View Full Version : O noapte romantica
Satanique
07-01-2006, 01:25
Vreau ca subiectul acesta ca sa ne fie tuturor de folos...
Vreau sa aflu cum va imaginati voi o seara romantica in compania persoanei iubite, incepand de la invitatie si pana pe la trezire...
Poate reusim sa invatam unii de la altii...
Eu am in minte acum o seara clasica, incepand o cina romantica intr-un loc minunat, continuand cu ... "iubareala" ... si terminand cu prepararea micului dejun si servirea lui in pat ... toate acestea cu detaliile ce se cuvin
Veniti voi cu idei diferite...
hmmmmmm...oare de ce ne cramponam mereu de clisee?sincer pe tine te face fericit o astfel de seara?te simti implinit in adancul sulfetului?de ce nu lasi imaginatia sa zboare?de ce nu spui ceea ce iti cu adevarat iti aduce un zambet in inima?:)
pt mine o seara romantica nu inseamna neaparat sa fac dragoste, o seara romantica inseamna sa ne alintam unu pe celalalt, sa ne prostim ca niste copii, sa ne jucam(si nu ma refer la ce va ganditi voi:D )...pur si simplu timpul petrecut cu el e romantic,nu trebuie neaparat sa existe un decor special pt starnirea sentimentului de "romantism"...uit de timp sau poate timpul se opreste sa ne priveasca, tot ce e in jur se topeste si nimic nu mai slujeste legilor ratiunii...
Drakudemine
19-01-2006, 11:03
Frumos spus Ioanna, sunt de acord cu tine. Pot aparea momente foarte romantice cand petreci timp cu o persoana. Poate sa apara din senin si e mult mai frumos decat daca e planificat.
Satanique
24-01-2006, 17:24
o seara romantica.........
mai, Sat, sa stii ca poza e super misogina...:mad:
Satanique
24-01-2006, 19:52
stiu, era doar o gluma, fara suparare
macho_man
13-02-2006, 20:29
Ai dreptate Ioana!
reteta de succes pt o seara de neuitat incepe cu preludiul
O seara romantica e o seara cu iubita mea. Nici nu e nevoie de altceva.
bine zis, Nicusor. nici nu e nevoie de mai mult
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.