View Full Version : Detenta
Sakyamuni
02-03-2006, 21:21
Buna.
Practic baschetul (amator)si m-ar interesa exercitii (cu greutati) pentru imbunatatirea detentei.Am 1,80m , 72kg si o detenta de 90cm. Va multumesc anticipat.
incearca pliometria.daca faci basket, nu cred ca nu ai auzit de ea.
Sakyamuni
05-03-2006, 21:48
Ioanna, multumesc de raspuns.
Dar trebuie sa recunosc ca poliometria imi este cunoscuta numai ca un termen ce face parte din lexic si atat.:)
Practic baschetul, dar practic numai amator. Adica doar hobby, niciodata intr-o echipa sau sub indrumare.
Contez pe amabilitatea ta sa dezvolti putin primul raspuns.
Anticipat, iti multumesc din nou.
da sigur, am sa-ti spun in detaliu din secunda in care voi vb cu prietenul meu. si el e baschetbalist si doar mi-a mentionat in treacat de acest tip de antrenament pe care il practica baschetbalistii profesionisti pt a sari mai sus. in curand iti voi raspunde exact.
carter_15
08-03-2006, 20:23
Salut,
Am facut basket de performanta 6ani de zile,shi am terminat acum 1 an junioratul si am detenta 1.10 fara sa fii facut exercitzii sau ceva special pentru asa ceva....Din ce am vazut la colegi k faceau pt detenta e sarituri cu coarda si scari.....alergat la scari,cu sutele si miile....Asta recunosc ca am prins si eu intr-o vara 5sau6 antrenamente de scari la stadion....Oricum...bafta si spor la treaba...ar trebui sa incerci sa joci si de performanta....e o diferenta imensa ;)
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.