lem0ntree
26-02-2006, 19:50
pe scurt, povestea mea: am 23 ani si sunt(am fost) ectomorf extrem - la 21 ani aveam 1.95 si 68 kg. pana in prezent, toata viata am fost foarte slab. de la 15 ani am inceput sa merg la sala sperand ca voi acumula masa musculara mult dorita. nu luam suplimente nutritive, nu stiam prea multe despre antrenament si nici despre odihna, alimentatie; rezultatele intarziau s apara, iar dupa 2-3 luni de mers la sala, ma lasam; in ritmul asta m-am apucat si m-am lasat de vreo 9-10 ori de sala; in urma cu 1.5-2 ani am inceput sa ma documentez, sa ma antrenez mai bine, sa pun pret pe odihna, sa iau suplimente, vitamine si minerale - bodybuilding-ul a devenit religie pentru mine si am reusit sa pun 27 kg in perioada mentionata; sunt obsedat de cantar, de cresterea in greutate; ca sa va faceti o idee, dimensiunile mele actuale sunt: 1.95m; 96 kg; 36.5cm biceps; 122cm circumferinta umerilor; 112cm circumferinta toracelui, chiar la axila; 95cm peste buric(burta); obiectivul meu este: 110kg, undeva intre 45 si 50cm brat, 85-90cm burta(masurata peste buric); as fi foarte multumit sa ajung aici in 2-3 ani; si acum, intrebarea intrebarilor: daca alerg(dimineata, in fiecare zi) cred ca voi scapa de grasime, dar imi va afecta asta cresterea masei musculare si daca DA, in ce masura? am auzit multe pareri, pro si contra, mai mult sau mai putin avizate. nu as vrea sa sacrific nici macar 1 cm de pe brate sau piept(pentru fiecare cm am muncit si am platit cu varf si indesat).. daca s-ar putea sa slabesc doar din zona abdominala ar fi minunat. am atasat 3 poze cu mine de cand aveam 91 kg si 93cm masurat peste buric(acum 5 luni), pentru a va face idee cum este dispusa masa musculara/grasimea pe scheletul meu(imi sugeam putin burta in pozele astea, dar altele mai elocvente nu am). astept cu nerabdare comentariile, parerea dumneavoastra.
Cu stima,
Flavius Plesu
Cu stima,
Flavius Plesu