PDA

View Full Version : Faza tare!!!

sonicyouth
29-03-2006, 12:19
curios lucru:am avut o prietena si ne intelegeam destul de bine,pe toate planurile,in afara de unul singur:sexul.mai exact:cand faceam dragoste,atunci cand se intampla sa termin eu inaintea ei,ea vroia din nou,kiar atunci.barbatii stiu f bine ca e cam greu "sa revii la viata"imediat,asa sunt si eu.ea insa imi spunea mereu de un fost iubit de-al ei care avea erectie imediat dupa prima partida(adica nici n-o scotea uneori!!!!!!!!),o faceau a doua oara si totul era ok.eu nu inteleg...se poate asa ceva?cum as putea sa fiu si eu asa?va rog sa-mi raspundeti si astept raspuns si din partea lui serban.thxc a p z i

Fortzaedi
29-03-2006, 22:01
OOhh tre' sa-i faci 'bine' din prima sa dureze ceva mai mult de 25 de min si sa fie k(nu prea conteaza timpul dar DACA CERE DAI IN FORTZA)!!!Cumpara-i o jucarie dupa mine daca nu poti imediat(NICI EU NU POT IMEDIAT E ABSURD,DACA TOT INVOCA EX-UL ATUCI LAS-O).....

hellBOY
30-03-2006, 00:32
OOhh tre' sa-i faci 'bine' din prima sa dureze ceva mai mult de 25 de min si sa fie k(nu prea conteaza timpul dar DACA CERE DAI IN FORTZA)!!!Cumpara-i o jucarie dupa mine daca nu poti imediat(NICI EU NU POT IMEDIAT E ABSURD,DACA TOT INVOCA EX-UL ATUCI LAS-O).....
eu pot w o w w o w ......fara nici o problema:D

Nicusor
30-03-2006, 09:56
,DACA TOT INVOCA EX-UL ATUNCI LAS-O).....
Asa zic si eu.

sonicyouth
30-03-2006, 11:55
hellboy,invata-ma si o mine te rog

ioanna
30-03-2006, 12:41
mei, cum zice Edi, ia-i o jucarie, poate iti va placea sa o privesti si ti se va intari si tie intre timp ca sa continuati... ce zici?

sonicyouth
31-03-2006, 01:27
cred ca nu m-ati inteles...ea vrea imediat,nici macar sa nu ma ridic de langa/din ea...intrebarea mea era:este posibil sa'pot' imediat?cum?dr. serban,un raspuns???

Sakyamuni
31-03-2006, 02:57
Da, este posibil sa poti. Foarte posibil.
Dar altceva.
Poti sa-ti iei adio de la ea, sau ea de la tine, dar mai bine tu de la ea daca ea ar fi in stare sa te schimbe doar pentru ca tu nu esti in stare sa-ti modifici limitele genetice de dragul ei (artificial se prea poate, dar sper ca te gandesti la asta atata timp cat functionezi normal).
Iar daca nu e chiar grava situatia, in sensul sa te paraseasca, nu vad de ce iti faci probleme. Dar daca totusi e grava, si te paraseste cu pretextul asta, plange-i de mila (nu sculei tale, ci ei, prietenei, pentru superficialitate crasa).

Sakyamuni
31-03-2006, 03:01
Scuze SonicYouth, am citit mai atent si am sesizat pe 'am avut o prietena'.
O curiozitate: de ce s-a terminat relatia?
Daca nu are legatura cu ce am postat mai sus, nu-mi raspunde.

sonicyouth
31-03-2006, 11:18
ok,cred ca stiti cum e(barbatii)cand o femeie nu e satisfacuta pe plan sexual...'hell upon earth'.noi ne-am certat,ne-am impacat,cauzele sunt multiple dar esenta e aceeasi.o femeie poate gasi motive de cearta din orice,lait-motivul fiind problema pe care v-am descris-o mai sus.eu am ramas cu sechele si tot ce vreau sa stiu este daca pot fi si eu asa(sa pot sa o iau de la capat imediat) si mai ales CUM????este fff important pt.mine,chiar vital as putea spune.asadar daca puteti sa ma ajutati cumva,va rog s-o faceti.vad ca dr. serban ma ignora desi asteptam de la el un raspuns de specialitate.

ioanna
31-03-2006, 14:41
daca ea nu te intelege si nu are rabdare cu tine, tu nu poti face pe dracu in 4 sa ii faci pe plac. e o prostie. eu, una, de ex. nu vreau imediat dupa, il astept sa se relaxeze si pe urma reincepem. atinge-o in locurile care te starnesc pe tine si poate asa it vei grabi erectia, altfel nu vad cum ai putea. desi mi se pare o cerere absurda, ca sexu mecanic, pe banda...

