View Full Version : suplimente
e adevart ca suplimentele din zer sunt cele mai bune????
nelu_2_bad
18-03-2006, 15:53
nu se poate spune chiar asa....... proteina din zer are cea mai rapida absorbtie, de aceea trebuie folosita imediat dupa antrenament....... Dar ai nevoie si de proteine cu absorbtie lenta pentru a asigura un flux continuu de aminoacizi in sange (altfel ar trebui sa consumi proteine din zer la fiecare 15 minute). Cele mai bune proteine sunt intradevar cele din surse animale (lactate, oua, carne).
sdaca nu ma insel sunt proteine cu ansorbtie lenta , calitatea e mai mare dar nu asta conteaza :D
carter_15
18-03-2006, 23:28
Da,e adevarat,cel putin din cate am observat eu....pt k proteina din zer are asimilare lenta,evitand astfel catabolismul...iar proteina din soia e cu asimilare rapida
nelu_2_bad
22-03-2006, 00:23
da..... eram informat gresit..... my bad.....
nelu_2_bad
24-03-2006, 00:37
si totusi revin....... se pare ca eram bine informat: PROTEINA DIN ZER ESTE CU ABSORBTIE RAPIDA.
sursa : http://www.getfit.ro/prot.php
:P
carter_15
24-03-2006, 19:56
Citeste si detaliile de la SUPRO,produs pe care il gasesti al Redis,si uita`te la toate produsele pe baza de Soia sa vezi k e proteina cu asimilare rapida iar proteina din zer e cu absorbtie lenta....Am citit si eu pe getfit.ro numai dupa ce m`am uitat la produse de pe mai multe siteuri si am vazut chestia asta peste tot se pare ca pana la urma asa e:soia-absorbtie rapida,zer-absorbtie lenta
Dr.S.Damian
25-03-2006, 13:12
Zerul are absorbtie rapida, caseina are absorbtie lenta. Nu faceti confuzie.
shi asha se la muri toata lumea...end of storry :D
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.