PDA

View Full Version : administrarea suplimentelor

Sergiu
07-11-2003, 14:32
Folosesc de ceva timp concentrate proteice shi sunt multzumit de rezultate (okay, recunosc intotdeauna vrei mai mult :) ) ...pana acum luam doua doze in ziua de antrenament shi una in cele libere....luam o doza imediat dupa antrenament shi una sera inainte sa ma culc, am urmat aceasta retzeta pt ca am citit in cateva articole cxa refacerea se face in procent de 80% in timpul somnului shi e necesar un aport de nutrientzi.......in unul din articolele sale domnul Uceanu mentziona ca marea majoritate dintre culturishti chiar se trezesc in timpul noptzii pt a mai lua o portzie de proteine........
In fine, azi am citit in programul indicat de dumnealui pentru : 4zile de antrenamen - endomorf ca cel mai bine se administreaza proteinele dupa antrenament shi imediat dupa trezire ("sculare" e termenul folosit de dumnealui dar ma gandesc ca mai citesc shi fete forumul asta :)) f l o a r
Cum credetzi ca e mai bine????? seara inainte de culcare sau dimineatza ?? (mentzionez ca am un mic dejun destul de bogat..lapte oaua, branza etc)

Dr.S.Damian
07-11-2003, 23:12
In situatia in care mic dejunul exista si e bogat in alimente cu multe proteine, atunci as zice sa iei numai seara. “Sculatul” peste noapte e deja prea mult pentru un practicant amator de culturism. Este mai important sa ai un somn odihnitor si neintrerupt.