PDA

View Full Version : Naposim

Vlad_M
10-11-2003, 21:47
Am si eu o intrebare...am inceput de 1 zi o "cura" cu naposim 15mg/zi(3 pastile)..am de gand sa iau timp de 1 luna...mai iau pe langa liv52 pt ficat..si proteine mega mass 3000 de la universal...Dupa ce terminat de luat naposim-ul ce ar trebui sa fac ca sa nu pierd prea multa masa? Si dupa ce termin cu naposim sa mai iau liv52?

VIOREL67
10-11-2003, 22:33
salve..am si eu o intrebare?dupa ce ne anunta oficial ca ,cateva zile se sisteaza consultanta si se lasa cu incredere forumul sa discutam civilizat de cu totul alte teme ,vi acum cu o intrebare de 100 de puncte..naposim pt. o luna si ficatul?si mai vi sa specifici si un produs care nu este agreat de Redis..ciudat....
nu pot spune ca esti incepator ca daca te decideai sa incepi o "cura"(cu totul ca si aici este un semn de intrebare ca ai pus ghilimele,stiind ca se spune ciclu...frumoasa incercare..dar pacat...
sanatate si discutam oricand despre altele aici:(

Vlad_M
10-11-2003, 22:36
Ok then..mersi oricum...na n-am stiut ca e subiect sensibil...pt ca am mai vazut si alte discutii despre steroizi pe forum..dar in fine..irelevant.

VIOREL67
10-11-2003, 22:45
Vlad_M
scuze poate gresesc si sunt putin paranoia..dar crede-ma mi sa parut ciudat.
o luna ciclu este destul de lung...
nu este un subiect tabu,ca si eu am incercat ,cum cred ca majoritatea il incearca dar nu aici este locul lui..la consultanta cred ca este ok
.inca odata scuze..daca este cum spui tu si nu este ca mine:)

_G_
10-11-2003, 23:53
vlade, cati ani ai?
ma rog, io n-o sa te "cert" pt threadul cu naposim, dar din ceea ce ai scris, tu pari f f f f MIC, mic ca varsta, dar mic si ca experienta.......cat de logic crezi ca e sa iei ceva, si pe urma sa intrebi? pt ca tu asta faci.....in fine, ar fi trebuit sa citesti f mult inainte de lua....
eu unu' nu-s impotriva naposimuil (sunt chiar un "adept" al lui)
dar 3 pastile pe 1 luna, nu e nici mult nici putin, oricum nu vreau sa itzi dau sfaturi despre luarea naposimului, dar trebuia sa stii ca cilurile de steroizi in general se fac in scara, avand valori de la minim la maxim, coborand iar la minim (chestie pe care tu nu cred ca o stii, se vede in ceea ce ai scris)
cat despre pierderi? pai daca nu urmezi/faci un mini-ciclu bine "calculat", o sa pierzi poate destul de mult, si o sa ai si probleme (daca intrerupi doza brusc), oricum sunt multi factori care intra in discutie...

_G_
11-11-2003, 07:28
1 luna ciclu nu e putin, cilcurile au in general 6 sapt (=o luna jumate), eu o sa fac unu de vreo 2 luni jumate (nu intru in detalii)

JohnnyBravo
11-11-2003, 09:49
Universal ca si Natural Plus sunt firme "partenere" asa ca nu e problema cu produsul mentionat.
S-au mai dat sfaturi cu referire la naposim/steroizi si ce vine din partea dl doctor este "nu folosi" asta ca sa iti faci o idee!?
Efectele secundare cu o intensitate mai mica sau mai mare le vei simti/vedea...sunt persoane care si-au pastrat majoritatea castigului cu naposim dar si persoane care au pierdut kg acumulate (mare parte apa) aproape integral... Nu stiu ce tre sa faci sa iti pastrezi castigurile de masa acumulata cu napo dar stiu in general cum iti poti mentine masa: alimentatie hiperproteica, de calitate, glutamina, creatina, vitamine/minerale si bine-nteles antrenament (nu supra) si odihna :)

