radu_costel
04-11-2003, 23:17
Domnule doctor as avea unele intrebari legate de alimentatie.Am un program de antrenament care se intinde de luni pana vineri,fiecare grupa o data pe saptamana.Datorita programului destul de dezordonat nu am timp de cele 4 mese(carne slaba 10-200gr,cartofi paste ...100-150gr,legume 100-200gr).Antrenamentul il fac pe la 19-20.dupa aceea consum bineinteles proteina.Precizez ca ajung sa mananc maxim 3 mese mancare solida si una shake dupa antrenament.As putea adauga in loc de 2 mese pierdute batoane(de exemplu Musli Pro Diet de la Nutrend datorita gustului bun)?ca proteina dupa antrenament ar fi buna una cu 50 gr din zer si 60 carbo sau ar fi de ajuns 50 gr (milk&egg) care are doar 14 gr carbo.Ce credeti?Ce-mi recomandati?De precizat cred ca sunt endomorf(asa tin minte ca mi-a iesit la test 60-70%endo si restul mezo).Stiu ca dupa antrenament corpul are nevoie de carbo destui cam 60-100 gr.Acum folosesc Milk&Egg+creatina+vitamine.Peste 2-3 saptamani creau sa incep sa iau Animal Pak si o proteina din zer.Ma gandesc la un Mrp.Ce parere aveti?Proteina o iau doar dupa antrenament ,la shake ma refer.Dar cu batoanele?Oah ce compunere am facut!!!Sper s-o cititi si sa-ni dati un raspuns.Va multumesc anticipat!!!