Alecs22cta
31-03-2006, 18:11
mei, cum zice Edi, ia-i o jucarie, poate iti va placea sa o privesti si ti se va intari si tie intre timp ca sa continuati... ce zici?
adica : ce am inteles eu :D din toata discutia :
1.daca esti bun,esti cautat.
2.daca nu esti in stare,lasa-te.
3.cine are sa-i traiasca,cine nu...poate-o sa-i creasca.

inca din vremurile intice se cunoaste faptul ca femeile pot avea mai multe orgasme sau deloc pina ajunge barbatul sa aiba un orgasm,dupa parerea mea ....fata nu are o alta problema decat ca ii place sa se simta bine,foarte bine,mult prea bine :)),dar baiatul are o probleba,nu stie sau nu se poate controla.....belea...asa ceva nu te invata cineva...

Si fosta mea prietena cu care am stat vreo patru ani imi facea la fel...poate ca deaia a stat atata cu mine pt ca o satisfaceam,credetima ca nu aveam chef de fiecare data s-o fac cu ea dar ma lasam usor dintrun singur motiv...ca sa se simta ea bine (bineintels si eu dar mai fara chef)

ioanna
01-04-2006, 14:09
adica : ce am inteles eu :D din toata discutia :
1.daca esti bun,esti cautat.
2.daca nu esti in stare,lasa-te.
3.cine are sa-i traiasca,cine nu...poate-o sa-i creasca.

inca din vremurile intice se cunoaste faptul ca femeile pot avea mai multe orgasme sau deloc pina ajunge barbatul sa aiba un orgasm,dupa parerea mea ....fata nu are o alta problema decat ca ii place sa se simta bine,foarte bine,mult prea bine :)),dar baiatul are o probleba,nu stie sau nu se poate controla.....belea...asa ceva nu te invata cineva...

Si fosta mea prietena cu care am stat vreo patru ani imi facea la fel...poate ca deaia a stat atata cu mine pt ca o satisfaceam,credetima ca nu aveam chef de fiecare data s-o fac cu ea dar ma lasam usor dintrun singur motiv...ca sa se simta ea bine (bineintels si eu dar mai fara chef)

NU aveai chef de fiecare data?! hmmmm...asta e ciudat venind de la un baiate e k 2 oricum, ce cere fata respectiva mi se pare super deplasat...daca n-are rabdare, nici nu primeste ce doreste.dar ea nu stia cum sa intarate baiatul, sa-l faca s-o vrea? acu sa nu aruncati cu rosii in mine si sa ziceti ca ma dau mare, dar e o concluzie fireasca la care am ajuns in sensul ca nu poti cere unui baiat asa ceva fara sa ii dai nimic in schimb...mai greu...

Fortzaedi
01-04-2006, 16:52
Deja ce e mecanic e de kkt.Si chiar sunt unele momente in care chiar nu ai chef sa f---.Normal daca ea sta ca un lemn si se asteapta sa o "satisfaci" chiar iti taie pofta, cand o partenerul nu are chef poti sa fii tu cu hormonii-n gura ca tot naspa e (la noi sa nu fie tare (rock solid) sau la fete sa nu se ude bine) e naspa si stiu ca daca penetrezi o femeie (sa zicem dupa 3 nr sa mai vrei si ea de dragul tau o faca........) e de kkt daca intrii pe uscat :)

