View Full Version : Cei 13 Ani De Comunism Postdecembrist
pai cu ce as putea incepe?foamea din romania?cretinismul romanilor si prostia lor?securitatea?crimele din 89?
sau nu va mai intereseaza trecutul.vorbesc cu societatea civila adica cu voi.
mai tineti minte ce v-am spus?
"fiti proprii vostri sefi" "solidarizativa ori de cate ori este nevoie" "nu va mai lasati calcati in picioare".
ce nerusinare mai mare putea fi decat asta cu vizita lui ion iliescu in franta,*** de la gura ialomitei care ii tine in spate pe criminalii neamului adica pe securisti si cand i-au cerut adevarul parintii care si-au pierdut copiii in revolutie,mai tineti minte ce le-a spus?
-ce adevar,care adevar?nu exista nici un adevar?
un *****,ca sa vedeti si voi cine va conduce,macar daca era roman.
e groaznic.daca psd-ul va mai lua inca odata presedintia atentie de data asta pentru 5 ani eu deja ma gandesc la o tara cu peste 25 grade unde sa pot uita totul.tara asta din pacate va fi un adevarat camp de lupta,iugoslavia e parfum
suntem o tara de pensionari,de comunisti,de jeguri,scursuri.cam asta e caracterizarea poporului meu,un popor de curve si de jigodii,un popor de tradatori.un popor pe care scrie spaga.
nu mai am nici o speranta.voi mai aveti?
ma indoiesc.
Dr.S.Damian
30-11-2003, 21:58
Am lasat mesajul tau (pe care l-am cenzurat pe ici pe colo, fiindca era cam radical), in primul rand fiindca din nefericire ai dreptate, dar mai ales fiindca vreau sa stiu ce te-a suparat in asa hal?
Si de ce protestezi tocmai pe un site de culturism?
:) da e cam suparat omu'... (nu mai conteaza ca a postat pe un
site de culturism, pt ca asta e adevarul.....)
(mai bine ati muta mesajul pe forumul liber ca banuiesc c-or sa fie ceva raspunsuri....)
nu pot, nu vreau si nu stiu ce-as putea spune despre perioada de dinainte de revolutie (eram prea mic sa tin minte, dar totusi mai am amintiri neplacute)
dar are dreptate: suntem o tara de pensionari,de comunisti,de jeguri,scursuri
e adevarat, romanii sunt o combinatie de curve (a se citi fete/femei) pt interes si oameni cu bani si relatii, unde nici cel mai de rahat lucru nu se poate face fara a avea o relatie (care chiar daca o ai tot dai spaga) sau fara a se da spaga (caz in care spaga trebuie sa fie considerabil mai mare), unde numai pup?toii-n kuR au succes, si unde un om drept nu poate realiza absolut nimik.......dar astea sunt lucruri "clasice", vechi de cand lumea, fiecare pentru el, pt a-i fi lui cat mai bine, si ATAT; de lucrurile astea eram si eu odata preocupat, dar acum vad ca devin si eu din ce in ce mai mult ca restul "romanilor" de care discutam, macar eu am "puterea" de a vedea adevarul si-s destul de cinstit (inca) sa o recunosc......asta e cei care au, vor avea si mai mult in continuare si cei care n-au li se va lua ( :) nu-mi mai amintesc citatul exact din Biblie, dar incerc totusi sa-mi pastrez intr-un fel optimismul si speranta.......)
......dar speranta nu mai e, din pacate (ca sa raspund la intrebarea ta)
........ eu unul astpet sfasitul (care se vede ca e aproape)
VIOREL67
01-12-2003, 10:10
de ce mereu spiritul romanesc face compartie prin gardul vecinului?Ce ne costa sa facem comparatie cu Somalia?
intrebare..este mai bine in Ro decat in Somalia?:D
Ce gandire sanatoasa am avea daca maine am fi senatori,inconjurati de afaceri grele,si tentatie cat cuprinde?am lupta din banca senatoriala cu sistemul..?Dca taticul meu ar fi un miliardar de carton as profita sau ma abuc sa donez "agoniseala" la saracii din ro?
