur cum am mai spus ca prietenii adevarate RAR!;)
acum incerc sa fiu mai insensibila...dar nu pot sa n-ajut un om la nevoie...
...sincer sa fiu nici nu ma mir ca nu credeti in prietenii adevarate!...in felul cum puneti problema...Dallya cum vrei sa ai o prietena adevarata daca tu nici macar nu acorzi o minima sansa...!!!acum normal ca o sa imi zici ca tu acorzi dar ele nu sunt demne de tine...:) ei na.!
...chiar voi spuneati in alte posturi ca daca un barbat ii nesimtit sau o femeie ii ***** nu inseamna ca toti de seama lor sunt la fel...
...asa ii si in cazul prietenilor...daca unu o fost magar (chiar si 10 dintre prietenii tai sunt magari)...nu inseamna ca altul ii la fel...
...Defapt stai sa va intreb:Ce Asteptati de la o prietenie???...sa mearga totul ca pe roate...si prietenul(a)...sa acceepte tot ceea ce ziceti si voi la randul vostru sa acceptati ce zice el(ea)?...
...sunt multe de spus dar mai astept..."replicile"dure...:)
:D
...sincer sa fiu nici nu ma mir ca nu credeti in prietenii adevarate!...in felul cum puneti problema...Dallya cum vrei sa ai o prietena adevarata daca tu nici macar nu acorzi o minima sansa...!!!acum normal ca o sa imi zici ca tu acorzi dar ele nu sunt demne de tine...:) ei na.!
...chiar voi spuneati in alte posturi ca daca un barbat ii nesimtit sau o femeie ii ***** nu inseamna ca toti de seama lor sunt la fel...
...asa ii si in cazul prietenilor...daca unu o fost magar (chiar si 10 dintre prietenii tai sunt magari)...nu inseamna ca altul ii la fel...
...Defapt stai sa va intreb:Ce Asteptati de la o prietenie???...sa mearga totul ca pe roate...si prietenul(a)...sa acceepte tot ceea ce ziceti si voi la randul vostru sa acceptati ce zice el(ea)?...
...sunt multe de spus dar mai astept..."replicile"dure...:)
:D
tu asa definesti o prietenie? sa accepte tot ce zic eu si sa fie totu bine?nu, nici nu mi-a trecut prin cap asa ceva. dimpotriva, eu sunt adepta individualitatii si exprimarii personalitatii...daca majortitatea din cei pe care ii cunosti sunt porci, cum ai gandi?nu generalizez, dar asa s-a intamplat sa fie cam toate fetele naspa.ghinionul meu
...dar asa s-a intamplat sa fie cam toate fetele naspa.ghinionul meu
...nu ai mancat ce trebuia cand ai fost mica...eu am "halit" cu polonicul se pare :D
...nu am prieteni de "exceptie"...dar la Nevoie(si la rau si la bine :D)...am cativa pe care ma pot baza si ei la randul lor se pot baza pe mine...
Sincer....nu imi audc aminte sa fi spus ca eu nu am prieteni adevarati:( Am spus doar ca am experimentat si eu asa zisa tradare,in tineretea mea,pt ca eram si eu mai deschisa.Dar odata ce cresti si te maturizezi...prietenia capata alte conotatii,si se defineste intr-o maniera mai eleganta.
Eu sunt de parere ca atunci cand vrei cu adevarat,poti...nu conteaza cat de mare este zidul!Un prieten adevarat nu il gasesti la supermarket la reduceri,si nici la colt de starda asteptandu-te sa iti ofere sufletul neconditionat doar pt ca tu ai ochi frumosi.Par example:floarea de colt.....este o splendoare...o minunatie care iti bucura ochii,ca sa ajungi la ea...este atat de greu,dar cand ajungi,te bucuri,si iti spui ca a meritat efortul:) .Asa si o prietenie adevarata,trebuie descoperita,trebuie sa lupti pt a o castiga,dar si pt a o pastra.
Sansele oferite...cum spui tu osmr....sunt ceva prea simplu,in schimb atunci cand faci dintr-o situatie grea,o sansa in favoarea ta,primesti in schimb respect(care este elementul primordial pt o prietentie), admiratie(ceea ce te motiveaza sa urmezi calea ce buna),si multe altele.
Si inchei,citand un mare filosof:
"Prieten adevarat este acela care iarta, si ascunde ceea ce simte pt a pastra ceea ce iubeste"
...nu ai mancat ce trebuia cand ai fost mica...eu am "halit" cu polonicul se pare :D
...nu am prieteni de "exceptie"...dar la Nevoie(si la rau si la bine :D)...am cativa pe care ma pot baza si ei la randul lor se pot baza pe mine...
lasa ca nu mor din asta:D le bag in ***** ***** cand ma enerveaza. asta pt ca am tot ce imi trebuie la prietenul meu...bine ca ai macar cativa, eu ioc!dar e mai bine asa, da-le incolo!n-am nevoie de ipocrite. eu le ajut cum pot si atat...
lasa ca nu mor din asta:D le bag in ***** ***** cand ma enerveaza. asta pt ca am tot ce imi trebuie la prietenul meu...bine ca ai macar cativa, eu ioc!dar e mai bine asa, da-le incolo!n-am nevoie de ipocrite. eu le ajut cum pot si atat...
...vad ca iti iubesti mult prietenul si ai fff mare incredere in el ...(ma bucur sa aud asta)...
...dar nu uita de "cercul vietii"...sti tu treaba cu roata ( sau cu foaia)...intotdeauna situatia se poate schimba...eu zic ca in viata ai nevoie de prieteni...si oameni...si eu de foarte multe ori zic ...of nu mai pot am nevoie sa fiu undeva numai eu singur sa ma relaxez..etc....dar cand ma vad singur fug de rup pamantul cautand oameni!!!...(sa nu crezi ca nu mam intalnit pana acum cu doamna perversitate si domnul imbecil)...dar totusi suntem oameni:)
...sa presupunem ca D-zeu ar spune ca daca vreau ma lasa singur pe Pamant sau cu persoana care o iubesc eu cel mai mult...nu cred ca as resista mai mult de o luna!:)))...
...
...sa presupunem ca D-zeu ar spune ca daca vreau ma lasa singur pe Pamant sau cu persoana care o iubesc eu cel mai mult...nu cred ca as resista mai mult de o luna!:)))...
eu rezist de patru ani...:D
Ce se intimpla cu threadul asta? A murit? Asa un subiect interesant si n-a mai scris nimeni nimic din 14.12, sau nu stiu eu sa umblu cu el? (Ceea ce nu-i exclus, ca-s noua pe aici)
:eek: :confused: w h a t
da, se pare ca nu prea intereseaza astfel de subiecte...desi ar fi multe de zis...eu am spus si repet ca nu mai cred in prietenii pt ca am fost dezamagita de atatea ori incat nu-mi mai permit inca o dezamagire. multi au spus ca e vina mea...este, pt ca ma incred prea mult in cei din jur...
Hm, chestiunea nu cred ca trebuie tratata chiar asa.
In primul rind, din titlul threadului se naste o problema. Sintagma asta de prietenie adevarata e, sa ma ierte D-zeu, un pleonasm total. E ca si cum ai spune adevarul adevarat. Adevarul e adevar si basta. Asa si prietenia, ori e, ori nu e. Faptul ca simtim nevoia sa intarim ideea asta de prietenie folosind epitetul de "adevarata" dovedeste ca traim intr-o lume care nu trateaza problema asta asa cum trebuie.
Prietenii nu sint falsi sau adevarati. Prietenii sint sau nu sint. Draga Ioana, cred ca e cam prea devreme sa spui ca nu mai crezi in prietenie. N-o sa-ti servesc acum o cuvintare despre felul cum o sa gindesti la virsta mea "matusalemica", pentru ca intelepciunea si maturitatea in gindire n-au virsta, iar din ce am citit pina acum din interventiile tale (pentru ca am inceput prin a citi mare parte din ce s-a discutat pe forumurile de pe aici, inainte de a-mi insera si eu opiniile), pari sa dovedesti asta destul de bine.
