PDA

View Full Version : Obezitate...

Madallinna
26-02-2006, 07:05
Vreau sa va spun ca am 26 de ani si ca de 3 ani de zile am renuntat la fumat.... de atunci viata mea s-a schimbat in rau (chiar m-am gandit sa incep din nou sa fumez).Am luat in greutate peste 40 kg si sunt disperata...toata ziua am pofta de mancare.Am fost la endocrinolog si am fost tratata cu indiferenta (mi s-a recomandat o reteta care din cate am auzit se da la toti pacientii).Am si probleme f mari cu pielea care are un aspect urat(am acnee si multe vergeturi).Tin sa precizez ca sunt vegetariana...Ce mi-ati recomanda ca sa fac (ca sa slabesc si ca sa nu am pielea lasata) ?

Dr.S.Damian
26-02-2006, 16:47
Ce greutate, inaltime ai? In cat timp ai luat 40 kg? Ce ti-a spus endocrinologul? Ce medicament ti-a dat? Faci miscare? Ce profesie ai?

Cel mai simplu ar fi sa vii la cabinet.

Madallinna
27-02-2006, 06:58
Am 160 si 95 kg.Am luat in greutate dupa ce m-am lasat de fumat(de 3 ani de zile).La endocrinolog ,unde am fost tratata cu indiferenta,mi s-a dat un regim care se da tuturor pacientilor.De cand m-am lasat de fumat pot spune ca tot timpul am pofta de mancare(nu pot tine regim)Tin sa precizez ca am facut fitness vreo 3 luni si nu m-a ajutat deloc,ba dimpotriva mai tare m-a ingrasat....Eu am probleme f mari si cu pielea si nu stiu ce sa mai fac.

Dr.S.Damian
28-02-2006, 16:51
Ai incercat macar sa tii regimul ala?

Madallinna
02-03-2006, 08:41
Am incercat sa il tin dar nu l-am putu respecta din cauza poftei de mancare.Cat timp am incercat sa tin regimul am avut o permanenta stare de nervozitate iar pielea avea un aspect f urat....de accea am renuntat ,nu mai stiu ce sa fac...imi vine sa ma apuc din nou de fumat p l a n g

Dr.S.Damian
03-03-2006, 16:14
Ai putea incerca un tratament cu Reductil, dar trebuie sa ti-l prescrie tot un endocrinolog.

Madallinna
12-03-2006, 18:24
Am probleme mari si cu pielea care este f lasata si am multe vergeturi...In trecut am incercat multe metode(creme,sauna...) dar nu au avut nici un efect. Ce mi-ati recomanda sa fac ca sa nu imi apara altele si sa modific aspectul pielii?

dor
14-03-2006, 15:42
...imi vine sa ma apuc din nou de fumat p l a n g

Sa nu faci prostia asta ! Stringe din dinti si si considera tigara evul mediu al vietii tale.
Am fumat 15 ani aprope 2 pachete pe zi,m-am lasat, m-am ingrasat 12 kg,am slabit 16 si nu am murit .De 4 ani nu vreau sa mai aud de timpenia asta de tigara.
Capul sus; se poate !

Dr.S.Damian
14-03-2006, 20:36
Ai putea sa incerci crema Elancyl pentru vergeturi.