View Full Version : Slabire
Buna ziua,
Am reusit pe parcursul a 5 luni sa dau 30 kg jos cu dieta disociata. E adevarat ca nu am pus pe mine decat un kg in patru luni pe care l-am dat jos de cand merg la sala (fitness). Ce program recomandati pentru definire? Greutatea mea este 72 kg si inaltimea 1,70m. E mai eficient aerobicul sau fitness-ul? Imi place sa lucrez la stepper, la bicicleta si la banda... Momentan nu mai tin dieta...
Multumesc,
Aura
Dr.S.Damian
31-01-2006, 22:08
Iti propun o combinatie de aerobic si fitness.
Ana-Maria
13-04-2007, 17:13
Buna ziua!am citit ca a-ti slabit 30 kg in 5 luni cu regimul disociat!as vrea sa imi scrieti si mie reteta deoarece am mai incercat sa tin si eu acest regim si a dat doar rezultate pe moment,dar avand in vedere ca exista mai multe tipuri.... Am ap 18 ani 1,69cm, si 59kg!Va multumesc
Buna ziua!!! Imi puteti recomanda un program de fitness + aerobic de 4 ori pe saptamana...Am inaltimea de 1,96 si 115 kg si imi doresc sa ajung la greutatea optima pt inaltimea mea
Va multumesc!!!
Salut!Puteti sa-mi recomandati un program de slabit?.Am 14 ani ,1,77m si 75 kg.As dori sa mai slabesc aprox 10kg pentru a avea o grautate normala si daca se poate si masa musculara in plus.
Multumesc!
Cristian Neagu
01-07-2007, 07:50
Incearca INOTUL si evita dulciurile.Lasa calculatorul si iesi cu bicicleta sau rolele in parc.
Inotul nul pot practica,daca puteti sami dati o alternativa vas ramane recunoscator.Insa cu bicicleta fac in fiecare zi vreo 10km>dulciurile ce sa mai spun.....Mai mananc inghetata odata p zi deci nu prea multe.O
Cristian Neagu
02-07-2007, 07:52
Putin cu bicicleta 10km/zi , inghetata continue de 5 ori mai multe calorii decit consumi tu in cei 10km.
Atunci nu o sa mai mananc inghetata si o sa merg mai mult cu bicicleta.Dar totusi nu aveti o alternativa pentru inot?ms mult
Cristian Neagu
03-07-2007, 07:00
Dar ce ai cu inotul. nu stii sa inoti?Eu sunt prof de inot asa ca daca esti din Buc dupa 15 iulie poti sa vii la mine la cursuri.Daca nu vrei ,poti sa mergi pe role sau sa joci fotbal dar beneficiile sunt mult mai mici decit ale inotului.
nu sunt din Bucuresti.Si nu pot inota fiindca am rau d mare.(e o poveste mai lunga).Fotbal pot juca,ms.
Cristian Neagu
03-07-2007, 17:48
Ok inteleg ,eu am rau de inaltime.Incearca sa adaugi efort aerob si vei slabi mai usor.Eu am inceput sa joc tenis cu piciorul seara si se simte!
M-am speriat putin cand ia-ti raspuns "10 km e putin pt. bicicleta" ..... Eu in fiecare zi fac la bicicleta [la sala] aproximativ 25km , vreo ora si 5-15 minute , cate 2 minute la viteza si intensitate mica si 3 minute intensitate si viteza mari ..... si ma gandesc ca daca acei 10km ia-ti etichatat ca "foarte putin" atunci nici 20-25 n-o fi mare lucur, insa yo chiar in acea ora de pedalat depun un efort foarte mare ...... Chiar vroiam sa intreb undeva pe forum daca sa trec zilnic de 20-25km si 70 min. pe bicicleta .... sau ar fi prea mult ? Am luat-o progresiv pana acum ... acum o luna si putin cand am intrat la sala dupa 4 minute pe bicicleta eram rupt :)
si eu am rau de inaltime si e extrem de enervant :} cred ca pentru asta nu aveti vreo sugestie :D .....
Cristian Neagu
04-07-2007, 07:44
M-am speriat putin cand ia-ti raspuns "10 km e putin pt. bicicleta" ..... Eu in fiecare zi fac la bicicleta [la sala] aproximativ 25km , vreo ora si 5-15 minute , cate 2 minute la viteza si intensitate mica si 3 minute intensitate si viteza mari ..... si ma gandesc ca daca acei 10km ia-ti etichatat ca "foarte putin" atunci nici 20-25 n-o fi mare lucur, insa yo chiar in acea ora de pedalat depun un efort foarte mare ...... Chiar vroiam sa intreb undeva pe forum daca sa trec zilnic de 20-25km si 70 min. pe bicicleta .... sau ar fi prea mult ? Am luat-o progresiv pana acum ... acum o luna si putin cand am intrat la sala dupa 4 minute pe bicicleta eram rupt :)
Bicicleta stationara e mai sofisticata, poti creste gradul de efort.Mai e si virsta si greutatea individului in ecuatie.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.