Ce vreau sa spun e ca la scara universului, ca sa zic asa, experientele noastre negative in domeniul asta sau in oricare altul sint nici fire de praf, iar conceptul de prietenie ramine nestirbit pina la urma. Am avut si eu o prietena timp de aproape douazeci de ani. O perioada destul de lunga in viata unui om ai spune, nu? Sintem adulti, responsabili de faptele si vorbele noastre - sau asa se presupune ca ar trebui sa fim - si nu ne mai certam precum copiii mici din toate fleacurile. Si totusi eu ii gasisem ei de PATRU ori servici, din care de vreo trei ori, nici nu mai tin minte exact, chiar la firma unde lucram eu. Si de fiecare data pleca spre zari mai calde, o lua cu succes in barba, raminea pe drumuri si eu ma rugam de seful meu s-o primeasca inapoi la noi, sa aiba si ea o piine de mincat, ca era prietena mea cea mai buna, nu? El mi-a spus sa-mi vad de treaba, eu nu si nu. Si in finalul glorios intr-o buna zi firma a inceput sa mearga prost, oamenii au fost pusi pe liber si dintre noi a trebuit sa ramina doar una. Cine crezi ca m-a sapat ca sa fiu zburata de acolo si sa ramina doar ea pe singurul loc disponibil? Ghici ciuperca! Cea mai buna prietena a mea. Surpriza? Nu prea. Stiam ca e calcatoare pe cadavre, culmea e ca chiar stiam, dar imi inchipuiam ca mie nu mi-ar face una ca asta pentru ca sintem prietene. Dar, precum se spune, problema se pune in termeni de "survival of the fittest", nu de prietenie.
Mda. Faza comica e ca in final a zburat tot ea. Iar seful mi-a bombanit ceva de genul: "Ti-am spus eu sa-ti mai tii gura si sa nu mai faci pe bunul samarinean!". Si ce, crezi ca la aprox 3 ani de la intimplarea cu pricina m-am lecuit de a-mi mai pune gitul pentru prietenii mei? Nici vorba!
Ce vreau de fapt sa subliniez acum este ca de atunci nu mi-am pierdut increderea nici in prietenie, nici in oameni in general. Pur si simplu am acceptat faptul ca persoana cu pricina NU imi era prietena. Nu ca mi-a fost o prietena falsa. Nu exista asa ceva. Pur si simplu nu mi-a fost prietena deloc. Si la fel si cele care te-au tratat pe tine asa cum te-au tratat.
Acum am un alt servici si un alt sef, care imi face morala aproape zilnic: "de ce-i iei apararea lui x sau y (sau cine-o fi pe-acolo)?" Deci ii dau inainte cu voiosie. Lasa sa fim noi fraierele care-si pun obrazul pentru toti, n-ai tu grija ca asta o sa conteze intr-o buna zi atit in cer precum si pe pamint, ca sa zic asa. Crede-ma!
Pentru ca de fapt nici nu exista ziduri. Sintem doar noi...
c a p z i c u s c a
Satanique
07-01-2006, 00:37
maru> eu desi am doar 24 de ani am invata din propria experienta sa tac si sa nu im pun "msdos-ul" la bataie si asta pentru ca am picat foarte prost de cateva ori. Poate am devenit prea egoist... eu care ma credeam cel mai altruist din lume. Deh...maturizarea asta.... ma intreb ce va gandi ioanna despre tot ce a scris pe forumul acesta, sau ce voi gandi eu despre ce am scris aici....
In legatura cu prietenii adevarati care nu exista, de fapt, eu m-am analizat in primul rand pe mine si am ajuns la concluzia ca pot sa fiu prietenul cuiva fara sa am interese materiale sau de alta natura in legatura cu acea persoana. Si stiu ca nu sunt unicul care gandeste asa... deci am sperante sa intalnesc persoane ca si mine. Pana acum nu s-a intamplat sau daca am avut impresia ca am gasit persoane de incredere am fost tradat din cauza unei femei care si-a bagat "coada de satanik" intre noi.
Succese...
si eu sunt tot asa ca tine, maru, nu prea ma lecuiesc, da tot o iau in barba de fiecare data aproape...mie imi place sa ofer tot ceea ce am eu mai bun in mine, neconditionat, dar in loc sa fiu luata drept o prietena adevarata, sunt luata drept idioata si sunt folosesc. eu stiu de la bun inceput ca sunt folosita, dar o las asa, vreau sa vad pur si simplu pana unde vor sa mearga...si se pare ca nu aveau limita...nu vreau sa zic ca toata lumea e rea, dar majoritatea pur si simplu nu stiu sa aprecieze cand cineva le intinde o mana de ajutor si cand eu am nevoie, nici nu sunt bagata in seama...nu vreau sa-mi plang de mila, dar o lasa balta cu prieteniile deocamdata si ma axez pe relatia dintre mine si prietenul meu, ca e cel mai bun lucru care mi s-a intamplat vreodata si n-am de gand sa dau cu piciorul la asa ceva pt niste fiinte ipocrite si nerecunoscatoare...
f l o a r La multi ani, Ioanna!
Apropos, la multi ani pentru ziua de Sfintul Ion de astazi! Mai scriu miine, pentru ca acum abia am ajuns acasa de la tripla aniversare de astazi (cumnata Ioana si sora Oana+ziua ei de nastere adunate la un loc) si sint cam terminata.
Iti urez sa ai multe aniversari frumoase alaturi de prietenul tau si in mijlocul unui "stadion" de prieteni care sa te aprecieze la justa ta valoare! n o r o c
Revin miine
multumesc, Maru, esti de treaba si imi place tare mult poza ta!:D m o t o r
Dr.S.Damian
07-01-2006, 23:47
La multi ani Ioana!
ufff... bine ca nu a trecut ziua (e 23:45)
b i s
Multumesc, Ioanna. Sint chiar eu, sus pe barajul de la Siriu, la 3 luni de la operatia la coloana, dupa ce dadusem de-a azvirlita cu bastonul. Mult mai comic ar fi fost de vazut instructorul meu de recuperare, care cu o mina incerca sa-mi faca poza si cu cealalta sa ma insface la iutzeala in caz ca ma lua vintul de acolo, fiindca in spatele meu era o prapastie de vreo enspe zeci de metri.
Ce vremuri, ha ha!c o o l 2
Satanique, tu pune-ti msdosul la bataie si sa nu-ti pese daca mai iei si suturi, asta face parte din viata si asa se cistiga experienta. Stii tu, fiecare sut in fund e, cum bine spune dottore, un mare pas inainte.
Sa nu-ti para rau pentru greseli, cei care nu merita ramin in urma. Dar sint altii inainte care merita si care stau la coada asteptindu-te, si daca le dai pas, tu pierzi.
Oamenii nu sint numai rai sau numai buni. E o mixtura asfaltica acolo mai barbate, mama-mama!
Originally posted by Dr.S.Damian
La multi ani Ioana!
ufff... bine ca nu a trecut ziua (e 23:45)
mersi mult!"prietenii" mei nici unul nu si-au amintit, ca tot suntem la threadul asta...:(
Ai tu ce ai cu ei. Mai lasa-i in plata Domnului. Uite, ne-am amintit noi. Poate intr-o buna zi o sa ne numesti pe noi prieteni. Si fara ghilimele.
O sa ne faca placere.
m o n a
Dr.S.Damian
09-01-2006, 19:36
Sigur ca da. De-a lungul timpului mi-am facut cativa prieteni de pe net si cu unii chiar tin legatura.
Sa nu-mi zici Ioana ca nu ai tras o petrecere de ziua ta...