:mad:
ce viata grea am..atatea intrebari si eu mai stau pe ganduri.
Dr.S.Damian
01-12-2003, 10:32
Viorele, cand iti alegi un model in culturism, alegi pe Coleman sau pe Mr. Bean? De asta nu alegem Somalia ca punct de referinta.
Stiu ca toti avem multa furie acumulata in noi, dar hai sa nu devenim prea radicali (asta e pentru prietenul G). Intr-o privinta ai foarte mare dreptate si sa stii ca am simtit pe pielea mea asta: fiecare trage strict pentru el! Romanii au devenit o natie ingrozitor de egoista, care uita ca anumite lucruri se pot obtine numai daca lupta impreuna. Cred ca de-a lungul istoriei, noi ca natie, am luat ce-a fost mai prost din fiecare sistem, in special din comunism si acum din pseudo-libertatea asta, pe cre nici nu stiu cum s-o definesc.
Deci GO WEST!!!!!!
VIOREL67
01-12-2003, 19:36
daca postul editat era despre culturism poate spuneam si eu ce model il am ca idol..dar aici este vorba de traiul nostru cel de toate zilele.
privim mereu partea rea..si la vecini numai pe cea buna..
nu spun ca la noi este super sau ceva ce macar sa de-a de genul asta,dar sa fim mai realisti este mult mai bine.
nu vin acum cu argumente pro sau contra ca nu este timp..dar sa privim in urma ,sa analizam si daca suntem noi aia apti sa schimbam, sa trecem la discuti ca de fapte nu mai vorbesc..
oricum vad ca aici va apuca amocul si nostalgia din prea multa propaganda vizuala de afara.
habar nu am ce inseamna politica..dar vedera o am inca buna.
VIOREL67
01-12-2003, 23:33
imi pare rau dar poate vreau sa va intristez,cu plecarea asta spre..>>>>
aud mereu aici ba de la unul sau altul ca salariile sunt mici ,viata scumpa..eu vin cu o intrebare care poate va deranjeaza
(poate acum infintet aici copacul unde injurati si urlati:cool: )
daca cineva considera ca este platit PROST la munca care o presteaza de ce nu isi schimba locul de joob?daca considera ca este AS in ce face de ce nu iese in fata si cere ajustarea reala a renumeratiei?
imi amintesc de perioada din 1990primavara ,eu impreuna cu ,colegii de munca stateam toata ziulica la barfa politica ,ba Iliescu,ba CVoposul,ba Mizilu..si o tineam asa zile saptamani in sir..dar un alt coleg facea Turcia de slabise 20kg. cara regim si cure miraculoase..in final eu eram la stat si el vila,lanturi de magazine..si mai nou am auzit ca acum deja a achizitionat a doua fabrica de confectii...va intreb,cine era dastept si cine fraier ?acum aceeasi intrebare dar pusa la prezent...
Banuiesc ca stiti destule cazuri reale unde au plecat de jos ,vorbesc de romanasi..gospodari,intreprinzatori si foarte chibzuiti.
doctore,pai se poate sa indemni copiii de pe forum sa...go west...?
-daca nu stiai,aici,in occident,expresia "go west!" mai inseamna si ..."fii gay!".
-cat despre subiect,eu as sfatui pe fiecare roman ca dupa terminarea scolii sa se concentreze numai la un lucru: SA PLECE DIN ROMANIA!
-avand in vedere ca romania e condusa de mafioti pur sange,eu cred ca in cativa ani va deveni o tara cu destin sud american...
-eu nu sunt mare fan al occidentului dar astia cel putin au o baza si o structura socio-politica ce nu permit mari fluctuatii in nici un domeniu...
Dr.S.Damian
03-12-2003, 18:46
Uite ca nu am stiut treaba cu "gay", insa in mod sigur indemnul meu nu avea nimic sexual la mijloc :D
Ca sa-ti rspund si tie Viorele tot aici (facem economie de posturi ca cine stie cat o sa fie intretinerea la iarna...) : in viata nu e totul sa faci bani oricum si in orice fel. Eu de exemplu vreau sa imi practic si meseria pentru care consider ca am chemare si care chiar ma intereseaza, insa in momentul de fata conditiile sunt de asa natura incat ma intreb ce naiba mai stau aici...?
