PDA

View Full Version : cum agatati intr-o disco

hellBOY
26-03-2006, 17:57
cand mergeti intr-o disco...cum agatati...ce mijloace folositit???

ce spuneti prima oara pt a va baga in seama....cand sunteti intr-un club???

Nicusor
26-03-2006, 19:30
Bai piz*a ! Ne fu*em ? Si functioneaza de fiecare data.

ioanna
26-03-2006, 19:40
cam cum a zis Nicusor :D pt ca acolo cam 60% tipe de asa natura sunt, daca sunt singure...

Dr.S.Damian
26-03-2006, 21:54
Nicusor, mai cu masura...

hellBOY
26-03-2006, 22:04
doamne ce raspunsuriw h a t e e k 2 c a p z i

CLAUS
26-03-2006, 23:55
scuzama nicusor nu am nimic , cu tine dar de unde scoti asemenea ABERATII ?????r a n t y e s

nelu_2_bad
27-03-2006, 01:37
sincer eu procedam asa........ niciodata nu mergeam sa vorbesc cu o fata cu care nu m-am "filat" vizual....... este o privire asa patrunzatoare...... te uiti la ea, daca ea se uita la fel de patrunzator inapoi (atunci ai o sansa orice i-ai zice - ma rog nu ca nicusor), daca ea se uita apoi intoarce privirea atunci poti sa ii zici ce vrei tu de pe lumea asta ca te va refuza (asta daca nu e "cunostinta" de-a lui nicusor :D). de preferabil e sa va priviti asa de 3-4 ori pentru a fi sigur de reusita.......... la inceput chiar nu conteaza ce om esti (bun sau rau) ea o sa fie atrasa sau nu de infatisarea ta...... si niciodata nu arata ca si cum tu esti cel mai tare ca arati bine si alea alea (poarta si tu ceva mai larg nu chiar mulat, vorbeste respectuos deastea), dar vezi sa nu dai in cealalta extrema ca tipul ala din reclama (ca fetele te simt cand esti disperat.....:))).
Tot ce am scris mai sus se aplica in cazul in care cauti o fata buna, la propriu din toate punctele de vedere, daca cauti o aventura de o noapte nu stiu cum sa iti raspund ca nu am avut niciodata............ si nici nu duc lipsa.......... daca vrei aventura banuiesc ca merge cu replica lui nicusor........ :))

Nicusor
27-03-2006, 09:09
Ma scuzati dl. dr. , oricum m-am autocenzurat. Mai oameni buni, da nu stitzi de gluma?

ioanna
27-03-2006, 16:24
da chiar asa :) prin cluburi cam asa se intampla sa fie, sunt si fete si baieti care cauta mai mult aventuri decat ceva stabil, cluburile cam pt asa ceva sunt, hai sa fim sinceri :)

Fortzaedi
27-03-2006, 17:50
dap ai dreptate.femeia care se rupe cu bara rau de tot si are toacele alea de scriu(f--e-ma) pe ea pt sex se afla in club si au privirea aia pe fata de genul( CINEVA O SA MA TRATEZE CA SCROAFA CE SUNT).Eu zic ca daca ii dai subtil la masa un cocktail prin chelner si te uiti mai frumos si arati si bine si mai ai si o toala buna atunci o sa-i faci niste lucruri in seara aia de nu i-ai face nici unui animal...

ioanna
28-03-2006, 12:47
ai in agenda asemenea experiente? :D

Fortzaedi
29-03-2006, 21:57
Ceva de genul asta unele sunt chiar ..........exista orice fel de oameni.....sunt bune cateodata

smash_ovidiu
24-12-2007, 16:32
nu exista loc mai usor de agatat decat cluburile...tot ce trebuie sa faci este sa intri,sa ai tupeu sa intri in vb cu o fata caree iti place fara teama de a fi respins,trebuie sa fii increzator in tine...intri in vb cu ea si fara sa iti dai seama incepi s acauti in buzunare keia de la usa.bafta!!!

rebel
25-12-2007, 00:55
nu exista loc mai usor de agatat decat cluburile...tot ce trebuie sa faci este sa intri,sa ai tupeu sa intri in vb cu o fata caree iti place fara teama de a fi respins,trebuie sa fii increzator in tine...intri in vb cu ea si fara sa iti dai seama incepi s acauti in buzunare keia de la usa.bafta!!!

