PDA

View Full Version : probleme cu erectia...

golem_goliath
15-02-2006, 18:48
buna ziua domnule doctor!am luat acum 3-4 luni steroizii injectabili....si m-a afectat f mult...,momentan penisul meu poate avea o erectie normala...da dureaza f putin asta...si nu stiu ce sa fac...ca sa pot avea si eu un act sexual normal.
multumesc

Dr.S.Damian
16-02-2006, 20:41
Du-te si dozeaza-ti testosteronul plasmatic. Ar fi bine sa te vada un endocrinolog.

ioanna
17-02-2006, 17:25
buna ziua domnule doctor!am luat acum 3-4 luni steroizii injectabili....si m-a afectat f mult...,momentan penisul meu poate avea o erectie normala...da dureaza f putin asta...si nu stiu ce sa fac...ca sa pot avea si eu un act sexual normal.
multumesc

invatatura de minte pt cei care doresc sa o ia pe calea steroizilor! imi pare rau sincer pt tine...

Nicusor
26-02-2006, 20:43
Ioanna, da omu n-o murit inca...nici nu i-o picat jos...

ioanna
01-03-2006, 19:43
inca nu, dar daca o sa continue cu steroizii... de asta sunt eu impotriva lor! si oricum, lumea nu intelege de sfat bun, doar cand vede ce li se intampla altora poate baga la cap. poate, desi ma idoiesc...imi pare rau pt el si o zic fara sa-mi bat joc! nu rad de necazurile altor, Nicusor!m a d

Satanique
03-03-2006, 21:17
stii cum e si cu reclamele impotriva fumatului... tot degeaba, te lasi dupa ce mori...

zma_84
05-03-2006, 19:52
eu zic k nu ai facut cura cum trebuie.steroizii sun utili dc acea cura e facuta ca la carte si nu sunt folositi exces.sunt atatia care ii iau de atata timp si nu au nimic dc au facut cura cum trebuie.nu stiu dar voi priviti prea rigid problema asta.traim intr-o tara democrata.dc omul vrea sa se dopeze spuneti-i mai intai care sunt avantajele si dezvantajele si dupa aia lasati-l sa faca ce vrea.mai nou a aparut dopajul genetic deci subiectul asta e deja obositd u e l

Nicusor
06-03-2006, 20:25
Dopaj genetic? Ce-i ala?