View Full Version : Ajutati-ma!!
Sal all.am si o prob:dupa 2 lunii se vede foarte putin difenrenta dintre cum era inainte si cum e acum!ce pot sa fac cum sa il antrenez..??ajutati-ma spuneti-mi cee naiba sa fac ca sa creasca.m 17 ani 1.76.exercitiile pe care le fac pt biceps sunt:# flexii cu bara: 5 serii
# flexii alternative cu ganterele din stand: 5 serii
# flexii cu bara la banca Scott: 3 serii
# flexii cu gantera la banca Scott: 3 serii
Alecs22cta
02-04-2006, 16:13
Sal all.am si o prob:dupa 2 lunii se vede foarte putin difenrenta dintre cum era inainte si cum e acum!ce pot sa fac cum sa il antrenez..??ajutati-ma spuneti-mi cee naiba sa fac ca sa creasca.m 17 ani 1.76.exercitiile pe care le fac pt biceps sunt:# flexii cu bara: 5 serii
# flexii alternative cu ganterele din stand: 5 serii
# flexii cu bara la banca Scott: 3 serii
# flexii cu gantera la banca Scott: 3 serii
daca vrei intradevar sa creasca bicepsul frumos incearca sa faci mai mult de 5 serii daca rezisti...toata lumea spune sa faaci maxim 5 sderii,dar de ce ???? e vreun standard in chestiile astea?? eu fac o singura data pe saptamina cu bara drapta cate 8-12 serii de 6 repetari (flexii din stind cu bara dreapta) iar incalzirea o fac tot din stand dar cu doua gantere de obicei in ritmul urmator : prima serie cu gantere de 5 kg 20 de rep iar apoi cu 10 kg cate25-30 de rep...apoi ma apuc de lucru cu bara dreapta..acuma depinde de cum lucrezi tu de cum minanci si multe altele dar daca vrei sa creasca ...avant in vedere ca e grupa mica de muschi trebuia lucrata fff mult dar nu si fffff des .
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.