In discoteci mai nou e de ajuns sa ai masina si sa te vada la intrare ca fluturi cheile.In cluburi devine mai interesant.Masa plina, o sumedenie care sa te salute, o aparitie radianta, imbracat shocant si scump.
Ah, era sa uit.La plecare si venire sa ragneasca de la 300CP sub capota in sus.
Ai o partida buna.
Mai exista ceva ce putini experimenteaza si merge si fara tot ce am insirat mai sus.Dar asta n-am sa va spun pentru ca-mi diminuez considerabil sansele ;)

rebel
25-12-2007, 00:59
cam cum a zis Nicusor :D pt ca acolo cam 60% tipe de asa natura sunt, daca sunt singure...

Daca sunt singure si merge ce e spus tipul, atunci dai de MATERIALISTELE care nu iti plac :) Nu cred ca-ti vine sa dai de la 150€ in sus pentru o noapte sau poate chiar o ora.

rebel
25-12-2007, 01:04
dap ai dreptate.femeia care se rupe cu bara rau de tot si are toacele alea de scriu(f--e-ma) pe ea pt sex se afla in club si au privirea aia pe fata de genul( CINEVA O SA MA TRATEZE CA SCROAFA CE SUNT).Eu zic ca daca ii dai subtil la masa un cocktail prin chelner si te uiti mai frumos si arati si bine si mai ai si o toala buna atunci o sa-i faci niste lucruri in seara aia de nu i-ai face nici unui animal...

Pe cele despre care spui tu, le experimenteaza toti.Incearca-le pe alea INABORDABILE sau pe fele cuminti cu ochelari cu rama groasa si privire "VAI, NU MA ATINGE CA MA SPARG". You`ll got the powah!

cezzz
25-12-2007, 14:14
Daca exista atractie fizica, nu esti cealapa, stii sa faci un compliment sau sa porti o discutie, sa ai un pic de umor ar trebuii sa fie usor ;)

cipriansabin
25-12-2007, 15:20
normal !ca in discoteca totul se bazeaza pe aspectul fizic ! inka o chestie ! daca ati observat, ringul de dans este mic in metri patrati, ca altfel nu ar exista efectul de discoteca.exemplu : un vanator care merge la vanatoare cu pusca. daca ti ai uitat acasa pusca= frumusetea :P ,poti sa nu mai intri si mai bine mergi la un suc. :)

CaTa4SporT
25-12-2007, 22:52
In discoteci mai nou e de ajuns sa ai masina si sa te vada la intrare ca fluturi cheile.In cluburi devine mai interesant.Masa plina, o sumedenie care sa te salute, o aparitie radianta, imbracat shocant si scump.
Ah, era sa uit.La plecare si venire sa ragneasca de la 300CP sub capota in sus.
Ai o partida buna.
Mai exista ceva ce putini experimenteaza si merge si fara tot ce am insirat mai sus.Dar asta n-am sa va spun pentru ca-mi diminuez considerabil sansele ;)
daca are fi asa cred ca discotecile ar fi goale...asta ce ar insemna ca numa astia cu nikeuri si blugi de milioane isi permit sa agate in discoteca? a..si sa nu uitam de aia 300CP pff... mai degraba ma duc cu o dacie care se rupe in doua dar sa am ceva in cap si sa arat si bine...decat sa fiu prost da sa am firma pe mine...

BASIL NUSS
26-12-2007, 00:21
de ce sa nu ne laudam si noi ,romanii un pic?
la disco mergi sa agati si sa dai din buci,si cam atit.
cu noi se baga in seama gagicile in paris ca sintem prezentabili,dar cind ne vad tatuajele cu legion para fug repede. si intrarea in cluburi acolo costa cam 60 de euro.
avem noroc cu cunostintele noastre vechi,frantuzoaicele moarte dupamilitari ca tot cu ele ne consolam.
daca estiprezentabil ai succes oricum ,nu canteaza ca ai sa nu bani,esti destept sau nu.
pt fiecare sticla exista un dop.

rebel
26-12-2007, 00:34
daca are fi asa cred ca discotecile ar fi goale...asta ce ar insemna ca numa astia cu nikeuri si blugi de milioane isi permit sa agate in discoteca? a..si sa nu uitam de aia 300CP pff... mai degraba ma duc cu o dacie care se rupe in doua dar sa am ceva in cap si sa arat si bine...decat sa fiu prost da sa am firma pe mine...

