PDA

View Full Version : cum imi pot modela corpul?

Andra00
10-03-2006, 12:52
Buna ziua! Numele meu este Andra, in curand implinesc 23 de ani, am 1,72 inaltime, 56 de kg. Am inceput sa practic fitnessul de mai bine de 2 luni (3 zile pe saptamana x 2 ore)... insa nu vad nici un rezultat! Alerg pe banda cam 10 minute cu 9 km/h, cu pauza de 2 minute intre ele (mai mult nu pot) si fac exercitiile pe care instructorul mi le-a recomandat, transpir mult(ma inrosesc foarte tare la fata)... insa nu slabesc. Ba din contra am laut cam 2-3 kg in greutate. De fapt, scopul meu nu este sa slabesc, ci sa imi modelez corpul. Dimensiunile mele sunt 89-70-92. Mereu am avut "burtica"... vreau cu orice pret sa scap de ea. Acord cate o jumatate de ora din antrenament abdomenului. Nu sunt absurda, stiu ca nu se poate sa am o talie pefecta in 2 luni, insa nu am dat nici macar 1 cm jos din talie! M-am gandit sa apelez la masaj de remodelare. Ce spuneti?
Astept sfaturi! Multumesc anticipat! :)

ioanna
11-03-2006, 18:05
Doamne, cum te poti gandi sa slabesti la 172 si 56 kg? logic ca ai luat in greutate din moment ce lucrezi cu greutati. cand faci fitness, nu te lua dupa cantar pt ca el nu iti arata cat din kg sunt grasime si cat muschi, deci singura prietena trebuie sa-ti fie oglinda. nu te mai chinui sa slbesti, vei arata ca o condamnata la moarte. si eu am cat tine, 172cm si am 62 kg, insa de muschi!!cat despre abdomen, e normal sa nu il poti da jos daca nu tii o dieta bogata in proteine si mai saraca in carbo, si daca nu alergi cam 30 mine DUPA antrenamentul cu greutati. abdomenele trebuie facute in fiecare zi de antrenament...

Dr.S.Damian
12-03-2006, 15:19
Stai sa ne lamurim mai intai... Ce inseamna "burtica"? Cati centimetri de grasime ai pe abdomen.
Nu poti sa te astepti ca in 2 luni sa observi mari modificari. Cu timpul vei dezvolta mai multa masa musculara si aceasta te va ajuta sa scapi de grasimea care te deranjeaza.