Sa stii ca pentru oamenii cu vocatie, satisfactia profesionala conteaza de multe ori mai mult decat partea finaciara. Nu zic acum neaparat ca eu sunt un om cu vocatie pentru medicina. Asta o sa o pot spune peste zeci de ani, cand o sa trag linie si o sa analizez.
Iti dau un exemplu: un muzician face Conservatorul si apoi canta la Filarmonica unde are un salariu de rahat si munceste foarte mult ca sa iasa foarte bine. Pai n-ar putea sa se apuce de lautarie si sa-i lipeasca nasu mare hartia de 100 de parai pe frunte cu scuipat? Ar putea, dar nu poate. Nu il lasa educatia, mandria, dragostea de profesie. Stiu ca toate astea nu tin de foame, insa nu profesionistul e de vina, nu meseria pe care si-a ales-o e proasta, ci de vina e tara asta de 2 lei in care e apreciat orice, numai valoarea nu. Hai ca m-am enervat! :mad:
Ar fi multe de spus... mai bine discutam despre proteine, fiare etc.
nu tara este de ***** ci oamenii sunt cum sunt.ei trebuie sa se schimbe.
asa cum ei invata sa ia proteine tot asa trebuie sa invete sa se comporte in societate in capitalism,daca intelegeti ce este acest capitalism.
totul tine de mentalitate.
de ce ma tem eu?
simplu.
din pacate aceasta mentaliatea este un lucru mostenit genetic.e vorba de generatii intregi.
ce am mostenit noi atat de la daci cat si de la romani?nimik.
tradatori din ambele tabere:"si tu brutus fiul meu !",bastos -cel care l-a tradat pe decebal si exemplele pot continua.
cred ca intelegeti de ce nu mai iese si la noi odata soarele.
Dr.S.Damian
03-12-2003, 20:24
Iti dai seama ca si eu tot la oameni ma refeream cand ziceam "tara", ca doar nu muntii sau copacii sunt de vina...
Tara (pamantul) e extraordinara, dar pacat ca e populata (vorba asta deja a devenit un cliseu pe care nu il mai suport).
Unregistered
03-12-2003, 23:27
multe de spus..dar suparare mare..si problema este ca durata sa nu fie destul de lunga...
comand cartea chiar acuma:D
Avem impresia ca aia de afara ne primesc..cu flori in gara...
Tara de kk,oameni de kk.de ce dracului mai stam?de ce nu plecam fratilor daca acolo este bine si noi tot despicam firul in 18?
De la revolutie nu facem decat sa ne plangem..ATAT.
Parintii mei sunt pensionari si abia au dupa ce bea apa..si cand stau de vorba cu ei se plang..le-am propus ..eu le fac lozinca mare si frumoasa si ii duc cu masina si la Palatul Victorie...m-au facut nesimtit...:rolleyes:
Nimeni nu zice ca este bine ,dar prea ne plangem la colt..si altii se plimba in Mertzane bengoase...aia sunt mafioti si noi ce?
O clipa a fost romanul ,roman de la 44 incoace..dar a durat putin..98decembrie cand tot romanul se imbratisa pe strada...mama ei de mamaliga si mamaligari
ANUNT:De azi intr-o saptamana la orele 14.00 la trenul de BUDAPESTA veniti.sa aveti la voi ecuson cu numele de pe forum ,acte cat mai multe,diplomele traduse si legalizate,tenesi de rezerva,traista cu bucate..si plecam sa ne facem un rost in lume..ca aici nu este de trai..eu chem si televiziunea asa ca pt. un ultim protest...sa vada si mafiotii ca noi plecam , sa regrete amarnic dupa noi..
pt. voi care sunteti necajitif l o a r f l o a r f l o a r f l o a r f l o a r
JohnnyBravo
04-12-2003, 12:31
vad ca si in threadul asta se dezbate aceasi problema care am mai scris-o in vreo 2 locuri :)
viorel, si eu sunt de acord cu serban, am invatat, m-am pregatit, imi iubesc meseria, efectiv nu pot sa faci cu totul altceva ca sa produc bani...Afara cel putin omul munceste cinstit si lucreaza atat cat ii permite pregatirea, dar spre deosebire de noi, el este platit bine incat sa isi permita o viata decenta!