Am uitat sa mentionez ca am vorbit in numele meu.N-o sa mi-o trag niciodata cu una care s-ar urca intr-o dacie rupta-n doua.Cum am mai spus is pretentios.

ioanna
27-12-2007, 19:50
Foarte bine, standardele ridicate indicata o buna constientizare a propriei valori. Evident, ele sunt justificate daca cel in cauza are de oferit pe masura pretentiilor pe care le are.

CaTa4SporT
27-12-2007, 22:04
Am uitat sa mentionez ca am vorbit in numele meu.N-o sa mi-o trag niciodata cu una care s-ar urca intr-o dacie rupta-n doua.Cum am mai spus is pretentios.
poate nu am pus accentul destul pe faptul ca nu pt. masina vine cu mine;)

rebel
27-12-2007, 22:29
poate nu am pus accentul destul pe faptul ca nu pt. masina vine cu mine;)

Iti pot garanta in proportie de 99% ca tu poti avea cam orice in cap.Unu care are ce ti-am zis ti-o sufla instantaneu. E probat ce spun. Nu zic ca nu e posibil, dar ... probabilitatea e infima. Pacat ca se intampla asa si adevarate valori dunt date la o parte, insa ... JUNGLE RULE

CaTa4SporT
27-12-2007, 23:08
Iti pot garanta in proportie de 99% ca tu poti avea cam orice in cap.Unu care are ce ti-am zis ti-o sufla instantaneu. E probat ce spun. Nu zic ca nu e posibil, dar ... probabilitatea e infima. Pacat ca se intampla asa si adevarate valori dunt date la o parte, insa ... JUNGLE RULE
atunci ramane a doua varianta...atractie fizica. crezi ca daca ai muschiu pe tine si arati cel putin fitness nu ii curg bale?

rebel
28-12-2007, 00:59
atunci ramane a doua varianta...atractie fizica. crezi ca daca ai muschiu pe tine si arati cel putin fitness nu ii curg bale?

mmm ... atentia spre mushci incepe sa cada odatacu manelistii. Nu zic ca nu-i curg balele, but MY GUY will ruine yours :)
Putin din toate.

E o dicutie inutila.Cate femei,. atatea gusturi ;)

filip_pine
30-12-2007, 23:15
mda, bun topicu, haideti sa va spun eu cum nu agat intr-o discoteca...:D, deci sunt foarte rusinos, mi-e rusine sa ma duc la o fata si sa intru cu ea in vorba, nu doar rusine, mi-e si teama , teama de a ma respinge, pentru ca odata ce te-a respins o fata cazi d prost in fata ei, ori eu nu vreau sa cad d prost...daca vine fata la mine bine, daca nu, eu nu am duc la ea orice ar fi, chiar daca imi da d inteles ca ii place d mine sau ca exista atractie fizica intre noi, tot nu ma duc, toate prietenele cu care am stat au facut ele primu pas...:) chiar aseara in disco am intalnit 2 fete, sa uitau non stop la mine si zambeau, mi-am dat seama ca sunt atrase d mine, dar nu m-am dus, una dintre ele a plecat acasa p la 2, cealalate a mai ramas, era in partea cealalta a discotecii, usor usor a venit langa mine si dansa provocator, in acelasi timp imi arunca si niste priviri...dar tot nu am facut nimic, pentru ca imi era rusine, nu ca nu as stii sa port o conversatie cu o fata doar ca...v-am spus, imi este rusine si in acelsi timp teama...sper ca imi veti da niste sfaturi, cei care va pricepeti mai bine la agatat... :P

BASIL NUSS
31-12-2007, 00:15
ce nu poti sa-i faci un semn cu sticla de cola sau bere ,cica o inviti la o beuturica ceva? si de acolo dumnezeu e mare,condom sa ai in buzunar.