Vlad_M
11-11-2003, 22:12
Am citit mult inainte sa iau...si m-am interesat de la altii care iau...sau au luat...primele 2 zile iau 1psatila inainte de antrenament umratoarele 2 cate 2 pastile iar dupa aia 3 pastile cateva sapt...depinde acuma cat imi ajung...si in ultimele zile calculez eu... cand o sa vad cate mai...o sa sca dsi o sa ajung cum am pronit...deci _G_ m-am documentat mult...cat despre varsta am aproape 18 ani...si naposim nu am mai luat..nici un alt tip de steroid de fapt.. Iar sa iau mai mult de 1 luna nu stiu...eu nu vreau sa cresc enorm...am sa vad cum evoluez si functie de asta am sa mai iau sau nu...

_G_
11-11-2003, 23:29
ok, nu ti-am zis cu rea intentie, dar de obicei la sfarsitul "ciclului" nu se scade asa de brusc doza (nu la 2 zile) incearca la mai multe (iti spun tot din ce am auzit/citit), ca sa beneficiezi cat mai mult de efectele benefice si sa pastrezi cat mai multa masa si sa nu-ti apara nici acnee (caz frecvent)

Vlad_M
12-11-2003, 22:57
Ok _G_ mersi de sfat ..am sa ti-l urmez..stiu ca nu ai fost cu rea intentie...dar ti-am explicat ca m-am documentata destul :cool:

_G_
13-11-2003, 01:19
nu era tocmai un sfat, ti-am zis doar ce-am auzit, totusi e o greseala: acneea nu apare de la felul in care e administrat napo, ea apare (sau nu, desi posibilitatea sa nu apara e f mica) in general; ca sa iti dau un sfat (sper sa nu se supere prea tare dl doc., scade doza cam la 5 zile ( e o durata medie), si la ultima doza ia-o "putin" mai mult 7 zile. (hai c-ai prins idea ca faza e ca, doza trebuie scazuta din ce in ce mai putin, pt a avea cat mai multe din "avantajele" folosirii naposimului)

Vlad_M
13-11-2003, 19:16
Am inteles ideea si sper sa-mi fie de ajutor...mersi inca o data _G_

Vlad_M
13-11-2003, 19:18
aaa..cat despre acnee nu imi fac griji...pt ca merg 1 data/sapt la cosmetica...si fac solar...deci...si daca o sa-mi apara cosuri...o sa dispara urgent :D

_G_
13-11-2003, 22:35
ca ai pomenit de cosuri sa sti ca nu e chiar asa; in general acneea nu este ca o "boala" a pielii, e ceva care vine din "interior", deci s-ar putea sa nu scapi de ea in cateva zile sau saptamani.
eu de la niste suplimente proaste ( NU stricate ) am avut o acnee f urata si "deasa" (deci pe piept, umeri si maini) cam 4 luni....nu mai vreau sa- mi amintesc....

Vlad_M
14-11-2003, 23:10
_G_ as mai vrea sa te intreb ceva...Ar trebui sa iau naposim si in zilele in care nu fac antrenament...daca da...cam cat la suat din doza din zilele de antrenament?

_G_
14-11-2003, 23:31
hmmm.... intrebare f buna si cam dificila (eu am luat napo asta vara, cand nu ma antrenam cu greutai, doar alergam, l-am luat pentru "testate" si pt a-mi mari performantele)
napo se ia si in zilele de pauza, iar la 3 pastile/zi (15mg) nu e prea mult pt 1 luna (cate zile de pauza ai pe saptamana?)