ioanna
01-04-2006, 19:23
Deja ce e mecanic e de kkt.Si chiar sunt unele momente in care chiar nu ai chef sa f---.Normal daca ea sta ca un lemn si se asteapta sa o "satisfaci" chiar iti taie pofta, cand o partenerul nu are chef poti sa fii tu cu hormonii-n gura ca tot naspa e (la noi sa nu fie tare (rock solid) sau la fete sa nu se ude bine) e naspa si stiu ca daca penetrezi o femeie (sa zicem dupa 3 nr sa mai vrei si ea de dragul tau o faca........) e de kkt daca intrii pe uscat :)

asta asa e. am observat si eu...cand am eu chef nebun si parteneru nu-mi raspunde la fel, mi se "lasa" pofta de numa, pot eu sa ma urc pe pereti de ce mult imi doresc sa fac sex. daca intri pe uscat e iara naspa si pt baiat si pt fata. ce stiu sigur e ca doare ca dreacu de tare.

sonicyouth
04-04-2006, 00:06
domnul doctor damian,va rog sa-mi dati si mie un raspuns de specialitate

VIOREL67
04-04-2006, 09:57
am citit cu atentie tot ce ati postat

nimeni nu iti poate spune cum sa o rezolvi imediat dupa ce termni,dar pe mine ma nedumireste situatia ta,si aici ma refer la faptul ca stii cum este si potentza ta si tu nu aduci schimbari in modul de "lucru"

daca stii ca este dornica ...oboseste-o tu pe eac i o c a

fa-o sa termine ea prima si dupa aceea ramne ca tu sa te linistestic o o l 2

cpt.gabriel
04-04-2006, 19:30
Cel mai periculos lucru este sa iti creezi la nivelul mental stress vis a vis de proleme de erectie , ejaculare etc. Majoritatea disfunctiilor sexuale au natura psihica . Adica iti intra ceva in cap , incepe sa te obsedeze si poti ajunge sa experimentezi diverse faze de impotenta . in principiu daca acorzi suficienta atentie preludiului ( in asta inglobindu-se si crearea unei atmosfere propice inainte ) si nu te grabesti sau nu cauti sa dobori cine stie ce recorduri nu ar trebui sa fie probleme . Daca prolema ta este de ejaculare precoce stai linistit exista niste tehnici care te pot ajuta . Succes !!!

sonicyouth
05-04-2006, 14:48
dr.damian,heeeeeeeeeelp

Sakyamuni
13-04-2006, 01:17
Dr. Damian nu este sexolog, va rog sa-l lasati in pace.

Dr.S.Damian
13-04-2006, 16:02
Desi sesizez sarcasmul, adevarul e ca Saky are dreptate. Nu sunt sexolog, iar cunostintele mele in acest domeniu sunt relativ limitate.
Tot ce pot sa iti spun este ca fiziologic, dupa ejaculare, urmeaza o perioada de latenta (mai lunga sau mai scurta, in functie de varsta, starea de excitatie, numarul de acte sexuale anterioare...) in care nu se poate obtine erectia.
Tinerii pot uneori sa pastreze erectia si dupa ejaculare si sa continue un alt act sexual. Totusi, in mod normal, "pattern"-ul este act sexual - ejaculare - pauza - act sexual... etc.

Sakyamuni
14-04-2006, 22:55
Doc, ceva imi spune ca aici se potriveste mai bine circuitul (suna mult mai frumos pattern , recunosc) urmator: onanie-ejaculation-computer-onanie etc.

Multumesc pentru atentie.

hellBOY
14-04-2006, 23:08
Doc, ceva imi spune ca aici se potriveste mai bine circuitul (suna mult mai frumos pattern , recunosc) urmator: onanie-ejaculation-computer-onanie etc.

Multumesc pentru atentie.
cam acid Sakyamuni....o fi aceea perioada a lunii

Sakyamuni
15-04-2006, 02:35
HellBoy.

Pentru ca ai scris 'aceea perioada ', ma face sigur de faptul ca ai ales formularea aceea cu perioada din simplul motiv ca iti era imposibil sa scri menstruatie.

Dar sa sti ca ai toata aprecierea mea pentru curajul cu care te-ai ridicat sa protestezi tocmai tu impotriva onaniei. Destul de curios, mai ales daca ne uitam atenti la pozitia pe care o ai chiar si in avatar..

Dr.S.Damian
15-04-2006, 10:31
Hai sa o lasam balta...