filip_pine
31-12-2007, 00:23
asta e faza, ca mi-e rusine...:P

BASIL NUSS
31-12-2007, 00:30
hai bai sa nu mori fata batrina.
fii obraznic,fie ce-o fi fa primul pas.asta e viata,una rece una calda.
sa vezi ca nu e chiar asa de rau sa fii refuzat,prima oara e cel mai greu.

filip_pine
31-12-2007, 02:45
nu mor fata batrana, doar ca am fost refuzat si e naspa sa cazi d prost in fata la o fata, d-atunci am zis ca nu mai ma duc la nici una...tipa era smechera, mi-a dat d inteles ca ii place d mine si ar vrea o relatie, da cand m-am dus la ea si i-am zis m-a trimis la plimbare, cu alte cuvinte ii placea sa joace cu baietii, asta era intr-o discoteca...

CaTa4SporT
31-12-2007, 14:33
nu mor fata batrana, doar ca am fost refuzat si e naspa sa cazi d prost in fata la o fata, d-atunci am zis ca nu mai ma duc la nici una...tipa era smechera, mi-a dat d inteles ca ii place d mine si ar vrea o relatie, da cand m-am dus la ea si i-am zis m-a trimis la plimbare, cu alte cuvinte ii placea sa joace cu baietii, asta era intr-o discoteca...
pai , stai asa si astepti ca fraieru. te duci ii spui , daca da te-ai scos cu o noapte misto, daca nu te duci al alta si tot asa :)

filip_pine
31-12-2007, 20:13
sa inteleg ca tu asa faci...sau doar zici asa...:D

CaTa4SporT
01-01-2008, 18:07
sa inteleg ca tu asa faci...sau doar zici asa...:D
prefer fapte ,nu vorbe

cezzz
01-01-2008, 21:23
pai , stai asa si astepti ca fraieru. te duci ii spui , daca da te-ai scos cu o noapte misto, daca nu te duci al alta si tot asa :)
adica vrei sa zici ca te-ai scos cu un dans.. e usor sa dansezi cu o fata intr-o disco fiindca un dans nu este ceva personal ca o discutie.. de la a dansa cu ea si pana la a ajunge cu ea in pat e cale lunga ;)

BASIL NUSS
01-01-2008, 22:00
vad ca sint probleme mari in romania.
or sa treaca cu virsta.

CaTa4SporT
01-01-2008, 22:44
adica vrei sa zici ca te-ai scos cu un dans.. e usor sa dansezi cu o fata intr-o disco fiindca un dans nu este ceva personal ca o discutie.. de la a dansa cu ea si pana la a ajunge cu ea in pat e cale lunga ;)
mam referit nu doar la dans :), bine asta implica mai mult decat"vrei sa dansezi?"...

ioanna
03-01-2008, 14:05
de ce doar intr-o discoteca se poate agatza? adica locurile in care agati sunt diverse si nici nu stii de unde poate aparea o tipa draguta.

CaTa4SporT
03-01-2008, 21:11
de ce doar intr-o discoteca se poate agatza? adica locurile in care agati sunt diverse si nici nu stii de unde poate aparea o tipa draguta.
desigur dar threadul era despre "cum agati in disco" deci...

Alessandro
03-01-2008, 21:21
:D corect. ce neatenta esti ioanna :))

ioanna
04-01-2008, 11:10
come on! e total aiurea. in disco poti agata orice pt ca pt asta e discoteca.sa vad un thread : "cum se agata la Opera" si atunci intr-adevar ar fi chestii interesante de discutat :D....dar la disco!?! toate fetele merg acolo sa agate, nu asta e o problema. problema e cum agatati! tehnica lasa de dorit. daca fata te respinge nu inseamna ca nu e acolo la agatat, ci pt ca pur si simplu nu esti genul ei. cat va ia sa intelegeti asta?!? te respinge, incerci la alta care vezi ca flirteaza cu tine. lasati si feteleor posibilitatea de a va vedea si de a raspunde flirturilor sau nu. eu urasc cand vine cate unu la mine pe care nu l-am remarcat pana atunci si imi zice: papuse, te plac f mult, te-am remarcat de mult. wtf? eu nu am dreptul sa fac selectia masculilor pe care ii vreau sau nu? pur si simplu ca fata trebuie sa accept pe primul care vine la mine sa-mi faca complimente de kkt? am tot dreptul sa-l refuz si profit la maxim de acest drept daca intra in spatiul meu intim cu bocancii. de ce aveti pretentia sa fiti acceptati daca nici macar nu testati terenul inainte? si se mai mira unii ca esueaza lamentabil....