Vrem detalii.
pai, pe voi chiar va numesc prieteni...restu vai si amar...nu am dat o petercere pt ca sunt bolnava si am fost inca de la REvelion...m-a pus naiba sa dansez pana la miezu noptii, eram leoarca si am iesit afara la 12 sa pun artificii. atunci m-am imbolnavit si nici acu nu mi-a trecut. de asta n-am dat nici o petrecere, mi-ar fi placut, oricum...m o t o r
AncaMaria
18-01-2006, 16:20
Din pacate si eu am patit la fel ca ioanna... daca imi permiteti sa va povestesc ... cunostinte am destule, adica din aceia de iesit la o bere, o distractie sunt. O singura prietena am avut, care atunci cand a avut nevoie am fost alaturi cu tot ce am putut. Ea nascuse la 20 de ani un copil de care nu a spui nimanui pana in momentul in care a aparut. Era din familie modesta, am ajutat-o cu bani, mancare la spital, am nasit copilul la rugamintea ei... Acum si-a gasit un barbat director :) si nici macar nu-si mai aminteste de mine sa ma cheme macar la un suc si imi striga in legatura cu ceea ce-i daruiesc copilului ca sunt lucruri "minore" si ca nu-mi pasa de el, ca am nasit copilul gandindu-ma doar la boala mea (desi nu vad legatura)...chestii urate care inca dor...
lasa, draga Anca Maria, totul trece...tu gaseste-ti pe cineva care sa merite tot ce ii oferi. daca ai langa tine un barbat care te iubeste sincer, vei vedea ca nu mai ai nevoie de alte umpluturi cum sunt prietenele care pana la urma se dovedesc a fi false...
AncaMaria
18-01-2006, 16:46
Am langa mine un barbat minunat care m-a acceptat asa cum sunt, cu boala, cu defectele si cu tot ceea ce tine de mine. In iunie o sa facem nunta.... :D
casa de piatra, fericire, muuuuuuuuuulti prunci si multi bani ca sa ai cu ce ii creste!!!!!!:D :D
AncaMaria
18-01-2006, 16:51
hihihi sar'mana.... la fel va doresc so voua...atunci cand doriti sa faceti pasul asta... :D f l o a r
Drakudemine
19-01-2006, 10:38
Am fost dezamagit si tradat de prieteni de nenumarate ori. Am facut marea greseala sa ma inchid in mine si sa nu mai las pe nimeni sa intre acolo. Dupa un timp mi-am dat seama ca nu e chiar asa rau. Acuma daca se intampla ca sa mai patesc ce pateam inainte pur si simplu persoana respectiva e moarta pentru mine si gata.
AncaMaria
19-01-2006, 10:43
ar trebui sa invat de la tine... :)
AncaMaria
19-01-2006, 10:54
scriu aici ca altcuiva nu am cui sa povestesc .... :) . Pai, asa zisii "prieteni" ai mei nu ma mai baga in seama pentru ca.... la cei 23 ai mei am facut aproape 2 facultati ( zic aproape ca mai un an din a 2-a) am capatat destula exerienta cat sa primesc oferte bune de munca, mi-am gasit un barbat chiar sarac la inceput, am inceput o afacere bazata pe calculatoare si retele, acum e bine, dar cand ne-a fost mai greu pentru ca am riscat mult nu a fost nimeni alaturi de noi. Acum ar vrea, ne cauta, dar din pacate nu pot sa trec peste ce mi-au facut pt ca inafara de asta, au ras si m-au batjocorit cand m-am imbolnavit deoarece (domnu' doctor cred ca stie efectele Lupusului) intr-un f scurt timp am devenit o mare rana pe toata fata.... mi-a fost cumplit de greu, atunci aveam nevoie de ei ca prieteni, nu neaparat acum. Parerea mea este ca exista oameni de calitate, dar s-au retras la fel ca noi, nemaiavand incredere in nimeni si e mare pacat ca se pierd asa oameni adevarati....
Drakudemine
19-01-2006, 11:56
Spui ceva interesant. Ideea cu retrasul, la asta ma refer. S-ar putea sa ai mare dreptate aici. Eu asa am facut, imi pare rau sa aud de ce ai patit dar important este ca ai trecut peste asta si ai avut puterea sa tii capul sus. Fara astfel de intampliri nu se poate sa te cladesti ca om si asta e bine stiut de toata lumea in afara de cei care sunt inconstienti sau nu dau de rau. Viata lor va deveni monotona si nesemnificativa si a ta, care ai trecut prin greu si te-ai ridicat prin forte proprii, de valoare
Drakudemine
19-01-2006, 11:57
Abia acuma am citit tot. Felicitari si casa de beton sa fie. Toate cele bune si succes in tot ce iti doresti.
Originally posted by Drakudemine
[B Acuma daca se intampla ca sa mai patesc ce pateam inainte pur si simplu persoana respectiva e moarta pentru mine si gata. [/B]
asa si pt mine. pai cea mai buna prietena a mea s-a dat la prietenul meu actual si cand el mi-a spus, am rupt-o definitiv cu ea...e moarta pt mine
chiar acum mi se confirma ce spuneam mai devreme, cum ca pt mine nu exista prieteni adevarati. cum zice proverbul : bine faci, rau astepti, am dat si eu niste cursuri la o fata sa le xeroxeze si a plecat cu ele acasa din greseala, in alt oras...acum ma pune sa le xeroxez din nou de la alte tipe care nici macar nu se sinchisesc sa-mi raspunda la telefon sau la mesaje. fete pe care eu le-am ajutat cand au avut nevoie, le examene erau peste mine si le lasam sa copieze...nu-mi pare rau, dar atitudinea asta a lor ma doare...:(
epureanubogdan
23-01-2006, 22:12
Eu pot sa va spun cu siguranta ca exista prieteni... pentru ca am avut sansa sa am parte de niste oameni extraordinari, si de care sunt foarte mandru.
Cred insa ca prietenia proneste de la ideea de altruism; de la ideea de a oferi fara a cere / astepta nimic in schimb (nici macar recunostiinta sau multumiri)... Cred ca doar asa, fiind complet deschis si incercand sa ajuti pe cei din jurul tau, vei putea fi sigur ca nu vei trece din greseala / temeri / orgoliu pe langa un om care ti-ar putea deveni prieten.
Iar atunci cand gasesti un / cativa asemenea oameni vei vedea ca toate sacrificiile, suferintele, etc au fost unpret infim pentru ceea ce primesti.
Originally posted by epureanubogdan
Cred insa ca prietenia proneste de la ideea de altruism; de la ideea de a oferi fara a cere / astepta nimic in schimb (nici macar recunostiinta sau multumiri)... Cred ca doar asa, fiind complet deschis si incercand sa ajuti pe cei din jurul tau, vei putea fi sigur ca nu vei trece din greseala / temeri / orgoliu pe langa un om care ti-ar putea deveni prieten.
complet deschis, zici? hmmm...de ce oare ma regascesc intru totul in descrierea pe care tocmai ai facut-o? pt ca si eu eram la fel si gandeam astfel inainte sa fi avut nenorocul sa dau peste oameni carora nu le pasa decat de ei insisi.chiar si acum refuz sa cred ca majoritatea celor de langa mine pot fi atat de egoisti...zi de zi insa, incerc sa ma apropii de ei, sa-i inteleg pt ca n-am pe nimeni altcineva ca prieten.
Satanique
24-01-2006, 16:02
chiar acum mi se confirma ce spuneam mai devreme, cum ca pt mine nu exista prieteni adevarati. cum zice proverbul : bine faci, rau astepti, am dat si eu niste cursuri la o fata sa le xeroxeze si a plecat cu ele acasa din greseala, in alt oras...acum ma pune sa le xeroxez din nou de la alte tipe care nici macar nu se sinchisesc sa-mi raspunda la telefon sau la mesaje. fete pe care eu le-am ajutat cand au avut nevoie, le examene erau peste mine si le lasam sa copieze...nu-mi pare rau, dar atitudinea asta a lor ma doare...
Ioannaaaaaa... trebuie sa existe pe lumea asta si "prosti" de care sa profite altii... In categoria asta cred ca ocup cel mai mare spatiu... :mad:
Cand eram student am ajutat multi colegi la proiecte sau la examene si a doua zi nici macar nu ma salutau...
