PDA

View Full Version : penis rau

radu_bivol
26-03-2006, 22:11
nu-mi pot controla "apartul de gaurit"m a d
cand vad o fata sau cand vine vreo una langa mine si pur si sipmlu se atinge de mine sau vorbeste cu mine mi se scoala foarte repede si mai ales in locuri publice, chiar daca am si o partenera cu care fac sex..................
nustiu ce sa fac..........ca sa-mi pot controla aparatul
help!

CLAUS
26-03-2006, 23:52
baga stero ( am glumit)eu zic , ca te poti controla cu ajutorul psihicului , dar asta depinde de tine si de personalitatea ta siiiiiii baga tare la sala sa vezi tuuuuu........cum testosteronu' ala te ajuta sa cresti

Nicusor
27-03-2006, 09:11
Radu, cand o sa ai 40-50 de ani o sa plangi dupa vremurile astea, si no sa stii ce sa faci ca sa fii cum ai fost mai demult.

ioanna
27-03-2006, 16:17
nu-mi pot controla "apartul de gaurit"m a d
cand vad o fata sau cand vine vreo una langa mine si pur si sipmlu se atinge de mine sau vorbeste cu mine mi se scoala foarte repede si mai ales in locuri publice, chiar daca am si o partenera cu care fac sex..................
nustiu ce sa fac..........ca sa-mi pot controla aparatul
help!

"penis rau", zici? hmmm...e bine, atunci esti usor de satisfacut...

radu_bivol
27-03-2006, 22:40
ioanna ai dreptate............sunt foarte usor de satisfacut
tre` sa antrenez psihicul nu corpul

ioanna
28-03-2006, 11:38
lasa ca pt o fata e bine...m u l t i

hellBOY
28-03-2006, 12:10
lasa ca pt o fata e bine...m u l t i
mai ales daca esti de cursa lunga:cool:

ioanna
28-03-2006, 12:46
tocmai daca nu esti, e bine...dar ti-e mai bine sa vezi niste reactii puternice ale baiatului in cauza in timpul actului, sunt reactii mai puternice de obicei decat la cei experimentati si mai in varsta (vb la cei peste 20ani, evident :D)...te gandesti "se pare ca fac bine ce fac" :D, dar daca nu vezi nici o reactie si tu te disperi acolo sa-l faci sa-i placa, e mai naspa...