cipriansabin
04-01-2008, 15:49
si daca te refuza toate? ce e de facut?

ioanna
04-01-2008, 16:37
atunci ori ai agatat taranci care nu vad putin si dincolo de aspectul fizic, ori e o problema la baiat. problema poate fi la modalitatea in care agati sau de atitudine (fetelor nu le plac smecherii ingamfati, nepoliticosi, cu trei cuvinte in vocabular si alea injuraturi). Acum nu spun ca tu ai fi asa, dar poate fisura e undeva in felul in care te apropii de o fata. Poate nu stai suficient la panda sa vezi care fata iti raspunde privirilor. E f important si ma repet, sa nu te duci val vartej la ea, las-o sa simta ca ea te alege pe tine :)

CaTa4SporT
04-01-2008, 23:16
atunci ori ai agatat taranci care nu vad putin si dincolo de aspectul fizic, ori e o problema la baiat. problema poate fi la modalitatea in care agati sau de atitudine (fetelor nu le plac smecherii ingamfati, nepoliticosi, cu trei cuvinte in vocabular si alea injuraturi). Acum nu spun ca tu ai fi asa, dar poate fisura e undeva in felul in care te apropii de o fata. Poate nu stai suficient la panda sa vezi care fata iti raspunde privirilor. E f important si ma repet, sa nu te duci val vartej la ea, las-o sa simta ca ea te alege pe tine :)
nu stiu ce grup de prietene ai tu(probabil cu acelasi mod de gandire ca tine) dar la fazaca fetelor "nu le plac baietii ...cu injuraturi" si alealalte n-ai nimerito....tocmai aici e chestia ca daca ma duc intro discoteca...cam 60% dintre fete au in vocabular"bagami-as p&" folosit frecvent...ca sa rezum totul: trebuie sa te hotarasti ce vrei sa cauti...fete sunt destule,baieti putini...deci avem de unde...

ioanna
04-01-2008, 23:44
ce pot sa zic :) nasol :) si eu injur cand ma enervez, dar nu oricand si nu de fatza cu un strain pe care incerc sa-l impresionez. nu-mi plac barbatii care injura de fatza cu mine atunci cand incearca sa ma cucereasca :) NU atunci, e un moment nepotrivit......

CaTa4SporT
04-01-2008, 23:51
ce pot sa zic :) nasol :) si eu injur cand ma enervez, dar nu oricand si nu de fatza cu un strain pe care incerc sa-l impresionez. nu-mi plac barbatii care injura de fatza cu mine atunci cand incearca sa ma cucereasca :) NU atunci, e un moment nepotrivit......
intradevar... dar majoritatea baietilor si cand spun majoritatea ma refer la 90%(cel putin din cei pe care ii stiu eu), ....care incearca sa cucereasca si nu numai asta(asa au ei vocabularul) minte putina, injuraturi multe....folosesc tot felul de "cuvinte complexe" pt. a impresiona o fata cu "smecheria" lui...pacat, asta e tot ce pot ei de fapt..+ o tigara fumata intrun stil "cinei ca mine"...si o freza pokemon sau tenisi scrisi cu pixu...si cam asa incearca ei sa dea gata o fata...

CaTa4SporT
04-01-2008, 23:52
sa nu uitam de cercei., si in falca daca se poate....i can go one like this all night...:)

ioanna
04-01-2008, 23:56
intradevar... dar majoritatea baietilor si cand spun majoritatea ma refer la 90%(cel putin din cei pe care ii stiu eu), ....care incearca sa cucereasca si nu numai asta(asa au ei vocabularul) minte putina, injuraturi multe....folosesc tot felul de "cuvinte complexe" pt. a impresiona o fata cu "smecheria" lui...pacat, asta e tot ce pot ei de fapt..+ o tigara fumata intrun stil "cinei ca mine"...si o freza pokemon sau tenisi scrisi cu pixu...si cam asa incearca ei sa dea gata o fata...