Eu nu vad un profesor de filozofie de exemplu (doar un exemplu:) ) care sa faca turcii sau sa skimbe telefoane, masini, etc ca sa ii iese banu....cand el toata viata a stat cu nasul in carti...
doctore daca as avea timp as citi nu numai cartea aceasta pe care ati scso insa viata asta dura nu iti lasa nici un ragaz.
singurii care ar avea timp sa va citeasca cartea ar fi :nastase(i se mai spune si 10%),mischie,spagaton,mitrea,cozmanca,miki spaga,iacobov,nea nelu,dan ioan popescu si lista lui shindler poate continua.
cred ca in viitorul apropiat o sa ma apuc de omorat oameni ca cei de pe lista de mai sus.
pai ganditiva ca nu platesc nici un impozit pentru munca asta,cel putin pentru mine ar fi o placere.daca justitia asta nu i-a condamnat pentru crimele din 89 atat pe ei cat si pe securisti atunci va veni si ziua in care treburile tarii se vor regla asa cum se cuvine"LEGEA BALTAGULUI"
Dr.S.Damian
04-12-2003, 21:53
Daca as afla ca Nea Miki Spaga citeste "opera" mea (ce gand absurd!), as retrage-o de pe piata :)
VIOREL67
07-12-2003, 00:15
si uite cum apare BALCESCU &gasca..si curentul pasoptist...
lacrimi vars si para astept...mda...daca spun ca aveti dreptate 100%..cu ce se schimba situatia?
JB!tine cont unde te-ai nascut..lasa diferenta dintre aia si noi...ca iar dau cu Somalia si se supara pe mine DOCTORE.....nimeni nu spune ca astia mici trebuie sa poarte crucea..dar asta facem zi de zi....
nesiguranta de maine este si acolo o problema majora..dar la noi este nesiguranta de azi..de maine,poimanine...
am copil si creste intr-o societate corupta si mizerabila..credeti-ma ca as vrea sa pot pleca pe o insula sa imi traiesc propria viata..dar nu pot..
va plangeti de viata grea, unii care habar nu aveti ce inseamna sa iti cresti copilasul cu o alocatie de 200.000 lei per/luna..spuneti ca aici este coruptie si jaf la drumul mare..cati muncesc?cati stiu sa munceasca?daca uzina este privatizata si da faliment muncitorii ies la greva...dar eu pe acei muncitori ii vad dimineata la bodega ca trag votca pe nas..si la final de program la fel...
de ce sa platesc eu impozite pt. zdrente care sunt plafonati din nascare?Toti sunt proprietari de apartamente si terenuri...bagati fratilor casa la banca daca dam afara de inteligenta,fiti proprii stapani.
aud mereu..ma duc afara sa muncesc si sunt platit..bey!sunteti platit?dar de platit voi nu stiti sa platit?apa cost destul..curentul la fel..chiria ,telefonul,mancarea,impozite(daca ajungeti sa va dea drept de munca)...Doamne chiar m-am enervat..imi cer scuze ....
JohnnyBravo
10-12-2003, 12:38
http://www.evz.ro/vest/?news_id=139908
VIOREL67
10-12-2003, 21:04
nimic nou ...si ..............doar vorbe ca peste tot......caini urla ..caravana(Mertzanuriile)trece..sau trec..cum vreti..
Noi aici in Bucale avem un cimitir nou frumos...plin..crucile albe si din marmura...si peste gard se lafaie .....cine oare?
peste tot este la fel..si aici in Bucale..la Timisoara ..si peste hotare..
putem noi sa facem ceva?
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.