PDA

View Full Version : intrebare

iza29bell
30-12-2005, 12:10
buna ziua,
sunt o mamica care dupa nastere am ramas cu 20 kg in plus. Nu e cazul acum sa-mi fac automorala ci sa trec la fapte. Mi-am propus o dieta disociata, un program de exercitii la o sala de fitness de 5 ori pe saptamana si am apelat si la un supliment nutritiv - Cut II. Nu stiu prea multe despre el...mi-a fost recomandat ca cel mai bun...desi eu am vrut sa cumpar BurnFx sau FitUp.
E bun acest suplimet...sau ar trebui schimbat? In raport cu programul de dieta si exercitii cum sa-l folosesc? Specific ca mai i-au si Spirulina. E bine sau ar trebui sa folosesc alte suplimente.
Va multumesc anticipat, izuca

Dr.S.Damian
02-01-2006, 11:13
Parerea mea este sa renunti la regimul disociat si sa mananci clasic, dar mai putin.
Te rog sa imi spui ce contine Cut II.

iza29bell
02-01-2006, 13:03
In primul rand va spun la multi ani si un an plin de impliniri
apoi va raspund la intrebare:

Cuts (II) -Lipotronic Formula, chromium Picolinate, L-Carnitina
Ingrediente: B12,Calciu,Crom,Potasiu, L-carnitina,Lecitina, Colina, Inozitol,L-metionina, Acid linoleic,Acid oleic,Clorofila,Frnze de patrunjel,Pulbere de grapfruit, amestec patentat de plante(frunze de Uva Ursi,frunze de Buchu, Doggrass, Cornsilk, radacina de Hydrangea, boabe de Juniper).
Alte ingrediente: proteina din zer, acid steric, stearat de magneziu si invelis farmaceutic

Fabricat de: PROLAB nutrition Bloomfield, CT 06002 USA

Imi sigerati sa nu mananc disociat ci un regim normal cu ingrediente mai putine. ...deci un regim hipocaloric...care calorii pe zii? intre 500-1000 e bine, in conditiile unui program nesolicinat fizic da suplimentat cu exercitii fizice de fitness de 5 x 1 ora/saptamana.

Mai astept si alte sugestii din partea dumneavoastra in ceea ce priveste regimul meu de slabire...

Va multumesc mult pentru ajutor, cu stima Izabella

Dr.S.Damian
03-01-2006, 22:20
Intre 500 si 1000 este mult prea jos. Spune-mi greutatea, varsta, inaltimea si iti voi spune cam pe unde sa te opresti cu caloriile.
Produsul amintit de tine nu e cine stie ce, dar poti sa il folosesti, fara insa sa iti pui sperante exagerate in efectele lui.

iza29bell
05-01-2006, 17:29
Ceci produsul folosit de mine nu e cine stie ce, ce alt produs eficient imi recomandati pentru acccelerarea metabolismului si arderea grasimilor.
In ceea ce priveste datele despre mine: am 29 de ani, 180 cm si 88 de kg, am o activitate sedentara. Cate calorii ar trebuii sa consum sa slabesc si cata gimnastica?
Va multumesc

Dr.S.Damian
06-01-2006, 11:39
Ai putea incerca Unidyne.
Daca nu faci miscare deloc, atunci ar trebuie sa reduci regimul alimentar la 1800-2000 kcal pe zi, iar daca faci si antrenament, in zilele respective poti sa cresti la 2200-2500 kcal.
Eu iti recomand sa faci minim 3 antrenamente de 45-60 minute pe saptamana - antrenamente cardio intense.

iza29bell
07-01-2006, 20:11
Va multumesc mult pentru ajutorul prompt oferit de dumneavoastra. am sa va tin la curent cu evolutia dietei mele. V-am recomandat si prietenelor mele!
Mi de multumiri, cu stima, Izabella