da, deci vezi ca si tie ti-e lehamite de specimenele astea? exact depsre asta ziceam in postul despre lauda :) despre asemenea exeplare de vis :) nu despre toti baietii de 17 ani, sunt multi ff ok cu care vb ce nu pot vb cu frate-miu de 20

Hel
05-01-2008, 00:07
Desi nu doresc sa ma implic in tematica acestor discutii, Cata a pus punctul pe "I". Am auzit fete vorbind EXTREM de vulgar, mai rau ca barbatii uneori. Aici este DEFECTUL mare al femeilor, fiindca acestea inteleg "feminitatea" doar ca moda/stil de mers/stil de a vorbi/si cam atat. Feminitatea inseamna mult mai mult, masculinitatea si feminitatea ar trebui (ar...) sa impartasasca limbajul civilizat, si mersul NORMAL (nu mers in figuri, nu mers de gaina, nu mers cracanata, nu mers cu nasu pe sus, etc);

CaTa4SporT
05-01-2008, 00:34
Desi nu doresc sa ma implic in tematica acestor discutii, Cata a pus punctul pe "I". Am auzit fete vorbind EXTREM de vulgar, mai rau ca barbatii uneori. Aici este DEFECTUL mare al femeilor, fiindca acestea inteleg "feminitatea" doar ca moda/stil de mers/stil de a vorbi/si cam atat. Feminitatea inseamna mult mai mult, masculinitatea si feminitatea ar trebui (ar...) sa impartasasca limbajul civilizat, si mersul NORMAL (nu mers in figuri, nu mers de gaina, nu mers cracanata, nu mers cu nasu pe sus, etc);
bine pus pe "ar" :)

ioanna
05-01-2008, 00:42
mai, dar voi de ce imi dati exemple de .....? :) astea sunt uscaturile speciei feminine. nu ar trebui sa va interseze sub niciun aspect genu asta de femei.

Emil
05-01-2008, 06:12
pai nu vezi ca e in ordine crescatoare ...or ajunge si sus..sau vroiai direct din varful piramidei sa inceapa cu asa zisele nefertiti :)))

ioanna
05-01-2008, 12:10
sa nu exageram, bine? ati observat frumos cu ce fel de fete aveti de a face si urmatorul pas ar fi sa va indreptati atentia spre alte fete, de preferat in alte locatii decat discotecile. sincer va sfatuiesc sa nu cautati pe acolo, nu aveti cum sa dati de fete de calitate. daca vreti doar sa agatati sa va distrati, e ok, e treaba voastra, alegerea pe care o faceti, tot respectul. dar sa nu va plangeti ca toate femeile sunt la fel luandu-va reper cele pe care le-ati intalnit la 'disco', dand din buric pe manele si aratandu-si chilotii intregii civilizatii :) nu au cum sa fie fete faine, decat daca intr-adevar asta cautati:)

pt sex exclusiv nu zic ca nu ar merge astfel de fete,depinde de gusturi acuma, voi stiti cel mai bine ce faceti, dar sfatul meu de fata este niciodata sa nu va limitati parerile despre sexul opus strict la experientele pe care le-ati avut. intotdeauna vor fi exceptii de la regula care va vor infirma teoria :) si daca vreti o fata desteapta si fina, eleganta, mai treceti din cand in cand si prin locuri unde media IQ-ului este mai are decat la 'disco' (urasc cuvantul 'disco').

oricum, e decizia voastra, aveti dreptate in f multe lucruri pe care le ziceti despre femei, sunt multe usuratice proaste, superficiale, materialiste, vulgare etc etc Am o ciuda pe tipele astea de nu va puteti imagina! Pe langa astea, mai sunt si cu aere si pretentii de mari printese. E normal sa recationati asa, voi baietii, dar e imposibil sa fim toate asa, dupa cum nici voi nu sunteti toti niste lasi, mincinosi, idioti, imaturi si lista poate continua :)

rebel
09-01-2008, 04:06

Cu siguranta ce spui tu aici, in partea cu "ar trebui", ar face barbatii sa plece capul si sa isi schimbe comportamentul.Din moment ce sunt sustinuti la maxim in ceea ce fac ... pentru ce sa se schimbe daca un comportament vulgar le aduce ceea ce vor? E valabil si invers.

