PDA

View Full Version : auzul

VIOREL67
07-11-2003, 23:25
experiente diverse :

ce am retinut mi sa parut destul de important pt. a face diferenta ,capacitatii noastre auditive.
pasarile pot discerne vibratii cuprinse intre 40-25000hertzi,mamiferele 30-50000,pisica 60-65.000,toate percep convulsiile si vibratiile telurice care anunta catastrofa...si omenirea cu aparaturi de milioane de us ..oha(asta asa ca tot imi este frica mie de cutremure..ma ..pe mine de frica)

Dr.S.Damian
07-11-2003, 23:31
Ai vazut cum determina nentu' Hancu cutremurele: observand animalele si studiind atmosfera cu fereastra larg deschisa. High technology!

VIOREL67
07-11-2003, 23:39
nentu' Hancu "...nu are termopan la geam:D .
hai care se da viteaz si spune ca nu se kk pe el de la cutremur/eu dau si branci lui vecinul de la etajul doi sa ies mai repede(sper din toata inima sa fie un subiect DOAR de amuzament )
cum procedezi DOCTORE?esti domn..dai avans sau esti primul?:D

Dr.S.Damian
07-11-2003, 23:44
Nu stiu, desi mi-am pus problema...
Singurul cutremur pe care l-am simtit a fost cel din 86, si stiu ca mi-am amintit sa stau sub pragul usii, fara sa o iau la goana pe scari (multumita parintilor mei care mi-au facut la timp "instructajul").
E mai bine nici sa nu ne gandim la asa ceva. Ce faci atunci nu are nici o legatura cu ce gandim "la rece".

PS Pe vecina de deasupra, care ma innebuneste cu manele date tare, as arunca-o eu de la geam, fara sa fie nici un cutremur :D :D

VIOREL67
07-11-2003, 23:49
nu este problem...ma mut eu la mansarda(nu deasupra ei:)) )
sincer stiu ca este o discutie la rece si mult mai bine este asa dar crd ca este singurul lucru care intradevar ma sperie.oricum am pisoi in casa si le este baza...sforaie mai tare ca vecinul de apartament

Dr.S.Damian
07-11-2003, 23:54
Si eu am 2 pisici. De cate ori le vad ca devin brusc atente si tensionate, nu pot sa nu ma gandesc ca poate... cine stie...
Dar de obicei au auzit ceva afara.
As minti sa spun ca nu mi-e frica de cutremur. Mi-e frica mai ales de ce se intampla dupa (in cazul in care scap), intr-o tara atat de dezorganizata.