PDA

View Full Version : Pot relua antrenamentele?

Marian
25-11-2003, 23:29
Buna ,sunt un pasionat al artei nobile in varsta de 25 ani,am avut o hepatita virala in iarna lui 2002-2003 ,acum sunt bine analizele la 6 luni mi-au iesit foarte bune dar doctorul mi-a indicat sa tin pauza ,sa nu fac efort fizic 12 luni ,cat mi-a scris pe biletul de iesire din spital.Acum sunt bine si vreau sa ma apuc de antrenamente si vreau sa iau niste suplimente pentru sportivi ,creatina si proteina din zar si antioxidanti.ce imi indicati?Va multumesc si astept un raspuns.

11-12-2003 18:41

Forum Jump:
Please select one: -------------------- Private Messages User Control Panel Who's Online Search Forums Forums Home -------------------- Reguli si instructiuniSECTIUNEA DE CONSULTANTA - va raspunde dr. Serban DamianPROBLEME MEDICALENUTRITIESUPLIMENTE NUTRITIVEANTRENAMENTORICE ALTCEVARESTRICTED AREA - members only :)FISE PERSONALELA TACLALE - forum
All times are GMT. The time now is 21:23.

:)

Dr.S.Damian
30-11-2003, 19:08
Intrebari:
- ce fel de hepatita ai avut? (ce fel de virus)
- cand ti-ai facut ultima data anlize, cum au iesit si cand ai facut ultimul control medical?
- care e “arta nobila”? :D

In principiu, daca esti complet refacut, poti sa iei orice supliment doresti, iar antioxidantii sunt primii pe lista.