ioanna
09-01-2008, 08:29
e greseala femeilor, ok, am inteles, toate femeile de calitate s-au adunat sub acelasi acoperis in discoteca si vorbesc vulgar si voi saracii de voi, nu mai aveti de unde sa alegeti. ma fratilor, mucoasele alea care isi baga piercinguri in nas si in burice nu au cum sa articuleze mai mult de 'du-te-n....' etc. Nu emiteti pretentii de unde nu puteti sa culegeti roadele. Eu vorbesc foarte frumos si nu injur decat daca e o situatie extrema si totusi, mi s-a intamplat de atatea ori sa injure baietii de fatza cu mine. Sunt situatii si situatii. Acceptati-le asa sau incercati sa schimbati ceva. NU va mai planegti. Dreptatea nu e 100% la barbati sau femei. Dar daca cineva vrea sa faca diferenta, s-o faca. Daca nu, hai sa ne plangem in continuare ca fetele injura si ca nu sunt sfinte. :) succes

(sugerati-le sa mai citeasca din cand in cand si nu sandra brown, ci ceva care sa le aeriseasca creierul neted)

Hel
09-01-2008, 10:37
Nu este problema ca injura (ca noi toti de altfel), problema e ca folosesc denumiri de organe genitale cand nici macar nu le au atasate de corp (sau mai sti? or avea); Cand te prostesti si injuri esti unu/una cu solul; cand injuri in circumstante amuzante, no problem, cand injuri la nervi (atata timp cat injuraturile st relativ noi si nu consacrate in vulgaritatea romaneasca) iarasi e ok, dar cand incepi sa-ti bagi si sa-ti scoti (fiind fata), intr-un subiect monoton, si sa injuri fara pic de umor, atunci ai o problema; Din nefericire multe se incadreaza in ultima ipostaza.
Mie imi placeau valorile socialiste privind interactiunea sociala dintre cetatenii de ambele sexe. Ca sa-l citez din nou pe Lenin "violenta apare din exces", fie ca iti manifesti anumite lucruri in exces, fie ca esti tina unui exces indreptat impotriva ta, reactiile vor fi intotdeauna violente.

ioanna
09-01-2008, 11:35
imi pare rau pt aceste fete. sunt proaste, imature si nu vor cunoaste mai mult decat discoteca din satucul lor nicioadata. lipsa de educatie si bun simt nu au cum sa te duca departe. mi se face greatza instanatneu de tzatele astea din cauza carora s-a perpetuat mitul barbatului porc. astel de femei trec barbatii prin tot felul de trupuri de mamifere patrupede pana sa stea in fatza oglinzii si sa se gandeasca ca poate au exagerat si ca problema e la ele, nu la barbati.

ioanna
09-01-2008, 11:38
din cauza acestor panarame, fetele de calitate raman in umbra si sunt etichetate la gramada. valoare o percepi din noroi daca stii sa vezi, dar prea putini mai vad ceva autentic azi. prea mult comercial si prea multa superficialitate in zilele noastre nu ne poate duce decat la ruinarea eu-lui, la involutie, la violenta si la tot ce e kitsch. nush, unoeri, prefer sa ma retrag in muntii Tibetului.....acolo nu sunt responsabila decat de mine insami, nu de o turma intreaga de femei care emana vulgaritate si cand dorm si din cauza carora toate femeile au de suferit ca imagine.

rebel
09-01-2008, 20:18
din cauza acestor panarame, fetele de calitate raman in umbra si sunt etichetate la gramada. valoare o percepi din noroi daca stii sa vezi, dar prea putini mai vad ceva autentic azi. prea mult comercial si prea multa superficialitate in zilele noastre nu ne poate duce decat la ruinarea eu-lui, la involutie, la violenta si la tot ce e kitsch. nush, unoeri, prefer sa ma retrag in muntii Tibetului.....acolo nu sunt responsabila decat de mine insami, nu de o turma intreaga de femei care emana vulgaritate si cand dorm si din cauza carora toate femeile au de suferit ca imagine.

