PDA

View Full Version : l-carnitina & Nutrifort-R

canibalu
08-11-2003, 19:26
L-CARNITINA
Descriere produs:
Este o substanta a carei functie principala este de a facilita transportul si metabolismul acizilor grasi in celula, unde sint oxidati si transformati in energie. |n afara imbunatatirii performantelor atletice si a starii de sanatate a aparatului cardiovascular, L-Carnitina este utila in cazul persoanelor supraponderale sau obeze, care doresc sa slabeasca. Studiile au demonstrat ca administrarea a 2 g de L-Carnitina pe zi, impreuna cu un program de exercitii si regim alimentar au produs o scadere semnificativa a greutatii corporale. Suplimentarea cu L-Carnitina poate mari cu pina la 70% cantitatea de grasime metabolizata de organism.
Mod de utilizare:
Se recomanda administrarea a 1-2 grame pe zi, cu 30-60 minute inaintea antrenamentului. Masura din interiorul flacoanelor, rasa, contine 1 g de pudra.
Recomandari:
- acceleraza metabolismul lipidelor, favorizind oxidarea lor la nivel celular; - mobilizeaza depozitele de grasime; - mareste performantele fizice si rezistenta la efort; - reduce nivelul colesterolului si trigliceridelor.
Ingrediente:
L-Carnitina

NUTRIFORT-R
Descriere produs:
Este un concentrat de carbohidrati, proteine, vitamine si minerale (cu arome de vanilie, ciocolata, tutti frutti) recomandat pentru cresterea rapida in masa musculara. O portie reprezinta 90 g de produs si pentru o crestere accelerata a masei musculare.
Mod de utilizare:
Se recomanda doua-trei portii pe zi. O masura contine 35g.
Recomandari:
Se recomanda pentru cresterea masei musculare.
Ingrediente:
Carbohidrati polimoleculari, lapte, izolate proteice, vitamina C, vitamina B6, pantotenat de calciu, oxid de magneziu, indulcitori alimentari.
Compozitie nutritiva:
- 80 mg
Calciu , mg 200 mg
Grasimi 1%
Hidrati de carbon 65%
L- FENILALANILA 1007 mg
L- IZOLEUCINA 1201 mg
L- LEUCINA 1949 mg
L- LIZINA 1624 mg
L- METIONINA 332 mg
L- VALINA 1209 mg
L-TREONINA 1123 mg
L-TRIPTOFAN 365 mg
Magneziu , mg 150 mg
Minerale 3,5%
Proteine 25%
Sodiu , mg 100 mg
Vitamina A, mg 0,5 mg
Vitamina B5 , mg 10 mg
Vitamina B6 ,mg 5 mg
Vitamina C , mg 50 mg
Vitamina E, mg 2 mg
Vitamina K, mg 1 mg
Vitamine 0,5%

as putea combina aceste 2 produse pt a da jos grasimea si a pune masa musculara? ..daca da .. cum sa le iau? .

Dr.S.Damian
09-11-2003, 22:42
Nutrifortul nu e o idee prea grozava intr-un regim de slabire, fiindca are prea multi carbohidrati. Poti folosi un concentrat proteic (de exemplu Ideal protein) cu care sa inlocuiesti masa de seara si sa mai iei intre mese, cand ti-e foame.
Carnitina este ok. o iei in asociere cu efort aerob.

canibalu
24-11-2003, 17:06
salz dle doctor.. si bine ai venit :>>..deci eu am dat comanda..la ideal protein, si la amino R ... si am carnitina de 250mg ..(2 pastile pe zi )
AMINO-R
Descriere produs:
Formula produsului asigura un echilibru stabilit stiintific pentru a avea o crestere musculara optima si o recuperare rapida dupa antrenament. Creste rata metabolica, asigura o mai buna oxigenare a muschilor si foloseste grasimile pentru energie. Nu contine zaharuri si grasimi. Este 100% natural.
Mod de utilizare:
Se recomanda servirea unei portii a cate 4 tablete, de trei ori pe zi, dintre care o portie, imediat dupa antrenament. Pentru sportivii de performanta, se recomanda dublarea dozelor.
Recomandari:
Se recomanda servirea unei portii a cate 4 tablete de trei ori pe zi, din care una, imediat dupa antrenament. Pentru sportivii de performanta se pot dubla dozele.
Ingrediente:
Concentrat superproteic
Compozitie nutritiva:
Acid L- ASPARTIC 249 mg
Acid L- GLUTAMIC 766 mg
L- ARGININA 144 mg
L- CISTINA 12 mg
L- FENILALANILA 178 mg
L- IZOLEUCINA 218 mg
L- LEUCINA 331 mg
L- LIZINA 296 mg
L- METIONINA 98 mg
L- PROLINA 361 mg
L- TRIOZINA 227 mg
L- VALINA 256 mg
L-GLICINA 70 mg
L-HISTIDINA 107 mg
L-SERINA 216 mg
L-TREONINA 174 mg
L-TRIPTOFAN 63 mg

cum trebuie luati aminoacizi .. deci eu am inteles ,..sa iau de la unele persoane..dupa antrenament cate 8 pastile ? nu ii prea mult ..sau cum ? mersi!
f l o a r

canibalu
25-11-2003, 11:32
salz... mai am o intrebare... eu acuma am racit .. adik imi haraia pieptu..si am luat..Acc...are ceva..dak iau Acc..si dak iau si proteine,carnitina si aminoacizi ..mersi!:p :p

Dr.S.Damian
29-11-2003, 17:50
Nu se intampla nimic daca le combini.