View Full Version : Emisiunea la 10:30
Dr.S.Damian
14-11-2003, 13:51
Vedeti ca maine (15.11.2003) emisiunea e la 10:30. Am vazut si eu acum pe teletext...
Variatiile astea nu sunt din vina noastra si in mod sigur nu ne convin nici noua...
VIOREL67
14-11-2003, 22:59
multumim DOCTORE !
Acu fara suparare,vreau si eu sa cumpar un teletex ca al matale..de unde pot cumpara?
reluarea am vazut ca nu o mai arunca astia de la tvr2,stiti ceva?
reluarea am vazut-o de cateva ori noaptea pe la 1-1:30, dar nu pot sa iti spun nimic sigur
Dr.S.Damian
15-11-2003, 15:58
Viorele, daca vrei teletext ia-ti si tu un televizor mai apropiat de secolul nostru si arunca Venusul ala mostenit de la bunica :D :D
VIOREL67
15-11-2003, 16:27
daca merge de ce sa il schimb?uite asta ne-a facut tara consumatoare,dupa revolutie..,nu mai poate omul sa traga o maraseasca ca se uita urat lumea la el,si daca imi pun plachiuri la pantofii,fumez Dacia,si am masina la fel(acum ma gandeam sa o schimb..sa imi cumpar una cu piese romanesti(eu am inca o frantzuzeasca:D )..tot nu mi-ati raspun..de unde cumpar teletext?;)
Dr.S.Damian
15-11-2003, 19:48
Numai pe piata neagra gasesti, 100 de para doza. Daca vrei iti fac eu rost cu 75...
VIOREL67
15-11-2003, 20:39
asta este chiar bine..dar in primul rand nu am garou pt.Venus si o problema majora este ca din cauza sedentarismului nu i se ma vede vena..si Doamne fereste sa dau pe de laturi:D ...ceva efervescent si la lovele cip?
RELUAREA
TELETEXTUL de la SONY lui bunica si pe PIP si 100htz..100diagonala nu vad...cand este?:D
Dr.S.Damian
15-11-2003, 21:23
M-am uitat acum pe tvr.ro si este duminica la 6:30.
Eu nu am avut rubrica sambata asta, deci nu merita sa te trezesti doar pentru Uceanu
:D :D :D :D :D
Poate imi iau sanctiune de la sef ca vorbesc prostii...
:D :D :D
Serios vorbind: azi ai pierdut antrenamentul pentru brate prezentat de Florin, interviu despre suplimente cu profesorul Stefanescu si imagini de la concursuri.
VIOREL67
16-11-2003, 00:16
aia da ora pt. sa vad reluarea!
VIOREL67
20-03-2004, 13:17
nu ati modificat ora...eu nu am teletext dar am vointa.
Doctore matale de ce nu ai aparut in emisiune?
Sa nu credti ca sunt insistent dar pt. promovarea benefica a suplimentelor cred ca sunteti in masura sa mai descrieti ce inseamna suplimentarea sportivului si chiar a celui care face numai pt. sanatate.Am observat destul de insistent pe chestia asta ca majoritatea nu cunosc necesitatea suplimentari si daca vorbesc de glutamina mi se reproseaza pe la spate ca ma dopez.
Dr.S.Damian
20-03-2004, 13:24
Adevarul e ca se face o mare confuzie intre suplimente si doping.
Aici intervine rolul nostru de a face putina educatie publicului si cred ca cel mai important aspect este credibilitatea celui care face acesta educatie.
Nu am aparut azi in emisiune, fiindca nu am mai avut nici un material filmat.
Problema asta cu ora de difuzare... este intr-adevar o problema.
Asa cum am mai spus, nu depinde de noi.
VIOREL67
20-03-2004, 13:32
asta am spus-o ca sunt sigur ca majoritatea care frecventam sala si virtualul ......esential iubim felul asta de viata sa intalnit mereu cu tampenia asta.
Din punctul meu de vedere suplimentarea este benefica si pt. unii care trag dar si pt. aia care nu.
Asta se poate detaila si pe parcursul fiecarei emisiuni unde puteti explica efectele benefice la fiecare supliment in parte.
Urmaresc emisiunea cu interes,nu sunt expert dar doresc informatie buna pt. toate nivelele .
faza cu competitii ...slaba si alegerea concurentei
:mad:
Dr.S.Damian
20-03-2004, 13:41
Originally posted by VIOREL67
faza cu competitii ...slaba si alegerea concurentei
:mad:
Aici trebuie sa fiu de acord cu tine. Stiu ca e usor sa stai pe margine si sa dai cu parerea (tinand cont ca nu as putea face nici a zecea parte din programul ei), totusi nu prea i se legau mai deloc miscarile.
Sa fim totusi indulgenti, poate ca e la inceput si va ajunge o mare campioana.
VIOREL67
20-03-2004, 13:47
DOCTORE
ceri o chestie destul de nasoala...indulgenta
tu in fond ceri timpul nostru.
Poate sunt mai radical azi dar azi am un gust amar de la emisiune.
Oricum sper sa fie bine...romanul are rabdare si o gresala nu este de nereparat...daca cineva doreste asta.
Dr.S.Damian
20-03-2004, 13:54
Viorele, ce sa-ti spun...
Eu pot sa justific doar calitatea materialelor pe care le prezint eu...
Cum azi nu am aparut, nu am ce sa justific :p
Scrie si tu pe adresa de mail a emisiunii, si spune-ti oful, poate se va schimba asa cum iti doresti.
Stiu ca tu nu esti genul ala de om care critica cu rautate, ci din contra, ca sa ne ajute, deci pana la urma parerea celor ca tine trebuie sa conteze pentru noi.
Eu unul, in cazul in care o sa mai fac emisiune, chiar te-as ruga sa imi spui ce e bine si ce nu, fiindca doar primind reactii poti sa ma schimb (evident in bine).
VIOREL67
20-03-2004, 14:22
cunosc faptul ca inainte mai eram bagati in seama de Domnul Dulgheru si era benefic pt. toata lumea dar acum vad ca macar o privire de incurajare sau un sfat sau sa citeasca o opinie nu mai suntem onorati.
de scris voi scrie dar pulsul banuiesc ca se ia manual:D cu aparatul de rigoare(poate sa fie si digital)
Dr.S.Damian
20-03-2004, 14:50
Originally posted by VIOREL67
cunosc faptul ca inainte mai eram bagati in seama de Domnul Dulgheru si era benefic pt. toata lumea dar acum vad ca macar o privire de incurajare sau un sfat sau sa citeasca o opinie nu mai suntem onorati.
Nu cred ca e asa. Cristi Dulgheru e inainte de toate un om de afaceri si stie ca se poate mentine pe piata doar daca raspunde asteptarilor clientilor.
Concurenta devine din ce in ce mai acerba si in domeniul asta. Sunt atatea firme care produc suplimente, au aparut atatea reviste... probabil ca nu va mai trece mult si vor aparea si emisuni de culturism concurente. Trebuie sa fii bun ca sa poti sa rezisti.
VIOREL67
20-03-2004, 16:10
asta cunosc si mai ales se cunoaste,dar il stiu ca este maleabil si intreprinzator de nota 10 .Poate mai intra pe aci cum facea cand top era mai old si nu in formatul asta.
acum vad ca a lasat mana libera si acolo si aici dar topemisiune unde este?:D :D :D
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.