Dupa parerea mea gresesti in ce spui.Din cauza respectivelor, care pana una alta tot gen feminin au, ca si tine, fetele/femeile de calitate sunt mult mai apreciate.E adevart ca sunt rare, dar asta e si scopul, nu ? Sa ai langa tine ce nu multi au ;)

ioanna
10-01-2008, 13:43
Dupa parerea mea gresesti in ce spui.Din cauza respectivelor, care pana una alta tot gen feminin au, ca si tine, fetele/femeile de calitate sunt mult mai apreciate.E adevart ca sunt rare, dar asta e si scopul, nu ? Sa ai langa tine ce nu multi au ;)

dar uite ca in ciuda a ceea ce spui, ma faci manelista si in toate felurile :( si eu nu ma consider o fata de discoteca :(

BASIL NUSS
10-01-2008, 17:49
asa e el.
Rebelu' ,cum zicea gi bo.
Apropos am dat de el.

BASIL NUSS
10-01-2008, 17:50
e linga noi,f aproape.

ioanna
10-01-2008, 19:47
e linga noi,f aproape.

spune-i ca-l salut si tot respectul!

BASIL NUSS
10-01-2008, 20:17
done.
poate am avut si eu probleme cind eram mai tinar.
imi aduc aminte ca nu prea se bagau in seama cu mine in buc in clubul WHY NOT,am avut parte de citeva refuzuri dar nu am renuntat niciodata.pina cind am venit prima data dint franta in perrmisie si am pus pe mine un parfum,vetiver de guerlain. parca ma stropisem cu feromoni,se apropiau gagicile sa ma miroasa,efectiv isi paraseau masculii cind treceam pe linga ele si se apropiau sa ma miroasa.
dar in general nu am probleme din astea,umblu prin cluburi de singles unde este limita de virsta 26 de ani. si acolo femeile stiu ce vor. doar ca se mai sperie de tatuajele din legio din cind in cind...
in general e bine, nu ma pling,nu duc lipsa de intimitate...

rebel
11-01-2008, 04:19
asa e el.
Rebelu' ,cum zicea gi bo.
Apropos am dat de el.

Saluta prostul din partea mea. Am vazut ceva pe forum care mi-a dat deinteles ca are alt id :) It`s steel here

ioanna
11-01-2008, 08:15
done.
poate am avut si eu probleme cind eram mai tinar.
imi aduc aminte ca nu prea se bagau in seama cu mine in buc in clubul WHY NOT,am avut parte de citeva refuzuri dar nu am renuntat niciodata.pina cind am venit prima data dint franta in perrmisie si am pus pe mine un parfum,vetiver de guerlain. parca ma stropisem cu feromoni,se apropiau gagicile sa ma miroasa,efectiv isi paraseau masculii cind treceam pe linga ele si se apropiau sa ma miroasa.
dar in general nu am probleme din astea,umblu prin cluburi de singles unde este limita de virsta 26 de ani. si acolo femeile stiu ce vor. doar ca se mai sperie de tatuajele din legio din cind in cind...
in general e bine, nu ma pling,nu duc lipsa de intimitate...

ah, vetiverul ala are ceva, iti spun io :D unul dintre fostii se dadea cu asa ceva si nu imi mai luam mainile de pe el......parca eram hipnotizata. nush ce are parfumul ala, dar are ceva, cu siguranta.

BASIL NUSS
11-01-2008, 08:31
Saluta prostul din partea mea. Am vazut ceva pe forum care mi-a dat deinteles ca are alt id :) It`s steel here
mi-a luat timp sa inteleg ce ai vrut sa spui. nu am inteles care e treaba cu otelul, poate a trebuit sa scrii STILL ,nu steel...sau poate saracul de mine greseste,ma tineau profele de franceza si engleza numai in 4 si 5,da` corijent nu am ramas...
si de ce nu-i dai in cap daca e aici?

rebel
11-01-2008, 10:13
mi-a luat timp sa inteleg ce ai vrut sa spui. nu am inteles care e treaba cu otelul, poate a trebuit sa scrii STILL ,nu steel...sau poate saracul de mine greseste,ma tineau profele de franceza si engleza numai in 4 si 5,da` corijent nu am ramas...
si de ce nu-i dai in cap daca e aici?

Pot sa incerc sa ma scot spunand ca am invatat engleza de la TV. In scoala al facut franceza si rusa.Bine ca mi-ai aratat, sper sa nu mai fie nevoie sa ma atentionezi si a doua oara ;)