Oricum orice gest prin care ajuti pe altii e tot un gest egoist, asa ca... sa ne simtim bine asa cum suntem...Daca va exista cineva mai "prost" decat noi atunci pe acela il vom considera un adevarat prieten... sunt sigur ca asa va fi.
haha!imi place ca esti optimist...:D eu le-am ajutat nu cu gandul ca sa ma ajute si ele candva, ci pur si simplu sunt genu care daca poate sa ajute, o face fara sa se gandeasca de doua ori...asta poate e considerata slabiciune de care se profita, dar nu-mi pare rau,ca in cele din urma binele se intoarce mai devreme sau mai tarziu la cel care il savarseste...
raubtiermann
07-03-2006, 21:38
eu nu mai cred in asa ceva de cand am fost tradata la fiecare colt de fete pe care le consideram surorile mele de sange. una era sa ma vanda unui peste, alta s-a maritat in spatele meu dupa ce am ajutat-o in tot ce putea fi ajutata, alta incearca sa ma umileasca de fiecare data cand are ocazia...cine a zis ca femeile sunt scorpii, nu se insela...c r y
Te contrazic.Exista prietenii adevarate.Poate ca tu pur si simplu n-ai gasit persoana potrivita, pt ca nu oricine poate fi prietenul tau adevarat.Si nu vorbesc de prieten de o vara, cineva cu virgula care sa iesi prin oras cand esti plictisit sau cand nu ai ce face pe-acasa.Cineva cu care sa treci prin niste incercari dificile.O sa stii cine este cand o sa-l cunosti, crede-ma!c o o l 2
tot respectu pt felul in care gandesti si sper din suflet sa ai dreptate pt ca eu sunt o persoana saritoare si placuta, pot fi prietena oricui, chair si baietilor, fara sa se ajunga la alte lucruri, daca intelegi...am vazut ca cel mai bine ma inteleg cu baietii pt ca ei nu judeca imediat si nu te fac proasta pt ca nnu gandesti ca ei...m u l t i
raubtiermann
08-03-2006, 21:03
La mine este exact invers.Cu fetele nu prea ma inteleg(fara vreo referire la tinea n g e l ).De fapt nu ma inteleg mai deloc.Poate ca am probleme cu timiditatea.Oricum pe net mi-este de mii de ori mai usor sa vb pt ca identitatea nu-mi este dezvaluita.
Cat despre prietenii, nu disperaf l o a r !Sunt sigur ca pana la urma iti vei rezolva aceastaproblema.Poate ca incerci sa-ti faci prieteni in locurile in care nu trebuie.Ca sa intelegi ce vreau sa zic, iti dau un ex:eu nu as sta vreodata cu o fata pe care as intalni-o intr-un bar.You know what I mean?m u l t i
da, stiu, nici eu cu un baiat pe care l-as intalni intr-un bar...eu nu mai sunt timida, stii cum te cureti de timiditate? infruntand-o si vb fetele cat mai des. si mie mi-era greu la inceput,eram foarte timida, dar cu timpul am inceput sa ma inteleg super bine cu baietii...pe cand fetele te masoara de sus pana jos daca nu le place de tine, te fac sa te simti nasol in pielea ta. bine, nu toate, sunt anumite genuri care fac de astea...
raubtiermann
09-03-2006, 22:48
Usor de zis...:( Am incercat da nu prea a mers.Poate e de la superficialitate.Sunt putin cam superficial cred.Am un complex,(asa cred) cu radacini mai vechi.Poate suna comic.:p Am fost gras toata viata(sunt si endomorf).Asta pana vara trecuta cand am decis sa pun piciorul in pragIn doua luni am dat jos 21 kg(aveam 1,83 si 91 kg.)Si ramasesem cu ideea ca nu pot discuta cu o fata fara sa-i imprim o stare de neplacere la vederea mea.Ma rog, fizic m-am schimbat complet vara trecuta, astfel incat am reusit ca topamna asta sa castig Balul Bobocilor la scoala mea.Dar ideea nu a disparut complet din capul meu, stii...Sunt si foarte timid atunci cand discut cu fetele, e nasol, crede-ma.Altfel, in relatiile cu ceilalti oameni sunt leuc u s c a Sper sa reusesc sa ma descotorosesc de complexul acesta, cu timpul...
nu stiu daca ai citit posturile mele anterioare in care ziceam ca aveam aceeasi problema pe care o ai tu acum. nu reuseam deloc sa vb cu un baiat fara sa inrosesc pt ca eram OBEZA!!!!!r a n t insa cand am decis si eu sa pun piciorul in prag, m-am apucat de sport, de arte martiale si mi-am recapatat increderea in mine. nu zic sub nici o forma ca e o transformare peste noapte, usoara, dimpotriva, te vei impiedica mereu de persoane care vor sa te duci la fund, sa ramai la faza asta in care esti labil din punct de vedere emotional fata de fete. insa cel mai important lucru este ca tu sa fii constient ca, indiferent de situatii, trebuie sa iti continui acest proces de autotransformare si sa acumulezi cat mai multa incredere in tine. cu timpul, ai sa vezi! trebuie doar rabdare si chiar daca poate vei face la inceput un pas inainte si doi inapoi ca racul, iti trebuie intelegere cu propria persoana si determinare. nu trebuie sa renunti sub nici un aspect!este o problema de care TREBUIE neaparat sa scapi cat esti tanar, pt ca altfel, te va bantui toata viata si iti va afecta grav viata sociala. crede-ma, am trecut prin asa ceva...eu iti voi fi alaturi cu sfaturi si incurajari in orice moment. eu cred in tine si cred ca vei trece peste comlexe, asa cum mi s-a intamplat si mie, nu exista sa nu ti se intample si tie, ca baiat!n o r o c
raubtiermann
10-03-2006, 21:52
Nu stiam ca ai trecut si tu prin asta, zau.Atunci trebuie sa stii cum este ...E literalmente NASOL.Pentru ca acest lucru te face sa te simti inferior celorlalti, chiar daca esti mai bun decat ei in mai toate privintele.Si tot ce poti face este sa stai si sa privesti, acumuland in tine o frustare care, de cele mai multe ori, rabufneste sub forma unor accese de violenta sau stari de deprimare.
Sa-ti spun cum a inceput...
Ca de obicei, la baza regimurilor de slabire si infrumusetare sta cineva drag.Imi placea o fata.Ea nu era nemaipomenita, dar, IT WORKED FOR ME!b i s Am incercat sa ...ma rog, am incercat toate metodele de curire inventate de sexul tare de la driopitec pana in zilele noastre.Crede-ma, CHIAR PE TOATE!Dar, n o w a y .Am zis ca poate e din cauza aspectului.Urat nu eram, doar supraponderal.Asa ca mi-am zis ca trebuie sa iau masuri daca vreau sa ajung la inima ei.
