Sergiu
07-11-2003, 14:32
Folosesc de ceva timp concentrate proteice shi sunt multzumit de rezultate (okay, recunosc intotdeauna vrei mai mult :) ) ...pana acum luam doua doze in ziua de antrenament shi una in cele libere....luam o doza imediat dupa antrenament shi una sera inainte sa ma culc, am urmat aceasta retzeta pt ca am citit in cateva articole cxa refacerea se face in procent de 80% in timpul somnului shi e necesar un aport de nutrientzi.......in unul din articolele sale domnul Uceanu mentziona ca marea majoritate dintre culturishti chiar se trezesc in timpul noptzii pt a mai lua o portzie de proteine........
In fine, azi am citit in programul indicat de dumnealui pentru : 4zile de antrenamen - endomorf ca cel mai bine se administreaza proteinele dupa antrenament shi imediat dupa trezire ("sculare" e termenul folosit de dumnealui dar ma gandesc ca mai citesc shi fete forumul asta :)) f l o a r
Cum credetzi ca e mai bine????? seara inainte de culcare sau dimineatza ?? (mentzionez ca am un mic dejun destul de bogat..lapte oaua, branza etc)
In fine, azi am citit in programul indicat de dumnealui pentru : 4zile de antrenamen - endomorf ca cel mai bine se administreaza proteinele dupa antrenament shi imediat dupa trezire ("sculare" e termenul folosit de dumnealui dar ma gandesc ca mai citesc shi fete forumul asta :)) f l o a r
Cum credetzi ca e mai bine????? seara inainte de culcare sau dimineatza ?? (mentzionez ca am un mic dejun destul de bogat..lapte oaua, branza etc)