View Full Version : Sarbatori fericite!!!!!!!!!!!
Oameni buni, cu ocazia Sfintelor Sarbatori, vreau sa va urez tuturor care ati dat dovada de bun simt si simtul umorului, ca fiecare stea de pe cer din noaptea de Craciun sa va fie promisiunea implinirilor viselor,a iubirii si a puterii de a ierta...Un an nou plin de serenitate, pace si caldura spirituala, precum si multe reusite in plan profesional!
Cu mult drag, Ioanas a l u t
VIOREL67
22-12-2005, 18:20
Sarbatori fericite si usor ca halimosul ca din ianuarie kitzaitzi:D
Multa sanatate celor de aici:)
Dr.S.Damian
22-12-2005, 18:29
Dragi prieteni,
Va doresc multa fericire si sanatate, o multime de bucurii si realizari in anul care vine!
La Multi Ani!
radu_bivol
22-12-2005, 19:21
Va doresc in primul rind sanatae ca-i mai buna decit toate!si muschi mari!:D
Satanique
22-12-2005, 22:02
Vreau si eu sa va urez SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi.
Ioana: scuze daca am fost copilaros in dialogurile cu tine. Ramai la fel de frumoasa ca in poza si la fel de "deschisa".
La multi ani! si "la muschi mari" cu colesterol mic (de-ala rau) prin sange:)
Originally posted by Satanique
Ioana: scuze daca am fost copilaros in dialogurile cu tine. Ramai la fel de frumoasa ca in poza si la fel de "deschisa".
Multumesc mult, Radu, sa stii ca nu ai fost copilaros, eu respect fiecare varsta pt ca toti am trecut sau vom trece prin asa ceva. Si eu iti urez numai bine si la muschi mai mari si mai umflati (bineinteles ca nu cu steroizi:D ).Sa va distrati de Sarbatori si de Revel si sa povestim cum a fost!Va pup dulce pe toti, prieteni!k i s s
wow ce frumoase declaratii :) si de la mn la fel un an nou plin de glycogen in muski :)
La multi ani ppl si sarb fericite !
Devoratorul
24-12-2005, 20:29
S.F.:D
Craciun Fericit tuturor!Sa va aduca mosul numai bucurie,sanatate si succes in anul care o sa vina.f l o a r
SARBATORI FERICITE TUTUROR!
PS:IOANNA AM NEVOIE DE AJUTORUL TAU:d O ADRESA DE MAIL SE POATE?
Sarbatori fericite, Bianca! ti-am lasat adresa mea de mail pe mesaje private. o gasesti acolo si sper sa te pot ajuta!:)
nas_gangstarr
26-12-2005, 14:21
Salut tuturor! sunt nou pe aici, dar as vrea sa va urez la toti un an nou plin de surprize placute si fericire si nu in ultimul rand multa masa musculara de calitate!m o t o r
Originally posted by Satanique
da, scuze, te-am confundat cu alt Radu...:D mersi mult, nu-ti fa probleme, nu sunt genu care sa tina supararea...am si uitat!:D mersi de complimente si tie multe urari de bine si spor in toate!n o r o c
p.s. bine ai venit printre noi, nas_gangstarr!:)
ilixandru
29-12-2005, 03:20
Acum vad si eu threadul asta... Asa ca ...va urez tuturor sarbatori fericite ...La Multi Ani !
Sa se umfle brandu pe voi ... in mod natural , cum spuneau predecesori mei , sa continuati tot asa cu forumul ca e super ok(momentan mai mult amuzant decat informativ:p , va rog nu o luati ca pe un repros:cool: ci mai degraba ca pe o constatare)...
A da si mai ales sa fiti iubiti si sa iubiti... de preferinta de si pe aceeasi persoana.;)
Toate cele bune in 2006!
La Multi Ani!!!
Sarbatori fericite tuturor!
PT BIANCA: VAD CA INCA NU MI-AI SCRIS NIMIC, SPER CA NU AI PIERDUT MAILUL MEU. ASTEPT VESTI DE LA TINE. PUPICI
scuze ca inca nu ti-am scris dar am fost super ocupata cu pregatirile pentru revelion.promit ca o sa-ti scriu dupa anul nou.sper ca nu esti supy.pupici
Dr.S.Damian
30-12-2005, 09:11
Voi doua ati auzit de PM?
Ca ma supy eu... :D
sorry...oricum, la multi ani tuturor si sa va distrati de revel!:D
VIOREL67
30-12-2005, 18:31
si noi va dorim un an nou fericit si plin de bucurii si SATISFACTII
Devoratorul
30-12-2005, 23:38
va plang de mila domnule viorel daca tipul din poza* Iana cu I mare* ar fi pe lista dvs la petrecere!...un tort si un porc vor fi doar pt. el...asa......cat sa nu faca rau.
VIOREL67
31-12-2005, 08:20
una este sa ma plangi tu..dar cu totul altfel este sa ma plang eu:D ....
Un an nou FERICIT si plin de BUCURII...si nu uitati...ne asteapta un an de munca si truda,dar macar sa il facem benefic pt, sufletele noastref l o a r
Devoratorul
31-12-2005, 12:40
Cum spunetzi dvs. Sanatate si un an nou mai bun!
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.