PDA

View Full Version : Fara prafuri

hellBOY
26-03-2006, 21:41
m-am hotarat sa nu mai iau suplimente nutritive o perioada(cel putin3 luni) deoarece se pare k am unele reactii alergice la ele(transpiratie axilara abundenta)

eu cred k progresele nu se vor diminua atata timp cat mananc suficient de mult...in special proteine:cool:

ce ziceti.....se pot obtine rezultate bune si fara suplimente?

CLAUS
26-03-2006, 22:44
tarnspiratia aia abundenta este si in cazul meu , si nu cred ca iti va trece daca nu mai iei proteine

CLAUS
26-03-2006, 22:46
sunt culturisti care in perioada de masa nici nu consuma suplimente... dar depinde de genetik

hellBOY
27-03-2006, 11:37
tarnspiratia aia abundenta este si in cazul meu , si nu cred ca iti va trece daca nu mai iei proteine
pai ce facem?????

ca nu mai pot sa port nimic mai deschis la culoare.....pt k in cateva minute....transpir axilar...si aspectul b a t a i e inestetic

CLAUS
27-03-2006, 15:16
se cosmetice dar........ si pe fata transpir abundent(naspa rau) si doar am slabit (10 kg nu am fost gras)dar........ daca as fi mai fost mare as fi spus ca de asta transpir

ioanna
27-03-2006, 21:31
si eu care credeam ca mie mi se pare...de la amino-r eram leaorca daca ma aplecam dupa o gantera de 5

hellBOY
28-03-2006, 09:27
ce cosmetice????k de nu le-am incercat pe toatec a p z i

am fost la dermato,la endo...peste tot...si m-am gandit sa fac o pauza cu prafurile sa vad daca e de la elec o n f u

ioanna
28-03-2006, 11:49
sa ne zici si noua daca e de la ele au ba

CLAUS
28-03-2006, 12:57
poate sa fie de la prafuri dar, acum depinde ce prafuri (proteine) iei (ai luat)
si ce continuat aveau . adica era proteina simpla cu carbo si creatina sau mai avea si alte ingrediente ex. l-carnitina , crom ....... Era prot pt masa musculara pura sau avea un continut mai mare sau egal de carbo ???

hellBOY
28-03-2006, 23:15
pai luam proteine din zer,glutamina,creatina,dextrozac a p z i

CLAUS
29-03-2006, 12:48
proteina aia din zer e buna ..... dar fiind prot simpla cresti in "masa" mai putin (deoarece creste muschiul curat).si acum depinde de care creatina luai( la creatina nici eu nu ma prea pricep)dar stiu ca sunt diferite tipuri de creatina cu diferite proprietati. aprorpo Glutamina aia e buna ?????????sau...........

hellBOY
29-03-2006, 23:35
proteina aia din zer e buna ..... dar fiind prot simpla cresti in "masa" mai putin (deoarece creste muschiul curat).si acum depinde de care creatina luai( la creatina nici eu nu ma prea pricep)dar stiu ca sunt diferite tipuri de creatina cu diferite proprietati. aprorpo Glutamina aia e buna ?????????sau...........

erau bune produsele....vad peste vreo 2 luni...daca hiperhidroza axilara e de la ele.....sau nu:D

ma oftic pt k daca tot fac sala....si nu pot sa port ceva mulat si deschis la culoare:(

CLAUS
30-03-2006, 08:11
eu oricat as fi de mare nu imi place sa port ceva mulat . eu prt tricouri de bumbac , cu mineca scurta (stil classic)

hellBOY
03-04-2006, 19:14
parca se vede o ameliorare...in ceea ce priveste problemac o n f u

Caramel
05-04-2006, 15:06
Pe bune k proteina t face sa transpiri ??? Eu chiar am nevoie sa transpir !
Dermatologul mi-a recomandat, c sa mi se hidrateze pielea cat mai bine, ca eu nu transpir mai de loc, chiar dk fac miscare. Ar fi ok dk e cum spuneti voi!...a l i e n :D Funny, nu?! Voi vreti sa scapati d transpiratie, io...alerg dupa ea...h a h a

ioanna
05-04-2006, 18:21
Dermatologul mi-a recomandat, c sa mi se hidrateze pielea cat mai bine, ca eu nu transpir mai de loc, chiar dk fac miscare. Ar fi ok dk e cum spuneti voi!...a l i e n :D Funny, nu?! Voi vreti sa scapati d transpiratie, io...alerg dupa ea...h a h a

incearca aminoacizi

hellBOY
05-04-2006, 18:39
loooooool......99% nu transpira...e posibil k eu sa fiu alergic:(

si sincer nu-ti doresc sa transpiri :D

Caramel
06-04-2006, 11:30
loooooool......99% nu transpira...e posibil k eu sa fiu alergic:(
si sincer nu-ti doresc sa transpiri :D

Crede-ma, cateodata e bine sa si transpiri!! E c m bun mod de hidratare nat. a pielii. Mi-nchipui k nici chiar asa d mult nu-i bine... C asi vrea sa stiu e: cat d multa consumati si dk transpiratia e numai in zona axilara (in cazul asta...n o w a y ) sau e peste tot.

Si mai am o intrebare, in spec. pt dl doctor: e bine sa ma antrenez in trening d fas, k sa transpir cat mai mult? Mie asta mi s-a recomandat, dar nu prea sunt d acord cu plasticu'... Poate fi periculos pt piele (mai ales k eu am o piele f sensibila) ?
Nu vreau asta k sa slabesc, ci numai pt hidratarea pielii!! Pt k dermatologul mi-a spus k eu am un defect genetic si k lotiuni, creme, uleiuri nu prea au efect la mine; inmoaie pielea fara sa hidrateze suficient. Mi-a spus: ori t pui p transpirat, ori t muti in tarile calde...h a h a Am gasit: la toamna migrez catre Hawaii!!c o o l 2

Caramel
06-04-2006, 11:39
incearca aminoacizi

:) 10x ! O sa iau cat d curand! Poti sa-mi spui, pls, care ar fi c.m. eficienti, adik sa se asimileze cat mai bine? Eu ma gandeam la Amino-R, dar nu stiu dk nu ar fi mai bine Amino-esential...
Imi recomanda cineva altceva? 10x!

WOLVERINE
06-04-2006, 17:05
Fa o sauna improvizata la tine acasa !