View Full Version : Eveniment Fitness
Dr.S.Damian
24-01-2006, 14:02
http://www.experiencefitness.ro
In 28-29 ianuarie se va desfasura la Sala Palatului acest eveniment organizat de catre World Class Romania.
Dupa cate se pare, va fi un eveniment de amploare, la care merita sa veniti.
Eu voi participa cu un seminar de nutritie/fitness, sambata la ora 13.
Satanique
24-01-2006, 15:53
eeee.... as veni, am vazut reclama la televizor acum 3 zile... e departe Bucurestiul dar mai si lucrez sambata... asa ca...
Succes, Dl. Damian!
Dr.S.Damian
24-01-2006, 18:06
Multumesc :)
Dr.S.Damian
29-01-2006, 11:02
Poze de la eveniment (http://www.doctor.info.ro/html/fitness_revolution_-_intro.html)
Satanique
29-01-2006, 12:34
Felicitari Dianei!
Totusi ma mir ca nu a castigat o unguroaica....poate ne dati detalii de la concurs, punctajele pe runde...
Dr.S.Damian
29-01-2006, 14:57
Nu stiu punctajele, dar in mod sigur vor fi afisate pe siteul oficial la Federatiei Internationale de Fitness http://www.fitnesssport.org
Diana OPrea...nu cred ca am mai auzit de ea...:confused: dar felicitari sincere si ei si tie, dle doctor!:D
Dr.S.Damian
30-01-2006, 20:10
Mersi.
De Diana nu ai auzit fiindca nu a participat decat in circuitul IFF.
Satanique
30-01-2006, 21:15
Am mai vazut-o pe Diana la cateva concursuri pe Eurosport, nu m-a impresionat in trecut, poate pentru ca a avut o concurenta mai puternica atunci, erau doua unguroaice mereu pe podium...
Cred ca la acest concurs a fost aproape pefecta... felicitari! E un amre pas inainte pentru fitnes-ul din Romania, sper... oricum nu suntem un popor cu prea multi oameni grasi
Dr.S.Damian
30-01-2006, 21:44
Concursul o sa fie transmis candva pe Prima si pe Eurosport, dar nu stiu exact data. Merita sa il vedeti.
Originally posted by Satanique
oricum nu suntem un popor cu prea multi oameni grasi
oare?!esti cam optimist...oricum, daca nu suntem inca, in curand vom deveni...la cati oameni grasi vad eu pe strada...insa sper din suflet sa ma insel!m o t o r
Originally posted by Dr.S.Damian
Concursul o sa fie transmis candva pe Prima si pe Eurosport, dar nu stiu exact data. Merita sa il vedeti.
da ne anunti si pe noi inainte, bine? eu tare mult as vrea sa-l vad..
Dr.S.Damian
31-01-2006, 14:19
O sa va anunt, dar nici eu nu stiu cand este. Sper sa dea si concertele dintre runde, fiindca dupa parerea mea au fost misto.
O singura faza a fost de cacao: a cantat Morandi si l-a pus necuratul sa arunce cu confetti din staniol, care s-au electrizat de covorul din cauciuc (cred) pe care urmau concurentele sa isi desfasoare programul liber.
Asa ca a trebuit sa se intrerupa concursul vreo 30 de minute ca sa se faca curat pe scena (cu maturi, aspiratoare si in cele din urma manual...)
wow...nasol...da poate a facut dinadins ca sa castige concurenta cu care tinea el si celelalte sa se pravaleasca pe jos:D
Dr.S.Damian
31-01-2006, 21:04
Asa o fi fost... cum de nu mi-am dat seama :D
Cert e ca il injurau organizatorii... (am stat langa unii dintre ei, in primele randuri)
eu l-as fi paletat...pai, cum nu stai putin sa te gandesti ca zadarnicesti munca unor oameni?:confused:
Dr.S.Damian
01-02-2006, 10:00
Nu cred ca si-a dat seama ca o sa produca o asemenea incurcatura.
Satanique
05-02-2006, 08:02
Pe 06 feb la ora 01 se va transmite inregistrarea CM de fitness
Cam tarziu si sper sa merite....luni lucrez de la 6...
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.