Si am inceput regimul.La final, la inceputul scolii(aveam 70 kg.Acum am 77 de cand m-am apucat de bodybuilding) a parut mirata si curioasa cum reusisem.De fapt, toata scoala era asa, pt ca mai nimeni nu ma vazuse prin oras in timpul regimului.Mirata, dar atata TOT.:eek: c a p z i c a p z i La balul bobocilor a mers pana la urma cul alt baiat.El este opusul meu.Stii cum este tipul acesta de baiat:microbist, leul petrecerilor, fotbal 20 de ore din 24, manele , muzica usoara, subtirel, baiat de politist, umbla mereu in grup.Cand am aflat ca merge cu el, a avut loc o implozie in mintea si sufletul meu.O furie fara margini...imi venea sa distrug totul in jurul meu, totul.b a t a i c i o c a c u s c a La inceput am vrut sa renunt la Bal, dar dupa aceea am vrut sa-i demonstrez ca sunt mai bune decat el si am participat.Am castigat locul I.Nici el nici ea nu au luat vreun premiu...c o n f u
extraordinara vointa! bravo! asa sa faci mereu, in orice situatie. stiu cum e, am plans la viata mea dupa zeci de baieti pt ca ei le preferau pe cele subtirele, usuratice. eu eram altfel...si spiritual, si fizic. am suferit enorm si lucurul acesta mi-a lasat in suflet rani adanci pe care si acum le resimt ca cicatrici...depresii, bagat de degete pe gat, plansete, disperari, betzii, le-am incercat pe toate in cursa asta infernala spre a deveni o persoana ce nu trece neobservata...asta imi doream, sa nu se treaca pe langa mine ca si cand n-as fi existat, atat, nu mai mult. au urmat 5 ani de agonii, de framantari, de obsesii bolnavicioase legate de sport, de silueta. continuam sa-mi bag degetele pe gat sa vomit,ca sa arat bine cum aratau fetele de pe cat walk...ma uram de fiecare data cand ma uitam in oglinda, ajungeam sa ma lovesc pana amorteam si urlam...dar cand l-am intalnit pe cel cu care sunt acum, el m-a invatat sa ma iubesc si sa nu vreau sa arat ca o moarta aschilambica de topmodeala de aia, m-a invatat kick box din care am invatat acea atitudine pe care o am acum. acum sunt in centrul atentiei, desi nu prea vreau acest lucru de multe ori, dar ma simt rasplatita dupa cei 5 ani de chinuri si torturi, de agonii si efort...ma simt excelent si observ cum se uita la mine, cu ciuda chiar, multe fete, iar lucrul acesta ma face sa ma simt atat de bine...iar de sexul opus nu mai am ce zice: ar face orice sa-i bag in seama...si tu vei ajunge acolo cu multa vointa si ambitie, fara renuntari si compromisuri...cat despre baiatul acela, nu trebuie sa-ti bati capul pt ca e un mediocru, nu are nimic special si faptul ca tu ai castigat atunci ti-a confirmat treab asta. daca fata nu a vazut la tine ceea ce ai mai frumos,inseamna ca nici ea nu merita!
raubtiermann
11-03-2006, 21:31
La mine nu a fost chiar asa de greu.De fapt, am facut-o de placere.Incepuse sa-mi placa sa ma hranesc doar cu fructe toata ziua, toata vara.Ce m-am mai intristat cand s-a inchis sezonul la lubenite!...:D
O faceam din placere, zau!De fapt, ma izolasem de oras si locuitorii luiAm trei buni prieteni in compania carora imi petreceam dupa-amiezile in parcul orasului care este la periferie si nu prea este populat.Tenis, excursii, inot.Nici n-am simtit cum a trecut timpul.Totul a decurs de parca as fi fost obligat sa fac pasul asta.Ma antrenam mecanic, fara sa ma gandesc.Pur si simplu simteam cum picioarele se urca pe bicicleta medicala(am una acasa) si nu se opresc decat dupa doua ore, 35 km si 2000 calorii:D
Am numai amintiri placute fata de acea perioada.:p
Cat despre cei doi, sa stii ca m-am gandit si eu la fel.AM vrut sa-i demonstrez ei nivelul lui de inteligenta, si ca sunt mai bun ca el(semestrul trecut am tocit ca un nebun numai sa-l depasesc.Nu fara o oarecare mandrie afirm ca nu a trebuit sa ma obosesc prea mult) si am reusit-o.Dar ma intrece in popularitate.Sunt solitar, mai ales ca nu sunt nici roman.Asta face diferenta.Si URASC manelele.c u s c a (sunt rocker, dar ascult si Scooter).
Sa stii ca ma bucur foarte mult cand vad ca mai sunt si fete care se preocupa si de altceva in afara de cataloage Avon si frecventarea discotecilor.De fapt, esti prima de acest fel pe care o vad.Tine-o tot asa!;)
multumesc. intr-adevar, sunt diferita de celelalte fete pt ca asa vreau si imi place sa fiu, nu imi place spiritul de turma. am incurajat intotdeauna individualitatea si niciodata nu am fost cumva pt ca asa e la moda, sau mai stiu eu ce...in plus, atitudinea asta mi se trage si din faptul ca practic si alte sporturi de concentrare.mi-am dat seama ca nu esti roman...cat despre manele, eu fac urticarie cand le aud...nu le suport!b a t a i
raubtiermann
14-03-2006, 21:40
Asa gandesc si eu, uneori insa uit de felul cum sunt si incep sa ma intreb daca nu cumva e vreo problema cu mine cand ma detasez de toti.De exemplu
am ajuns sa fiu luat drept calugar la scoala:D :D Sunt intrebat daca nu cumva sunt sechestrat la domiciliu sau maltratat:D :D sau luat drept gay(LOOOL!) pt ca nu stau cu vreo fata asa cum fac majoritatea colegilor, doar ca sa zica ca stau cu o fata si ei.Mie asta mi se pare o prostie.Pur si simplu n-are sens.Si atata vreme cat numarul fetelor perfecte este de 50.......... per milion nu vad de ce mi-as bate capul cu cineva care nu m-ar anima deloc.Doar mi-as pierde timpul, nu crezi?w h a t
Si, din aceasta cauza, trebuie tot timpul sa-mi repet ca nu sunt vreun ciudat sau ca nu e ceva in neregula cu mine si ca daca as vrea, as ptea sa procedez ca ei.
Numai ca nu vreau!:D :D
da...treaba asta mi s-a intamplat si mie.......dar mie mi se rupe..sincer iti zic
treaba cu statu cu o femeie:decat sa am o gagica vai steaua ei de nasoala...sau o basinoasa,harfista...etc.....mai bine solo.......si cum ziceai si tu mai sus....50...e v i l
bai, bai mai cu respect despre femei...:cool:
respectul vine de la sine...
daca nu acordati voi o sansa fetelor celorlalte, nici nu o sa observati ca exista si fete demne de respect
Devoratorul
23-03-2006, 16:55
daca nu acordati voi o sansa fetelor celorlalte, nici nu o sa observati ca exista si fete demne de respect
respectul vine de la sine cum a zis hellBOY......si cum vrei ioana sa observam fetele demne de respect???.......le luam pe toate la rand???......c o n f u ......pai cand stai cu o tipa si apoi te lasa pt. unul care-i putea fi tata mai poti pune problema de respect???....nici ea nu se mai respecta pe sine!......Cazuri ca astea sunt destule......
stiu, Devoratorule, nici mie nu-mi plac astfel de fete, am zis-o de multe ori, dar nu va lasati orbiti si nu generalizati...nu le luati la rand, evident, insa stati si observati o fata din umbra, atitudinea, personalitatea ei, gesturile, toate aceste lucruri insumeaza ceea ce reprezinta acea fata. trebuie rabdare...
Devoratorul
23-03-2006, 17:09
gesturile, atitudinea si personalitatea pot fi foarte inselatoare uneori!!!......
nu si pt cei care au ochi sa vada...
raubtiermann
26-03-2006, 21:19
Loool.Sansa ca tipa careia ii acorzi o sansa sa fie THE ONE este minima.No ofence, Ioanna!f l o a r
incearca... mai bine sa regreti ca ai facut ceva decat ca n-ai facut cand trebuia...
raubtiermann
28-03-2006, 20:53
incearca... mai bine sa regreti ca ai facut ceva decat ca n-ai facut cand trebuia...Ma rog...La mine nu e asa.Si asa sunt multe.
Loool.Sansa ca tipa careia ii acorzi o sansa sa fie THE ONE este minima.No ofence, Ioanna!f l o a r
asta daca nu stii sa privesti.. daca stii sa te uiti bine si sa analizezi inainte sa faci ceva nu cred ca o sa fii dezamagit asa tare :D ca de cu*ve se vad de la o posta :|
raubtiermann
09-04-2006, 16:35
asta daca nu stii sa privesti.. daca stii sa te uiti bine si sa analizezi inainte sa faci ceva nu cred ca o sa fii dezamagit asa tare :D ca de cu*ve se vad de la o posta :|n o r o c crede-ma pe cuvant, uneori trebuie sa o studiezi un an sa-ti dai seama de characterul ei.Nu e totdeauna asa de usor.
