PDA

View Full Version : regenon

VIOREL67
04-11-2003, 19:50
cred ca am postat-o deja in trecut dar dhhh..lecitina nu servesc inca..:))
am citit in memoratorul de medicamente si mi sa parut destul de interesant..care este parerea dumneavoastra in privinta lui.
Nu de alta dar la mine in casa se ma gaseste una alta si ma gandesc sa le halesc:D
nu cred ca aici este locul de postat pt. regenon dar daca rubrica pt. obezi nu aveti am pus-o si eu:rolleyes:

Dr.S.Damian
04-11-2003, 22:36
Regenonul este un derivat amfetaminic (stii, drogurile acelea care te fac sa te simti de parca ai dormit o saptamana si esti superodihnit...), care are si efect anorexigen (adica taie pofta de mancare de la nivel central). Bun ca adjuvand in tratamentul obezitatii, insa numai in asociere cu regim si efort. Altfel – efectul “yo-yo” de care am mai vorbit, daca iti aduci tu aminte.
Regenonul intra la categoria medicamente speciale, deci nu se da fara reteta (teoretic). Asta pentru ca are si efecte pe sistem nervos, iar cei cu probleme depresive sau anxioase pot sa isi agraveze situatia.

VIOREL67
04-11-2003, 22:42
se vede dupa cum tastez ca sunt rau depresiv....daca mi-am pus pe tastatura protectie de tabla :D