View Full Version : ?problema?
macho_man
27-01-2006, 20:02
as avea si eu o intrebare: stiu pe cineva care a facut sex la 15 ani... dar chestiaa era ca el era "GAY" si acum are o problema, penisul ii este foarte mic si are neovie de ajutor...
sex_and_me
27-01-2006, 20:17
Buna sunt si eu tot nou pe aici! Ti-as da un mic sfat: nu ai face bine daca te-ai afla printre ei... si 2. depinde in ce conditii
uhhhh...nu cred ca afecteaza treaba ca si-a inceput viata sexuala la 15 ani marimea penisului, ar fi absurd. sincer, n-am mai auzit si nu cred ca asta e cauza. penisul creste cat ii e dat sa creasca, presupun...e ca si cresterea in inaltime...cat e mostenirea genetica, atata cresti, nu poti mai mult.f l o a r
Daca stii engleza calumea incearca thundersplace.com
macho_man
13-02-2006, 20:22
srry...curiozitatea ma omora...logic ca nu ma aflu printre ei...si ms pentru site...desi nu cred ca ma preocupa pe mine treaba asta!m o n a
Fortzaedi
23-03-2006, 00:14
Cum ar fii sa te uiti la c---- altui barbat si sa zici :DAAA.YAAAAAAAAAAAAK
BLEAHHHHHHHH.Creste cat creste si pe urma face stop cred ca e blestem de gay :) glumeam.Cum adica era acum cum e????Da cu moneda?
eu sincer cred ca probleme exista in multe cazuri doar la nivel psihic sub forma de temeri sau complexe si trebuie treptat eliminate...
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.