...din pacate!
Am citit pe-aici din curiozitate, si am vazut ca majoritatea nu prea ma cred in priatenie, in oameni...Pacat
Eu una cred. Si eu am avut parte de 'prietene' care m-a tradat sau s-au purtat foarte urat cu mine, dar am trecut peste asta.
Exita si persoane care stiu ce e aia prietenia, care sunt dispuse sa-ti fie alaturi orice ar fi. Si sunt fericita ca pots spune ca vreo 2-3 imi sunt prietene.
Colega mea de banca din generala mi-a fost foarte bune prietena am trecut prin multe crize majore impreuna ( asa pareau la virsta aia dar asta nu conteaza), si chiar daca nu ne mai vedem zilnic tot suntem priete orice ar fi.
La fel si cu colega de banca di liceu, care a acm fost marginalizata de colegii de clasa, eu nu eram in aceeasi situatie, dar m-am imprietenit cu ea. Suntem foarte bune prietene.
Ba chia cele dou bune prietene al e mele se cunosc. Mi-am facut o prieten foarte bune si la facultate.
Sunt dispusa sa le ajut mereu cu orice pot si situ ca si ele ar face la fel pt. mine, ba mai mult chiar au facut-o.
Asa ca nu va pierdeti speranta ca se poatef l o a r
nu mai exista prietenia adevarata,e un lucru cert
cum tu spuneai,pui suflet,ajuti cat poti de mult dar cand ai tu nevoie uita toti de tine
eu sa fii distanta in orice noua relatie de amicitie sau una amoroasa
incearca sa testezi pe fiecare ca sa vezi dupa sortare cu ce ramai
sa acorzi atentie numai celor ce merita
iubeste-ti mama,tatal si fratii sau surorile,pe ceilalti pune-i la incercare
succes!
P.S -you're a very nice girl,by the way ,felicitari,trebuie sa fie mandri ai tai
the one gandeste ca mine...ce interesant!;)
WOLVERINE
18-05-2006, 10:25
Yeah !! get a room already !!!
Cine ar trebui sa aduca sampania in conceptia voastra :D?
WOLVERINE
18-05-2006, 14:49
c i o c a prietenul Ioannei .... :)
stop kickin that poor smilie's ass
trebuie sa aiba multi pretendenti ioana asta,e o tipa pe cinste,cum nu mai gasesti pe la noi
bbibutza
18-05-2006, 18:02
Ioana Draga,
Daca vrei sa nu mai fi tradata de asa zishii prietenii ai tai, nu te mai pune in pozitzia in care le dai lor ocazia sa te tradeze. e atat de simplu. Si nu am cum sa itzi explic asta mai bine ptr ca e foarte relatvia chestia. Se schimba la fiecare situatzie. Daca chiar crezi ca nu esti tu de vina, ceea ce e cam prost gandit, atunci chiar nu vad de ce itzi pasa asa de mult. Daca te-au lasat, e pierderea lor, nu-i asa? La cat esti tu de sociabila, nu ar trebui sa ai mari probleme sa itzi gasesti noi prietenii. Schimba-i pana gasesti pe cineva care merita prietenia ta. Cred ca esti mult prea naiva si increzatoare si de aia toata lumea te invarte cum vor ei.
Bafta!
Sakyamuni
19-05-2006, 00:02
trebuie sa aiba multi pretendenti ioana asta,e o tipa pe cinste,cum nu mai gasesti pe la noi
Deschide un thread nou: 'Petitul Ioannei'. Sau fa un site nou. Sau doua. Sau cere-i numarul de cabina telefonica. Sau o poza cu gambele.
Sau trezeste-te.
WOLVERINE
19-05-2006, 09:41
Un site dedicat Ioannei , hmmmmm , ar fi ceva ....
Daca tot am deschis subiectul Ioana, eu unul m-as fi cuplat cu Ioana mai demult, da cu Ioana aia mai veche cand era mai grasunica.
Deschide un thread nou: 'Petitul Ioannei'. Sau fa un site nou. Sau doua. Sau cere-i numarul de cabina telefonica. Sau o poza cu gambele.
Sau trezeste-te.
Whas wrong nigga?
Sakyamuni
20-05-2006, 01:30
Just kiddin', biatch.
sal'tare,negrule
u vbesti mein language
peace!
Bine, stati ca nu mai pricep nimic...m i c r o
10x, the_one. umbra e ofticata!daca vrea the_one ii trimit o poza cu gambele pt ca am slabit mult!b u t t
p.s. Bogdane, nu-l baga in seama. El jigneste pe toti cei care nu sunt de parere cu el. Ce sa-i faci, asa e el. Ne-am obisnuit, cred
cat despre prieteni, who gives a f@#%?!?! eu nu-mi mai pierd vremea sa ii caut in c@# pe toti prostii! cine ma place, ma place asa si gata, cine nu, sa se duca in padure la cules de dude!
Sakyamuni
21-05-2006, 00:36
El jigneste pe toti cei care nu sunt de parere cu el.
.
.
.
cat despre prieteni, who gives a f@#%?!?! eu nu-mi mai pierd vremea sa ii caut in c@# pe toti prostii! cine ma place, ma place asa si gata, cine nu, sa se duca in padure la cules de dude!
Chiar asa Ioanna? Nici acum ca ai slabit nu iti dai seama ce gafe faci?
Si ai fi putut sa lasi prima varianta a postului tau in care ziceai ceva de genul: 'Sakyamuni se oftica ca nu toti ma cred proasta asa cum crede el'. Dar te iert. Pentru ca am eu fost pe faza si am vazut. :)
vad ca nu te potolesti.:mad:
mai bine iesi in padure la fragi si mure
Sakyamuni
21-05-2006, 01:49
E riscant sa ma intalnesc cu tine in padure.
Asta e...nu ne place asa cum esti... ne plac fetele mai grasutze! :D
E riscant sa ma intalnesc cu tine in padure.
pai daca mergi ca Scufita rosie dupa floricele pe campii, atunci s-ar putea sa te atace lupu
Asta e...nu ne place asa cum esti... ne plac fetele mai grasutze! :D
de ce, ca ai amortizare la lovit? :D
de ce, ca ai amortizare la lovit? :DEee..nu pt. aia, oricum am zis asa la mishto. Ziceam asa ca mi-ar fi placut de tine pe vremea cand erai mai grasunica, si nu pt. ca aveai sunci mai multe pe tine sau erai amortizor, ci asa ca idee.
Sakyamuni
22-05-2006, 01:09
Ziceam asa ca mi-ar fi placut de tine pe vremea cand erai mai grasunica, si nu pt. ca aveai sunci mai multe pe tine sau erai amortizor, ci asa ca idee.
A fost (si) mai grasunica si cu mai multe sunci!?!!??
Cred ca o confunzi, aceasta Ioanna are 'multi ani de sport in spate'.
Sa-ti ceri scuze de la fata!!!
Pe de alta parte, s-ar putea sa ai totusi dreptate.
Nu asa am vrut sa sune ca si cum ea ar fi avut sunci mai multe pe ea, mi se pare o expresie urata, in fond ea a inceput cu "amortizoarele", in schimb grasunica mi se pare un cuvant fain :D.
Umbro, chiar esti atat de tampit incat sa crezi ca ma poti invinge cu niste cuvinte goale?...sunt prea sus...eu am plecat de jos...tu ai ramas jos...asta este si va ramane mereu diferenta intre noi doi...oricat m-ai jigni, nu vei ajunge niciodata acolo unde sunt eu...deci, da-i in continuare cu ura ta si vei ajunge oricum mereu in acelasi loc: JOS...
