PDA

View Full Version : vreau sa arat ok

Unregistered
24-11-2003, 20:46
Buna , ma numesc CRISTINA ,si am si eu niste intrebari ,vreau sa am in primul rind vointa ,oare am gresit doctorul? nu dar vreau sa arat ok si cred ca nu prea i-mi mai iasa am 1,60 si 59kg e cam nasol stiu dar totusi cred ca pot dar cum? meseria nu i-mi prea permite timp liber pt sport dar ce sa fac? am avut niste probleme endocrinologice dar sau rezolvat ,si totusi vreau sa slabesc ce sa ma fac draga domnule doctor sunt draguta dar totusi ceva lipseste cred ca increderea in fortele proprii ,ce ziceti ma puteti ajuta? va rog mult .Am incercat mai multe posibilitati dar fara nici un rezultat cel mai mult am slabit in 2 sapt 7 kg dar ce m-A DERANJAT ca a lasat urme cum sa fac ,trebuie sa fac neaparat fitness? mi-e frica ca daca nu mai merg ma ingras cred ca o sa fiu tare deprimate ,nu ca nu a-si fi dar... ,eu sunt o fire cam melancolica prea pASATOARE SI cred ca ASTA nu e ok sunt un om echilibrat dar cu o inima mare si tot ce imi doresc e sa ajung sa m a plac si atunci ar fi ok. Eu vreau sa ma puteti ajuta si sper ca o veti face pt ca i-mi doresc mult sa ma ajutati , e un regim in care sa ma incadrez? traba sa exclud total painea sau carnea ,bine cu carnea nu prea ma impac asa ca la paine e cam greu ,aaaaaa si inca ceva sucurile ce contin 1 calorie , e voie? va rog sa ma ajutati si sper ca o veti face .O ZI BUNA , SI O SA VA MAI SCRIU ,DECI VREAU SA ARAT OK ,SE POATE?

Dr.S.Damian
29-11-2003, 17:45
Cati ani ai? Ce stil de viata ai? Ma refer la activitatea fizica. Ce probleme endocrinologice ai avut?

Cu vointa nu te pot ajuta foarte mult, fiindca asta vine din interior si orice ti-as spune eu sau altcineva, tu esti singura persoana care poate schimba ceva.

Eu cred ca tu ai o problema de perceptie, asa cum au in general multe fete.
Trebuie sa incercam sa avem un dialog, fiindca in etapa asta nu as putea sa iti spun foarte multe, decat sa mergi la o sala sau sa incepi sa faci sport acasa si sa nu te mai raportezi atat la greutatea pe care ti-o arata cantarul. Chiar daca nu vei slabi decat 2-3 kg, important este sa schimbi raportul intre grasime si masa musculara, iar asta nu se obtine decat prin sport si eventual ajustarea alimentatiei.

VIOREL67
29-11-2003, 21:18
am o inima mare:D
cred aici se pune dejtul pe rana