personal, daca as ajunge la 4-5 pastile in ciclu, in zilele de pauza cred ca as lua numai jumatate, desi nici jumatate, as lua maxim 2 pastile, pentru a ma proteja cat mai mult (ma gandesc ca in zilele de pauza corpul nu mai e asa solicitat si n-are rost sa mai risc s-am "dereglez" ficatul & altele dand-ui niste steroizi pe care nu prea o sa ii foloseasaca deoarece e in "pauza"....ma rog asta e un "rationamet" de-al meu, nu prea e "verificat", dar mi se pare destul de "safe".......mai intreaba si tu pe cineva care a mai laut naposim destul de mult (ca perioada) poate aflii mau multe

(sa nu deviez, dar ma mir ca nimeni de pe forum nu te-a mai "ajutat", desi sunt sigur ca sunt cativa, poate destul de multi care au luat steroizi, si una e sa iei si sa simti pe tine si alta e sa citesti).....oricum sa ne spui si noua progrese tale, cu ceva date exacte...ok?

PS pt domul doctor: daca intrec masura in legatura cu "politica" folosirii steroizilor, sa ma anuntati si ma "opresc" :rolleyes:

VIOREL67
15-11-2003, 09:53
G ai spus ca nu raspunde nimeni..si consider sa postez si eu(poate chiar eu sunt "nimeni" :)) )
am incercat un ciclu plecat de la 2 pe zi +1 pana la 6 pastile cu varf2 zile si descazator la fel ,pregnil la greu..dar sincer mie unul nu mi-a lucrat cum se tot aude(rupi fiare si genul asta)si tin cont ca faceam si zilnic antrenament..chiar NU am simtit nimic,dar cum ai spus fiecare trebuie sa vada pe pielea lui ,deoarece organismul meu nu a raspuns categoric la napo.poate sunt mai ciudat eu si nu a mers..de aceea eu sunt pro sa incerc..putin ,dar ma conving de una alta.eu singurul cu care ma pune bine pe picioare este E.C.A. dar si asta il folosesc temperat si nu in abuz(daca stau sa ma gandesc ECA este mult mai periculos decat napo)
G la ce performante ai ajuns si cate cicluri ai?

VIOREL67
15-11-2003, 09:58
oricum la intrebarea lui Vlad ,ciclu se face fara oprire deoarece nu se bruscheaza organismul ,chiar de o zi.neaparat protejaza ficatul in acelasi timp.
Vlad spune ceva date despre tine te rog...fara adresa si chesti de felul asta:)) strict de sala si varsta.
Cat ai tras fara sa ai rezultate ?

_G_
15-11-2003, 14:17
:)....
"cicluri" 1 cilcu - cam 5 saptamani, incepand de la 1, maxim 4, am luat 1 data 10pastiute
performante n-am avut pt ca nu ma duceam la sala (am luat din prostie napo cand alergam crezand ca o sa-mi mareasaca perfomantele.....dar de simtit se simte pt ca am facut si cateva antrenamente cand luam, si practic cel mai bun cuvant e "se simte" bine de tot)

Dr.S.Damian
15-11-2003, 15:51
Eu zic sa sa terminati discutia asta cu naposimul. Chiar nu mai gasiti altceva de discutat? Ceva mai "natural" :)

slick
15-11-2003, 19:41
Nu mai vorbim aici despre Naposim, dar aveti grija ca astept redeschiderea consultantei sa va pun alte cateva intrebari despre Naposim. :D

Dr.S.Damian
15-11-2003, 19:47
Sper sa stiu sa iti raspund, fiindca prea multe informatii nu am nici eu. Am scris mai de mult la Terapia Cluj si le-am solicitat studii, informatii, orice, dar n-au avut bunavointa sa raspunda.

_G_
15-11-2003, 22:56
ok, o sa "termin", deoarece am ajuns la concluzia ca pentru a creste cu adevarat din steroizi, trebuie luate acele cantitati industriale (care sunt extrem de periculoase), iar cu aceste "cicluri"
nu se rezolva mare lucru, decat o umflare temporara (de la caz la caz), poate se obtine mai mult pe plan psihic.