Umbro, chiar esti atat de tampit incat sa crezi ca ma poti invinge cu niste cuvinte goale?...sunt prea sus...eu am plecat de jos...tu ai ramas jos...asta este si va ramane mereu diferenta intre noi doi...oricat m-ai jigni, nu vei ajunge niciodata acolo unde sunt eu...deci, da-i in continuare cu ura ta si vei ajunge oricum mereu in acelasi loc: JOS... Ha??? U de mine vorbesti??? Mai da eu nu am vrut sa te jignesc!!! Sau ma confunzi??? Io zic ca miar fi placut de tine , ca tin minte ca ai scris in alt thread mai demult ca erai mai grasunica !
Sakyamuni
23-05-2006, 23:15
Umbro, chiar esti atat de tampit incat sa crezi ca ma poti invinge cu niste cuvinte goale?...sunt prea sus...eu am plecat de jos...tu ai ramas jos...asta este si va ramane mereu diferenta intre noi doi...oricat m-ai jigni, nu vei ajunge niciodata acolo unde sunt eu...deci, da-i in continuare cu ura ta si vei ajunge oricum mereu in acelasi loc: JOS...
HAHAHAHHA :)
Nicusor, stai linistit, la mine se refera.
Vad ca s-a atacat tare rau domnisoara Ioanna, deci se pare ca e adevarat pana la urma ce ai/am zis (adica faptul ca e/a fost dolofana).
Ioanna, ai dreptate. Unde esti tu nu o sa am ocazia absolut niciodata sa fiu, si nici nu imi imaginez de ce si-ar dori orice om sanatos la cap sa fie acolo.
Daca tu crezi ca am scris cu ura, reciteste-ti de cateva sute de ori mesajul tau si poate vezi si tu in care e mai multa ura.
Oricum continua sa mergi pe drumul tau. Stii tu care, de jos in mai jos. De fapt nu sti, altfel te-ai opri.
Hai, agita-te. :)
HAHAHAHHA :)
Oricum continua sa mergi pe drumul tau. Stii tu care, de jos in mai jos. De fapt nu sti, altfel te-ai opri.
)
bai, m-am saturat sa-ti fiu mentor si sa nu inveti nimic de la mine. de cand imiti? de cand ti-au crescut pene pe spate?
Ha??? U de mine vorbesti??? Mai da eu nu am vrut sa te jignesc!!! Sau ma confunzi??? Io zic ca miar fi placut de tine , ca tin minte ca ai scris in alt thread mai demult ca erai mai grasunica !
nu am nimic cu tine :)
Prietenii adevarate intre fete, sau ? Dupa parerea mea intre femei exista cea mai mare mancatorie.Haine, rujuri, barbati,bani, italieni, etc.Intre barbati nu am vazut cearta pentru masini, haine, bani, femei. Plus ca daca se cearta pe ceva, isi trag doi pumni si pleaca la bere sa-si desumfle ochii.La femei intervine si ranchiuna, razbunarea, tine saptamani, luni, ani intregi,blesteme, vrajitoare etc.
Am doi prieteni, in adevaratul sens al cuvantului.Restul nu exista.Unu-i inchis in Argentina si altu` e in Canada.Dar asa departe cum sunt is prieteni.Prieteniile adevarate se spune ca sunt cele care depashesc 10 ani.Asa am auzit de la altii mai cititi, daca ei mint, mint si eu. Aici mai intervine si partea cu "ce intelegi prin prietenie".Daca nu ti-a dat ceva cand a avut si tu ai cerut, din diferite motive, aia nu inseamna ca, GATA, nu ti-e prieten.La femei s-a terminat cateva saptamani se barfesc si se mananca in continuu. Sunt umpic misogin probabil, dupa parerea femeilor de pe aici.Dar asta e realitatea
In concluzie: DA, exista prietenii adevarate! (parerea mea)
b i s
sunt de acord cu ce zice Rebel. femeile sunt de obicei f rele si am auzit pe cineva ca spunea ceva ce mi s-a parut f adevarat: de ce femeile nu conduc lumea? pentru ca se uracs intre ele si nu stiu sa se sprijine la nevoie. pt mine exista p sg prietena careia ii spun totul si care a dovedit ca merita sa ma cunoasca cu adevarat, in rest arat lumii doar ceea ce vreau EU sa vada. atat.
ciupanezu
07-12-2007, 18:07
sunt de acord cu ce zice Rebel. femeile sunt de obicei f rele si am auzit pe cineva ca spunea ceva ce mi s-a parut f adevarat: de ce femeile nu conduc lumea? pentru ca se uracs intre ele si nu stiu sa se sprijine la nevoie. pt mine exista p sg prietena careia ii spun totul si care a dovedit ca merita sa ma cunoasca cu adevarat, in rest arat lumii doar ceea ce vreau EU sa vada. atat.
normal..daca ar fi condusa lumea de...femei..ar fi dezastru..razboaie peste tot....:))...glumesc:D c a p z i b l u e b o x n o w a y c a p z i k i s s c u s s h e l p s
Cristian Neagu
07-12-2007, 19:38
Am prieteni adevarati.Ii numar pe degetele de la o mina.Cel mai bun e deja in Rai, mai e fratele lui si inca 2.Restul...cunostine, amici , oportunisti etc.Prietenii adevarati sunt fratii care nu au avut norocul sa se nasca in familie cu tine, dar pe care Dumnezeu i-a scos in calea ta de-a lungul vietii.De aceea trebuie sa-i iubesti sa-i pretuiesti ca pe fratii din familie , nu sa-i inseli , sa le iei banii sau femeia!
totul pleaca de la tine. permiti cuiva sa faca misto de tine, toata lumea va face misto de tine si o sa ajungi kiar si tu sa faci misto de tine. arata slabiciune si toata lumea te va calca in picioare. tine capu sus, spatele drept, privirea dreapta, nu te plange cand tie rau, cand nai bani etc fiindca lumea te va ocolii... prieteniile adevarate...astea sunt situatii exceptionale cand ele exista cu adevarat, poti sa ai prietenie/tovarasie cu oricine te intelegi si ai ceva in comun insa exista o limita si in asta. cu prietenii iesi in oras, te distrezi te si ajuta la o adica insa nu trebuie sa te bazezi pe asta... nimeni nu are nici o obligatie fata de tine cum nici tu nai fata de altii, deci nu te plange ca prietena ta nu plange cu tine ca si tu ai plans cu ea! hai gata :)
ciupanezu
08-12-2007, 00:04
cred ca un singur prieten adevarat am!:)...atat!
totul pleaca de la tine. permiti cuiva sa faca misto de tine, toata lumea va face misto de tine si o sa ajungi kiar si tu sa faci misto de tine. arata slabiciune si toata lumea te va calca in picioare. tine capu sus, spatele drept, privirea dreapta, nu te plange cand tie rau, cand nai bani etc fiindca lumea te va ocolii... prieteniile adevarate...astea sunt situatii exceptionale cand ele exista cu adevarat, poti sa ai prietenie/tovarasie cu oricine te intelegi si ai ceva in comun insa exista o limita si in asta. cu prietenii iesi in oras, te distrezi te si ajuta la o adica insa nu trebuie sa te bazezi pe asta... nimeni nu are nici o obligatie fata de tine cum nici tu nai fata de altii, deci nu te plange ca prietena ta nu plange cu tine ca si tu ai plans cu ea! hai gata :)
Daca nu arati lumii slabiciunile si aptitudinile tale nu vei stii cine ti-e prieten adevarat. Nu poti "sa te dai lovit" mai tot timpul pentru ca lumea are si asa destule probleme si nu va vrea sa-si mai bata capul si cu tine.Iar in cazul opus, daca esti ala care "N-am nevoie de nimeni sunt bine, sunt cine sunt" atunci iti vei adauga pe lista dusmani in loc de prieteni. Cand un apropiat va veni sa te laude pentru ce ai reusit si sa te mangaie cand ai probleme poti sa ti-l adaugi ca prieten.
Be your self!
