View Full Version : Intrebare
Rune_Lange
21-01-2006, 10:29
Sunt rezident pe MF anul 1.Mie mi-ar placea sa devin medic de familie dar ma gandesc ca e f greu de gasit loc de munca dupa rezidentiat..apoi de gasit pacienti care sa se inscrie la mine ,etc.De aceea sunt f nehotarat daca sa merg in continuare cu asta sau sa dau dinnou rezidentiatul anul asta pe altceva.
Deci intrebarea mea este: cat de greu este ca un tanar medic med de familie care tocmai a terminat rezidentiatul sa isi gaseasca post?In Bucuresti...sau in provincie.
Dr.S.Damian
22-01-2006, 16:44
Draga coleg,
Nu stiu daca sunt cel mai in masura sa iti raspund la aceasta intrebare. Eu acum termin anul 1 de rezidentiat pe MF.
Din cate stiu eu, in provincie (in special la tara) e destul de usor sa gasesti un post si sa iti faci lista - cu cat localitatea e mai izolata si mai "defavorizata" cu atat e mai usor.
In Bucuresti si in orasele mari este greu, mai ales daca nu ai pe nimeni care sa te sustina... intelegi la ce ma refer.
Nu e totul sa iti gasesti un post. Dupa aceea incepe lupta cu alcatuit lista de pacienti. Salariul este mic la inceput, munca destula, satisfactii materiale mici...
Parerea mea este sa te gandesti foarte bine, sa iei in calcul toate variantele si sa nu te cramponezi pe o singura idee. Eu asa procedez.
Succes!
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.