PDA

View Full Version : lolza!

canibalu
02-11-2003, 18:27
salut dle doctor.. .. am si eu o intrebare.. are ceva..daca ..inlocuiesc toate mesele..cu un produs care ajuta ..in cure de slabie..timp de 2 saptamani?

Dr.S.Damian
02-11-2003, 22:01
No way!

canibalu
02-11-2003, 22:50
Ajuta sistemul imunitar si are efecte anticancerigene datorita continutului de antioxidanti. Produsul se prezinta sub forma de pudra, administrandu-se câte o masura in amestec cu 200-250 ml apa sau sucuri hipocalorice, de doua-trei ori pe zi, in locul meselor, sau ori de câte ori apare senzatia de foame. Pentru scadere rapida in greutate SILUET-R poate inlocui cu succes toate mesele din zi, deoarece aduce organismului toate substantele nutritive necesare (vitamine, minerale, proteine etc.). Valoarea energetica: 324 calorii

uiteti ce scrie.. va cred ca nu este bine .. sa nu mananc mancare..dar cititi si dati un raspuns!

Dr.S.Damian
03-11-2003, 23:32
Ok, dar eu imi mentin parerea :)
Poti sa inlocuiesti o masa – doua, insa alimentele naturale nu pot lipsi din regimul unui om care vrea sa se mentina sanatos.

Ce vrei sa insinuezi cu poza asta? Vezi ca n-ai voie sa faci antireclama :D :D :D :D

canibalu
04-11-2003, 15:07
salz dle doctor..asta era asa o intrebare.... orcum nu sunt atat de ... nebun .sa nu consum mancare si sa mananc ..numa prafurii ..:))

cu poza asta... nimik adik ala sunt eu :)):cool:

VIOREL67
04-11-2003, 17:11
pai de ce nu spui frate asa?
pune-o la avatar sa stim si noi cu cine stam la barfa...daca mai ne permitem..oricum esti celebru si daca intri aici este o onoare pt. noi astia ......spune si tu ce suplimente folosesti de ti-ai dezvoltat asa de bine facialul:D

canibalu
04-11-2003, 20:47
..salut! pai nu stiu cum so pun la avatar ...dak ma ajuti am sa o pun .. ..pai 10x! .. thermo drine complx.
alta poza.. :D>:P pt : dl doctor , si viorel! a l c o o

Dr.S.Damian
04-11-2003, 22:08
Vad ca a reusit, doar ca e cam deformata.
Esti fan? :D
Ai vazut ultimul film din serie? (Freddy vs. Jason)

Apropo de filme horror: cine nu a vazut "The Ring", inseamna ca nu a vazut film horror cu adevarat...s cr a m

VIOREL67
04-11-2003, 22:13
asta este forum care are tenta medicala..si uite cum moderatorul ..ne invata ..sa ne trozneasca inima in noi:eek:

Dr.S.Damian
04-11-2003, 22:28
Trebuie sa traiasca si colegii mei cardiologii, nu?
:D :D

canibalu
05-11-2003, 14:25
da e cam deformata..! da sunt un faN ..al filmelor horror ,razboi etc ..
din pacate.. nu am avut de unde sa iau filmu Freddy vs. Jason ..am un vecin care face cd-uri..dar el nu il are..dar am sa il vad
am vazut " the ring " ii fain filmu .. ..aham pai viorele sper ca nu stai rau cu inima :D ..

canibalu
05-11-2003, 15:20
aprop..care a fost primu film vazut ..(horror) ? si la ce varsta ?
primu meu..film de graza vazut de mine a fost NIGHT OF THE LIVING DEAD..si l-am vazut la 10 ani..si eram .. singur acasa..intr-o zi de toamna..afara era intunecat..si ploua..i eu nu mai puteam de frica......dar bine ..inainte sa vad..filmu asta..am vazut si altele..dar asa..la varsta aia mi sa parut cel mai fain ..si cel mai infricosator....am vazut inainte si Dracula, etc ! bafta!

Dr.S.Damian
05-11-2003, 17:55
Eu imi aduc aminte ca am vazut prin clasa 7-a niste fime la video (pe vremea aia singurele lucruri horror pe care le vedeai la TV, erau vizitele de lucru ale lui Tovarasu' si Cantarea Romaniei). Unul era cu niste oameni dintr-un accident de avion care fusesera inlocuiti cu androizi rai, carora li se aprindeau ochii cand urmau sa faca o nenorocire, iar altul ceva cu o mana taiata cu drujba, care mergea de una singura si facea tot felul de chestii :D
Pana acum nici un film nu m-a "marcat" ca "The Ring", pe care l-am vazut anul asta :D :D

PS Incearca sa pui poze ceva mai mici (poti sa le aranjezi cu Photoshop sau alte programe de grafica).

VIOREL67
05-11-2003, 18:18
"salut dle doctor.. .. am si eu o intrebare.. are ceva..daca ..inlocuiesc toate mesele..cu un produs care ajuta ..in cure de slabie..timp de 2 saptamani?"

poate trebuie sa mutati ce puneti aici..va rog..decenta..mai ales ca fac palpitatii cand vad pozele lui canibalu

:eek:

JohnnyBravo
26-11-2003, 18:06
Originally posted by Dr.S.Damian
Pana acum nici un film nu m-a "marcat" ca "The Ring", pe care l-am vazut anul asta :D :D

eu l-am vazut acu vreo 2 saptamani pe PC....auzisem de el ca e tare, dar....cel mai tare mi s-a parut "Blair Witch Project 1"

Referitor la "the ring" de ce nu aveau voie (cum a zis copilu) sa o scoata pe fata din fantana? Filmul a fost foarte interesant dar...SF! adica nah chestii care efectiv n-au cum sa fie reale...pe cand "Blair With Project" am zis ca e real pana cand am vazut sfarsitul.... (inceputul il sarisem si stiu ca se zicea ca filmul nu-i real).
M-a prins urat de tot filmul ala si ma contraziceam cu un prieten ca el zicea ca nu-i real, dar eu care "cred" in kestii de genul magic and stuff am pus botul.... Si acum se zbarleste pielea pe mine cand ma gandes la filmul asta :D

canibalu
26-11-2003, 23:06
salz...aham ..ii super "Blair Witch Project 1"
dar a aparut si partea a2a ... .:) ..eu acuma am vazut filmu freddy vs jason..si ce pot sa zic..ca ii super... ii un film beton la care merita sa te uiti cu prietena..sa vezi cum sare pe tine de frica..lolzauri :>>>

VIOREL67
26-11-2003, 23:07
filmul l-am vazut chiar cand a fost distribuit pe ecrane la NY si sincer sa iti spun a avut priza fantastica la meltenii aia,mai ales la bugetul care la avut,oricum teroarea la rece ma lasa..rece..daca imi arata spintecari sau mate fripte poate ma inspaimant...
aici vedeti ceva mai cool
http://www.circleofaddiction.com/pamelaanderson.php
si la capitolul The Sickness

m.mihai
29-11-2003, 05:07
in sfirsit....:)
dupa lungi cautari...