P.S. "Daca vrei sa faci ceva si ceilalti sa nu afle, mai bine nu mai fa"
Eu una am facut exact asta: am zis ca nu am nevoie de nimeni si nimic si cand am aratat ca sunt independenta si ca intr-adevar nu simt nevoia de dragsote, s-au adunat in jurul meu destui oameni :) nu inteleg dece cand ai nevoie de cineva, putini se gasesc sa fie langa tine, iar cand intr-adevar esti independent, se aduna toti in jurul tau....:( doar cand reusesti, vin la tine cei care nu au fost langa tine, iar cand te lupti, te zbati, toti fug de tine....la esec, nu e nimeni langa tine, dar succesul trebuie sa-l imparti cu toti....simt ca mi se face scarba cand scriu randurile astea
Eu una am facut exact asta: am zis ca nu am nevoie de nimeni si nimic si cand am aratat ca sunt independenta si ca intr-adevar nu simt nevoia de dragsote, s-au adunat in jurul meu destui oameni :) nu inteleg dece cand ai nevoie de cineva, putini se gasesc sa fie langa tine, iar cand intr-adevar esti independent, se aduna toti in jurul tau....:( doar cand reusesti, vin la tine cei care nu au fost langa tine, iar cand te lupti, te zbati, toti fug de tine....la esec, nu e nimeni langa tine, dar succesul trebuie sa-l imparti cu toti....simt ca mi se face scarba cand scriu randurile astea
Pentru ca oamenii cand li se pare ca ascunzi ceva sau esti indiferent de ce se intampla in jur se agata de tine. Aiurea, numai sa se bage in seama, sa vezi tu ca i de fapt sunt afectiosi si-ti vor binele.Cum slabesti centura, cu mushca Azorel.Nu merita nene sa ierti si sa faci compromisuri.Ai gresit, te-am ars.Poti sa fii ce vrei.Mama, tata, var etc. S-a intors lumea cu curu-n sus nene.Nu mai ai loc de lipitori si atarnatori.Nu stie care sa te arda mai tare
cipriansabin
25-12-2007, 14:58
istoria se repeta ! de cand e omenirea tot aceleasi probleme au fost ,sunt si vor mai fi . fiecare trece prin ele ,se loveste de ele si le traieste.daca stay putin sa meditezi nu trebuie sa te sperie aceste chestii. trebuie doar sa sti cum si in cine merita sa investesti sentimentele si trairile tale.
daca am stii exact in cine sa investim sentimente, nu ar mai fi dezamagiri :) din pacate, ceea ce unii gasesc si se numeste preietenie adevarata sau iubire adevarata, nu stiu sa aprecieze....decat mai tarziu, poate prea tarziu
cipriansabin
25-12-2007, 16:24
c-am asa e ! nu suntem multumiti cu ceea ce avem ! vrem altceva !
asta e cauza nefericirii. nu ne bucuram de ce avem si d elucrurile marunte din viata noastra. si apoi ne gasim tristi si deprimati, dar nu stim de ce. iata de ce.
daca am stii exact in cine sa investim sentimente, nu ar mai fi dezamagiri :) din pacate, ceea ce unii gasesc si se numeste preietenie adevarata sau iubire adevarata, nu stiu sa aprecieze....decat mai tarziu, poate prea tarziu
Dezamagirile, esecurile,bolile, problemele, perioadele proaste, intamplarile nefericite, intr-un cuvant RAUL, ne este dat tocmai ca sa pretuim BINELE.Daca totul ar fi BINE si am stii in ce sa investim ca s anu mai fie probleme si sa fie totul roz, am ajunge in stadiul in care nu am mai stii ce e bucuria si ce e supararea.Imaginati-va o lume fara probleme.Eu zic ca nu ar putea exista.Pentru ca nu ai mai trai.Nu ai mai simti ca traiesti.Nu ai avea termen de comparatie.De unde ai sti ce ce bine daca nu ai parte de rau? Niciodata nu e ptea tarziu ;)
Poate sa vina momentul cand va fi o situatie cel putin asemanatoare cand daca ai fost atent cand te-ai ARS prima data ... ai sa stii cum sa abordezi problema.NIMIC nu e la intamplare. De aceea tot ceea ce facem trebuie cantarit cu grija.De ce am patit aia?Oare unde am gresit? De ce mi se intampla asta?daca fac asta , pe cine supar?Plus ca raul trebuie si el apreciat.Daca-ti rupi mana poti s ate gandesti: Bine ca nu mi-am rupt gatul sau coloana, etc.Daca ai accident de masina si scapi usor nu stiu daca e momentul prielnic sa te gandesti: VAI, AM FACUT-o PRAF.Desi asta facem instinctiv.
E o vorba: Intotdeauna e loc de mai rau!
raubtiermann
21-07-2008, 04:00
Nu stiam ca ai trecut si tu prin asta, zau.Atunci trebuie sa stii cum este ...E literalmente NASOL.Pentru ca acest lucru te face sa te simti inferior celorlalti, chiar daca esti mai bun decat ei in mai toate privintele.Si tot ce poti face este sa stai si sa privesti, acumuland in tine o frustare care, de cele mai multe ori, rabufneste sub forma unor accese de violenta sau stari de deprimare.
Sa-ti spun cum a inceput...
Ca de obicei, la baza regimurilor de slabire si infrumusetare sta cineva drag.Imi placea o fata.Ea nu era nemaipomenita, dar, IT WORKED FOR ME!b i s Am incercat sa ...ma rog, am incercat toate metodele de curire inventate de sexul tare de la driopitec pana in zilele noastre.Crede-ma, CHIAR PE TOATE!Dar, n o w a y .Am zis ca poate e din cauza aspectului.Urat nu eram, doar supraponderal.Asa ca mi-am zis ca trebuie sa iau masuri daca vreau sa ajung la inima ei.
Si am inceput regimul.La final, la inceputul scolii(aveam 70 kg.Acum am 77 de cand m-am apucat de bodybuilding) a parut mirata si curioasa cum reusisem.De fapt, toata scoala era asa, pt ca mai nimeni nu ma vazuse prin oras in timpul regimului.Mirata, dar atata TOT.:eek: c a p z i c a p z i La balul bobocilor a mers pana la urma cul alt baiat.El este opusul meu.Stii cum este tipul acesta de baiat:microbist, leul petrecerilor, fotbal 20 de ore din 24, manele , muzica usoara, subtirel, baiat de politist, umbla mereu in grup.Cand am aflat ca merge cu el, a avut loc o implozie in mintea si sufletul meu.O furie fara margini...imi venea sa distrug totul in jurul meu, totul.b a t a i c i o c a c u s c a La inceput am vrut sa renunt la Bal, dar dupa aceea am vrut sa-i demonstrez ca sunt mai bune decat el si am participat.Am castigat locul I.Nici el nici ea nu au luat vreun premiu...c o n f uSalut ioanna, ce mai faci?d cand n-am mai vbit...
Tipa care iti ziceam ca mi-a dat batai de cap.O aduc de 3 ori pe sapt cu cavitatea ei bucala in zona mea inghinala.Asta de un an.Ideea e cam ce e la profilu tau faz cu homer.Le tratezi misto=te trateaza nasol si viceversa.I'm enjoying a nice blowjob now, so excuse me...p a p a
Salut ioanna, ce mai faci?d cand n-am mai vbit...
Tipa care iti ziceam ca mi-a dat batai de cap.O aduc de 3 ori pe sapt cu cavitatea ei bucala in zona mea inghinala.Asta de un an.Ideea e cam ce e la profilu tau faz cu homer.Le tratezi misto=te trateaza nasol si viceversa.I'm enjoying a nice blowjob now, so excuse me...p a p a
Hei! ce mai faci? vad ca nu ai stat degeaba :))
raubtiermann
21-07-2008, 20:01
Hei! ce mai faci? vad ca nu ai stat degeaba :))
Nope.Dc as sta?!Mai am doar 7 ani de viata asa k ii dau bataie.d u e l
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.